Şimdi Ara

Nerde Yanlış Yapıyorum ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar aşağıda sistemimi tek tek yazdım pc normal halde iken anakart 30 cpu 35 ekran kartı 35-40 derecelerde.En çok grafikli oyunlarda arka planda sayfalar açıkken bile bu dereceler 45-50 yi geçmiyor.Isınmada problem yok gibi ancak bazen oyunlarda bazen nette dolaşırken pc pat diye kapanıyor ve power tuşuna bassamda 1-2 dk beklemeden güç almıyor 1-2 dk sonra basıp açıyorum.Ayrıca chipset üstündeki mavi soğutucu demirler biraz sıcak gibi.Sorunu bir türlü bulamadım.Tüm donanımlar yaklaşık 6 aylık, donanımların bozuk olduğunu sanmıyorum ancak bişey yetersiz kalıyor gibi sizce sorun nedir benim fikrim güç kaynağı bana kesin bilgi ve sonuç lazım size danışmak istedim ona göre değişime gidicem.Fikrinizi ve önerinizi yazarsanız sevinirim, Teşekkürler.

Cpu:Amd Fx8150 3,6Ghz
    Ram:Gskill 2x4GB 1866 Mhz
    Cpu Fan:Hyper 103
    GPU:Asus Geforce GT630
    Anakart:Asus m5a97 r2.0
    HDD:WD 1tb 7200rpm 64mb cache

Sistem Windows 8.1 Pro x64

• Psu da sıkıntı var gibi.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    Bende öyle düşünüyorum ancak emin olmadan almakta istemiyorum yenisini,Anakart chipsetleri'nin ısınma sebebi psu dan olabilirmi acaba öle bi ihtimal varsa kesin sorun psu dan.
  • guyoo G kullanıcısına yanıt
    Yok o ısıtmazda ısınma sıkıntım yok diyorsun pat diye kapanıyor ve açmaya çalışıyorum bekliyor 1-2 dk demişsin psuda sıkıntı gibi normal donanımda sıkıntı olsa gene devreye girer tanıdığında psu varsa denemelik alabiliyorsan al anakarttada sıkıntı olabilir.
  • BonezCrusher kullanıcısına yanıt
    asus yazılımından cpu 'yu max power saving e alınca sorun yok kapanmıyor ancak öylede oyunları oynamayıyorum geçici bi çözüm gerek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyoo

asus yazılımından cpu 'yu max power saving e alınca sorun yok kapanmıyor ancak öylede oyunları oynamayıyorum geçici bi çözüm gerek.

Bende sorun PSU da diyeceğim ama 2 dkk bekleyince geliyor demişsin oda ısınmayı akla getiriyor!
    Kuzey köprüsü mü ısınıyor acaba araştırmak lazım!
  • PSU olabilir bunun dısında kısa devre olma şansı olabilirmi acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ee neler yaptınız ben yokken
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • guyoo G kullanıcısına yanıt
    bilgisayardaki tozdan kısa devre yapıyor olabilir. Temizlemeni tavsıye ederım
  • Konu açmadan önce Teknik Yardım Bölüm Kurallarını okuyunuz.

Konu başlığınız şu şekliyle, Bölüm Kurallarının 3. maddesine aykırıdır.

Bölüm kurallarını okuduktan sonra, kurallara uygun olarak, yeniden, bir konu açabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.