Şimdi Ara

Nerden başlayacağını bilememek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
155
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, düzenli kitap okuyan birisi değilim. Toplasanız 3-4 ayda bir kitap bitiririm yani. Artık düzenli bir şekilde okuma alışkanlığı kazanmak istiyorum. Psikoloji, felsefe, ekonomi, roman, deneme, öykü, şiir gibi türleri okumayı severim. Ama bi ondan bi bundan okumaktansa, ilk önce alanında önde gelen insanları okumayı istiyorum. Örneğin psikoloji okuyacaksam önce Freud'un tüm kitaplarını okumak mantıklı geliyor. Tür bazında bakmasak bile, herkesten birer kitap okumak yerine atıyorum Sokrates veya Orhan Kemal'in tüm eserlerini okumak isterim. Sizce bu şekilde okuma alışkanlığı kazanılabilir mi? Yoksa hep aynı yazardan okuyunca bir yerden sonra sıkıcı mı olur? Sizin de şu türde şu yazarın bütün eserleri okunmalı dediğiniz neler var?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi akşamlar. Hocam, ben kendimden örnek vereyim. Tarihi romanlar okuyorum ama sürekli tarihi roman okumuyorum, sıkıyor insanı,o yüzden arada Türk Edebiyatı yazarlarını da okuyorum. Peyami Safa'nın Sözde Kızlar ve Dokuzuncu Hariciye Koğuşu kitabını okudum, çok beğendim. Hocam demem o ki, sürekli aynı türde kitaplar okumak belli bir süreden sonra sıkıyor, farklı türde kitaplara da yönelmek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaan1840 -- 12 Haziran 2020; 0:0:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhabalar.Eğer farklı türlerdeki temel kitapları okursanız hangi türlere ilginiz olduğunu anlayabilir ve kendiniz için doğru kitapları bulabilirsiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.