Şimdi Ara

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • HASRET BİTTİ ARKADAŞLAR;AYLARIN PROJESİ HAYATE GEÇDİ....
    BUYRUN RESİMLERRR:::::....

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...#

(Arkadaşlar;
    netimde bir sorun olduğundan dolayı,fazla resim ekleyemedim,su soğutma iptal,satmak zorunda kaldım,ısı sorunu yok,ss eklerim en kısa zamanda )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 4 Ocak 2009; 23:08:29 >

• Güzel Olmuş Dostumda Birz Küçük.
    Yani Emeğine Saygı Beğendim
  • küçük derken?
    dostm buna koycak yer bulamadık,ayrı masa yapılcak,gecekondu değil dostm,pc kasası soncda,sorunsuzda çalışıyor....
  • Çok şükür kavuşturana. Dh halkının ençok bitmesi için beklediği mod.u sanırım budur:) . Emeğine ellerine sağlık BODYGUARDS .
  • mod sene atladı ya yuh kuzen sana ne diyim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

küçük derken?
    dostm buna koycak yer bulamadık,ayrı masa yapılcak,gecekondu değil dostm,pc kasası soncda,sorunsuzda çalışıyor....

İçerdki Alan Anlamında
  • Hocam Gayet Güzel Olmuş Ellerinize Sağlık

Tüm DH Cemiyetine Hayırlı Olsun Gözümüz Aydın
  • süper olmuş arkadaşım .........
  • arkadaşlargerçektn sağoln,gece çekimi olarak ayrıntılı resmlr en kısa zamnda gelcek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 8 Ocak 2009; 17:07:56 >
  • bu odun kasanın fan ı nı kurarız arıza ya,hayran kitlesi var baksana,dimi arkadşlar
  • o kadar değil biladr
  • Çok güzel olmuş bodyguard detaylı rsimleri eklermisin bi detaylı olarak inceliyelim
  • arkadaşım benimde böyle bir düşüncem var ama ben önce eski kullanılmayan bi kasam var onu alcam anakartın monte edildiği yeri sökücem sonra mdf,odun vede plexi kullanarak bi kasa yapıcm ama ben anakartı nası anlatsam duvara doğru koyucam kaşıdan baktığın zaman tam karşında olucak sağına ve soluna 12 lik fanlar koyup hem hava alan bi kasa yapıcam hemde egzoz fanını ayaklırıma doğur verip ayaklarımı ısıtıcam(pc nin başında ayaklarım çok üşüyoda) bide malzemelerimi koyucam biyere nasıl daha verimli vede ihtiyaçlarımı karşılayacak öyle birşey yapacağım sende eğer bitane kasa kullanmassan çok zırlanırsın çünkü roları sagitlemen bile en az 10 gününü alır yok oy delik aç monte et ben eski kasamda parçaların monte edildiği yerleri kesip oduna monteliyicem inş. benden bu kadar bende 15 tatilde başlıyıcam çok sınavlarım var bu aralar
  • @anil_yuksel dostm bnm kasam bitti,sana kolay gelsin,sorun olursa pm den ulaş

@SierhaLL
    intrnetimde bir sorun var,up yapamıyorum,en kısa zamanda yükleyecem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 11 Ocak 2009; 23:32:59 >
  • buyrun arkdaşlar resimler...

• HAyırlı uğrulu olsun. Hiç bitmeyecek sanmıştım. Yalnız çatı gerçekten güzel görünüyor

Bu arada nasıl bir rating yapmış konu
  • ewet 9. sayfa yolda,sayılı konulardan oldu,ama çatı fikri için mpy e çok tşk ler....
  • Eline sağlık çok hoş oldu güzel duruyo
  • Sonun da bitirmişsin.

Güzel olmuş Eline sağlık.
  • Gerçekten harika.Konuyu baştan aşağıya okumuştum.Bitiğinide gördük ya.Ama gerçekten harika olmuş.

Ha birde bu proje bir sene sürdü.E artık bu kasa için bir doğum günü partisi yaparsın.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.