Bildirim
#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (4. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tabiki çok extreem bi çalışma oluyor umarım önemli bi iş başarmanın verdigi hazı duyarsınız ve keyif alırsınız ,bencede sonuç çok önemli degil önemli olan istemek hayal gücü zenginligi olmalıdır.
bu arada neden 13 parça çam kesilmiş yani neden 12 veya 14 degil.? -
quote:
Orjinalden alıntı: sedoman34
tabiki çok extreem bi çalışma oluyor umarım önemli bi iş başarmanın verdigi hazı duyarsınız ve keyif alırsınız ,bencede sonuç çok önemli degil önemli olan istemek hayal gücü zenginligi olmalıdır.
bu arada neden 13 parça çam kesilmiş yani neden 12 veya 14 degil.?
rasgele dizildi onlar,elimizde olan parçaları keserek 13 parça çıktı eksiği yok fazlası war -
arkadaşalar bundan sonra oldukça sizin yorumlarınıza ihtiyacım olacak,bu günlük bu kadar başladık
dewam edeces yawaş yawaş -
simdi bi cizim yapiyorum senin icin.
baya guzel bisi olucak gibi -
Şu resimleri [simage] yapmak çok mu zor; sayfa açılmıyor yarım saatte
güzel olur umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thief. -- 2 Şubat 2008; 19:34:53 > -
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
simdi bi cizim yapiyorum senin icin.
baya guzel bisi olucak gibi
saol
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 2 Şubat 2008; 20:15:02 > -
-
-
Yiğidi Öldür Hakını Yeme güzel olmuşquote:
--------------------------------------------------------------------------------
buyur hocam bunlari yaptim simdilik.
Bence guzel oldu...
-
quote:
Orjinalden alıntı: ahmet91barut
Yiğidi Öldür Hakını Yeme güzel olmuşquote:
--------------------------------------------------------------------------------
buyur hocam bunlari yaptim simdilik.
Bence guzel oldu...
hakkını yemiyorm,saolsun uraşmış,ben sadece bilgi werdim
tekrar saol
-
valla şimdilik sadece temiz kesilmiş keresteler görüyorum. umarım çok güzel bişey çıkar yoksa inan uğraşlarına değeceğini düşünmüyorum. sonuç olarak odun -
ben güzel olacağına inanıyorum,zaten önemli olan da o deilmi,en azından farklı bir çalışma olcak
zaten hepsi birden bitmaz,başladım şimdiliık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 3 Şubat 2008; 13:22:58 > -
Beline kuvvet hani hiç hafif görünmüyorlar. -
ilk aşamayı birebir gördüm süper gidio hızlanması için biraz daha gaz -
quote:
Orjinalden alıntı: mpy
Beline kuvvet hani hiç hafif görünmüyorlar.
mpy şimdie kadaşr werdiğin gazlar boşa gitmedi,güzel bişi olacağına inanıyorum,senn gerçekten merak ettiğini we takip ettiğini düşünüyorum,bence güzel olacak...(destek çıktığın için thanks mpy)
hepiniz saolun arkadaşlar,
çalışmalara yarın dewam edioruz gene
-
keske daha once soylesdin dik olacagini :)
yarin vaktim var bide dik kasa cizerim ama o ksaini herhangi bir mdf kasadan bi farki olacagini sanmiryorum
belki yukarda cizdigimi htpc olarak da kullanabilirim ilerde
sadece biraz para lazim :)
kolay gelsin sana da umarim guzel bisi cikar ortaya ;) -
quote:
Orjinalden alıntı: ToffieBoi
keske daha once soylesdin dik olacagini :)
yarin vaktim var bide dik kasa cizerim ama o ksaini herhangi bir mdf kasadan bi farki olacagini sanmiryorum
belki yukarda cizdigimi htpc olarak da kullanabilirim ilerde
sadece biraz para lazim :)
kolay gelsin sana da umarim guzel bisi cikar ortaya ;)
mdf yi kardeşm yapacak belki,olursa onuda koyarım,ancaqk mdf den farklı olacağı kesin bence,en azndan görünüm olarak bence mdf ye benzemicek bile -
görünümde mdfden çok farklı olcak emin olabilirsiniz devamını beklıoruz artık bende siteden takip etcem -
. quote:
quote:
Orjinalden alıntı: mpy
Beline kuvvet hani hiç hafif görünmüyorlar.
mpy şimdie kadaşr werdiğin gazlar boşa gitmedi,güzel bişi olacağına inanıyorum,senn gerçekten merak ettiğini we takip ettiğini düşünüyorum,bence güzel olacak...(destek çıktığın için thanks mpy )
hepiniz saolun arkadaşlar,
çalışmalara yarın dewam edioruz gene
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X