Şimdi Ara

Nerde O Eski İşlemci Soğutucuları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sunbeam Tuniq Tower 120 Extreme
    Thermalright Venomous-X
    Thermalright Ultra-120 Extreme Rev.C

Ve daha niceleri, kimisi adi duyulmamis ama efsane modeliyle unlenmis, kimisi peynir ekmek gibi satmis, kimisi fansiz sadece kule sogutucusuyla bile iddaali olmus, kimisinin ise tasarimiyla begeni kazanmis.

Hic biri satilmiyor hic birini turkiyedeki firmalar tedarik etmiyor. Üretimdenmi kalktilar yoksa bizemi gelmiyolar burasi mechul. Acikcasi baktikca bunlara ve forumdaki konularini gordukce uzulmuyor degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CCF çok eski bir soğutucu üretildiğini sanmıyorum artık.Üretiliyorsa da satılmıyor ülkemizde.Thermalrightın dediğiniz ürünlerini bilmiyorum fakat hala satılan başka modelleri mevcut ve performansları da iyi.Onun dışında noctua satılan yer az da olsa mevcut.Vatan gibi büyük yerlerde pek çeşit olmuyor ve pahalı oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

CCF çok eski bir soğutucu üretildiğini sanmıyorum artık.Üretiliyorsa da satılmıyor ülkemizde.Thermalrightın dediğiniz ürünlerini bilmiyorum fakat hala satılan başka modelleri mevcut ve performansları da iyi.Onun dışında noctua satılan yer az da olsa mevcut.Vatan gibi büyük yerlerde pek çeşit olmuyor ve pahalı oluyor.

Bende zaten bu bolumde 180-190. Sayfalara kadar gittimde buldum bu isimleri. Zamaninda; ciktigi yillarda, veyahut en azindan bu forumda adi sık duyuldugu yillarda nami yuruyup giden sogutucular bunlar. Uzucu olan ise hic biri satilmiyor hic bir bilisim sitesinde bulamadim turkiyeden. Yabanci kaynaklara bakmadim

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

CCF çok eski bir soğutucu üretildiğini sanmıyorum artık.Üretiliyorsa da satılmıyor ülkemizde.Thermalrightın dediğiniz ürünlerini bilmiyorum fakat hala satılan başka modelleri mevcut ve performansları da iyi.Onun dışında noctua satılan yer az da olsa mevcut.Vatan gibi büyük yerlerde pek çeşit olmuyor ve pahalı oluyor.

Bende zaten bu bolumde 180-190. Sayfalara kadar gittimde buldum bu isimleri. Zamaninda; ciktigi yillarda, veyahut en azindan bu forumda adi sık duyuldugu yillarda nami yuruyup giden sogutucular bunlar. Uzucu olan ise hic biri satilmiyor hic bir bilisim sitesinde bulamadim turkiyeden. Yabanci kaynaklara bakmadim

İkinci el olarak bulabilirsiniz fakat baya aramanız ve sabırlı olmanız gerekir.Cooler master, Xigmatek, Thermaltake dışındaki markalar pek bulunmuyor.

• Başlık bence şu şekilde değiştirilmeli "Nerede o dandik anakart büken 1kg 'luk demir yığınları". Ben size cevabını vereyim, hepsi çöpte.

• quote:

Orijinalden alıntı: TorwaK

Başlık bence şu şekilde değiştirilmeli "Nerede o dandik anakart büken 1kg 'luk demir yığınları". Ben size cevabını vereyim, hepsi çöpte.

kasayı yan yatır
  • CCF çok iyi bir soğutucuydu.Şimdi satılsa yine alınır ama diğerleri hakkında pek bilgim yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwanzig

CCF çok iyi bir soğutucuydu.Şimdi satılsa yine alınır ama diğerleri hakkında pek bilgim yok.

Forumdan arastirin bende eski sayfalara bakipta isimlerini buldum

• CCF

• Birde Gelid Tranquillo var bilenler vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Birde Gelid Tranquillo var bilenler vardır.

Harbiden ismi duyunca direk asina oldum hemen bakiyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Birde Gelid Tranquillo var bilenler vardır.

Harbiden ismi duyunca direk asina oldum hemen bakiyorum

Unutulmaz.

• napıcan eskileri yenileri çık
  • Ccf yı kullandım zamanında manüel fan kontrolcüsü vardı çok ise yarardı ve işini iyi yapardı CPU ya boru teması devrimini yapmıştı onunla düz phenom serisinde hardwaremanianin oc yarışmasında Türkiye 1 si olmuş phenom 2 810 kazanmıştım hey gidi günler şimdi 2 terminator çocuk ve bir joker anne ile PC yı bile acamıyoruz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M.C.B -- 25 Ekim 2015; 11:10:41 >
  • quote:

Sunbeam Core-Contact Freezer
    Sunbeam Tuniq Tower 120 Extreme
    Thermalright Venomous-X
    Thermalright Ultra-120 Extreme Rev.C

Ve daha niceleri, kimisi adi duyulmamis ama efsane modeliyle unlenmis, kimisi peynir ekmek gibi satmis, kimisi fansiz sadece kule sogutucusuyla bile iddaali olmus, kimisinin ise tasarimiyla begeni kazanmis.

Hic biri satilmiyor hic birini turkiyedeki firmalar tedarik etmiyor. Üretimdenmi kalktilar yoksa bizemi gelmiyolar burasi mechul. Acikcasi baktikca bunlara ve forumdaki konularini gordukce uzulmuyor degilim

ufff zamanının efsane soğutucuları ikisini kullanmışlığım vardır. Ne günlerdi be

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    Hocam Thermaltake Spın efsane Sunbeam Tuniq Tower 120 Extreme ilk defa gördüm valla mavi led değilde kırmızı ledli fan takıcan ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Hocam Thermaltake Spın efsane Sunbeam Tuniq Tower 120 Extreme ilk defa gördüm valla mavi led değilde kırmızı ledli fan takıcan ona

Bende onu begendim 2. Elde bulamadim keske bilgisayarimda onu gorebilsem

• eskiler mazide kaldı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: leqvar

Bende onu begendim 2. Elde bulamadim keske bilgisayarimda onu gorebilsem

Forumda biri 2012 satmış hocam

• AMD stok fanı Allah demeye başladığında almıştım CCF'yi. Bir iki yıl önce de forumdan birine satmıştım; aklıma gelince hâlâ üzülürüm.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.