Şimdi Ara

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
62.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • on numara harika ne diye bilirimki :)
  • Vay be Rıza ne günlerdi pc mod günleri =(.
  • hocam sen ne yapmışsın öyle :D hayran kaldım doğrusu bütün sayfaları zevkle teker teker okudum sana gıpta ile teşekkür ediyorum bu zevki bize yaşattığınız için

• Daha sade verniklenmis buram buram çam kokan bi kasa hayal ediyordum, tam anlamıyla hayal kırıklıgına ugradım
  • o kadar uğraştığına deymemiş kasa içi kabloları dağınık bazı kullanılan parçalar gerçekten işçilikli ve orjinal ve bazıları gerçekten fiyasko o kasanın içine neonu tutturulan kroşeler nedir öle yaw ben onları odamın kablolarını toplarken bile kullanmıyorum valla beklemezdim ve geleceğe dönük değil neden dersen yanlış görmüyosam atx anakartlara uygun değil ölçüleri yani konfigürasyonudeğiştirdiğin zaman yine matx bi sistem toplaman gerekcek buda pek iyi değil ama yinede güzel olmuş sadece tepkim o kadar uğraşılmış çok güzel işçilik ve zaman harcanmış ama sonu kroşe ile bitmiş ve o neonu keşke kullanmasaymışsın katot tarzı bişey alsaymışsın veya şerit ledi gizleyerek koysaymışsın eline sağlık ...
  • Ne guzel gıdıyodum hayallerım yalan oldu :D daha modern bısy beklıyodum
  • bence evi bi kaç parça yapsaydın mesela şeffaf silo şeklinde bir sıvı haznesi garaş yapıp içine psu yu koyabilirdin. Böylede iyi olmuş. Bu arada başlığı yeni gördüm
  • Yani acemilikmi denir, fikir eksikligimi bilmiyoruum ama baska projelere artk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BODYGUARDS

Yani acemilikmi denir, fikir eksikligimi bilmiyoruum ama baska projelere artk

İşçilik çok iyi olmuş fikirde güzel. Sadece bir kaç planlama eksiği var. Bi kaç bişey daha eklenebilir bir proje. En çok yapmanı istediğim dışını full kibrit çöpüyle kaplamandı üzerinede vernik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AAT.BH -- 24 Ağustos 2012; 2:06:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AAT.BH

quote:

Yani acemilikmi denir, fikir eksikligimi bilmiyoruum ama baska projelere artk

İşçilik çok iyi olmuş fikirde güzel. Sadece bir kaç planlama eksiği var. Bi kaç bişey daha eklenebilir bir proje. En çok yapmanı istediğim dışını full kibrit çöpüyle kaplamandı üzerinede vernik.

O gene yapilabilir aslnda hic aklina gelmenisti. Hem tekrar renk katar. Ama artik okadar ayirqbilcek vaktim oldugunuda sanmiyorm

• quote:

Orijinalden alıntı: elektronikci_71

quote:

Orjinalden alıntı: ata326

quote:

Orjinalden alıntı: @dministrator

güzel fikir aklıma
    bişey geldi taştan kasa mermer falan o tür bişeyle böle bişey yapılabilir

yaparsın vinçle odana koydurtursun bidaha da kaldıramazsın yerinden

harikasınız

aslında tuğlalarla yapabiliriz.

sıvarım onu bir güzel.

ama arıza olunca balyozla dalarım.

• İşcililk güzelde ev biraz basit kaçmış daha değişik birşeyler düşünseydiniz görselliği fazla olan daha iyi olurdu.
  • Elinize sağlık değişik olmuş.
  • Hocam konunu baştan sona okudum ve dehşet verici yapmışsın ellerine sağlık .. Eğer soğuk tutmasını istiyorsan laminat parkeden de yapabilirsin .. Ben bütçe topluyunca laminat parkeden yapıcak daha basit uğraştırmaz bu kadar .. İçini fiber kaplayıp 40*40 plexi alıcam benimki yukarı doğru çekmeli açılcak çatı yapmıyacam ön on/off tuşlarına da garaj kapısı tarsı yukarı dogru açılan yapacam .. hadi bakalım ne zamana bitiriceksek artık :))
  • biri konuyu hortlatmışyarın yazmış olsaydım 7 sene olacakmışdaha dün gibi
  • abi nerden buldum konuyu yav, bildirim gelmese bulamazdım heralde:)
  • Bütün 1 konuyu okumam 3 günümü aldı ama değdi
    Kasanın şuan ki hali nedir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotolar bomlamis galiba merak ettim nasil birseydi acaba..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

abi nerden buldum konuyu yav, bildirim gelmese bulamazdım heralde:)

her sene bulurum yavru kuş
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.