Şimdi Ara

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
62.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • resimleri daha küçük koysanızda hemen açılıp bakabilsek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Necessa®i

resimleri daha küçük koysanızda hemen açılıp bakabilsek

tamam küçülttüm oldumu_???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 6 Şubat 2008; 22:07:01 >
  • arkadaşlar her geçen gün yol aldığım ew şekli odun kasa yapımında bu gün yaptıklarım...

kenarlarını eşitledik ve
    tabana kanallar açtık,...

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...#

we kenarları tabana açılan kenarlara oturttuk...

genişliğini 65cm den 55cm ye düşürdük...

arkasına kontroplak gibi bir parça ile kanal açarak kapattık,we iki kenar arasını çıta yardımı ile tutturduk

arkadaşlar kasanın önü için fikir lazım,düşündüm ama bişi aklıma yatmadı,nası ypabilirim,normal kasa şeklinden farklı olsn istiyorum...

• valla ön panel için birşey diyemem ama

http://www.kok.com.tr/urun.htm

bu siteye bir göz at derim
  • bolca 5.25 yuvaso olsun bir fan kontrolcüsü bide 12 cm türbin fan olsun derim

tam gaz devam
  • devam güzel olucak
  • saolun arkadaşlar bir çizim ile yardımcı olabilirmisiniz,daha farklı bişiler olsan nasıl oolur,sürücüleri yanlara koysak mesela,2 tane power koyulcak sole taraf plexy olcak,sağda anakart,normal kasa gibi yani,tek farkı ağaç olması olmasın yani
  • Eğerki ev şekli variceksen 5,25 sürücüler için yanına daha ufak (onada garaj yada ardiye süsü verirsin)bi kasacık daha yapabilirsin.hem kasa içi rahatlar hem havalandırma sorurunu bi nebzede olsa çözer.
    Tabiki biraz daha yer kaplar ama mademki farklılık için bu işlere girdin bence olabildiğince farklı bişey yap derim.Düşünüyorum daha neler olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpy

Eğerki ev şekli variceksen 5,25 sürücüler için yanına daha ufak (onada garaj yada ardiye süsü verirsin)bi kasacık daha yapabilirsin.hem kasa içi rahatlar hem havalandırma sorurunu bi nebzede olsa çözer.
    Tabiki biraz daha yer kaplar ama mademki farklılık için bu işlere girdin bence olabildiğince farklı bişey yap derim.Düşünüyorum daha neler olur.

güzel fikir hatta baca yapacksan da iki tane yap iksindede türbin (aerocool daha önce görmüşündür)fan koy dışarıya sıcak hava atsın
  • quote:

Eğerki ev şekli variceksen 5,25 sürücüler için yanına daha ufak (onada garaj yada ardiye süsü verirsin)bi kasacık daha yapabilirsin.hem kasa içi rahatlar hem havalandırma sorurunu bi nebzede olsa çözer.

iyi fikir,fırsat bulursam denerim,yanı açık olacağı için içinn görünüşü de önemli,
    üstü çatı şeklinde olacak ama menteşe ile soldan kapak gibi açılsın mı,yoksa kanal açıp onuda sürgü şeklindemi yapsak...anlatabildim mi

• Çatı komple çıkarılabilir olsun bence ileride kasa içi çalışma yaparlken eline ayağına dolaşmasın.
    Hatta kasa önü güzel bir ev seklinde kapak olsun.Şu tt nin onu komple kapaklı kasaları gibi.O kapakta pencereler perdeli fln pencere onunde saksılar saksılarda çiçekler
    ne bilim ev şekli işte ama osmanlı evi yanii.Sonra o kapak yana dogru açılır menteşeli olur.Fln filan.Düşünüyorum hala

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpy -- 7 Şubat 2008; 22:40:21 >
  • sürgü derim ama dikkatli yapılmalı garajıda komple ayrı olarak yap derim arkadaşındediği gibi
  • saolun dewam edin
  • neresine devam edelim iş senin çok güzel yapıoyorsun sen devam et
  • Kendimi kuyuya taş atmış deli gibi hissediyorum. @ Bodyguards sana pm attım
  • quote:

Çatı komple çıkarılabilir olsun bence ileride kasa içi çalışma yaparlken eline ayağına dolaşmasın.
    Hatta kasa önü güzel bir ev seklinde kapak olsun.Şu tt nin onu komple kapaklı kasaları gibi.O kapakta pencereler perdeli fln pencere onunde saksılar saksılarda çiçekler
    ne bilim ev şekli işte ama osmanlı evi yanii.Sonra o kapak yana dogru açılır menteşeli olur.Fln filan.Düşünüyorum hala

katılıyorum ama çatıya lcd veya fan kontrol vb. aygıtlar bağlanırsa gayet ii olur diyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: ata326

neresine devam edelim iş senin çok güzel yapıoyorsun sen devam et

ben dewam ediyorum zaten siz önerilere dewam edin anlamında soledim
  • BODYGUARDS çok güzel oluyor tebrikler, ben de takip ediyorum. Ben olsam kasayı ToffieBoi'nin dediği gibi yapardım. Ama yine de sen bilirsin. Bu haliyle de çok güzel oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

BODYGUARDS çok güzel oluyor tebrikler, ben de takip ediyorum. Ben olsam kasayı ToffieBoi'nin dediği gibi yapardım. Ama yine de sen bilirsin. Bu haliyle de çok güzel oluyor.

saolun ama başdan beri fikrim dik olmasıydı,bu aşamaya kadar geldikden sonra o şeklide yapamam artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 8 Şubat 2008; 15:44:00 >
  • bu gün sadece zımpara yaptım we pürüzleri düzelttik,ama ufak bir sorun oluşdu, #...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...#
    tabana açılan kanallara oturmadı zımparadan sonra inceldiği için 2 mm ye yakın bir boşluk oluşdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 9 Şubat 2008; 23:55:09 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.