Şimdi Ara

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasa yaptıgını bilmesem guguklu saat yapıyorsun derdim... verdigin emege deger umarım ... acaba monitor,fare,klavye icinde bir mod calısması dusunuyormusun? bu sekilde cok uyumsuz kalacaktır kasan diger donanımlarla en azından bir ahsap kaplama ile klavye ve fareni kaplarsın diye dusunuyorum.herhangi bir fikrin varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLf[o]n-Zo* -- 4 Ekim 2008; 5:14:41 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ultio

quote:

Orjinalden alıntı: aLf[o]n-Zo*

kasa yaptıgını bilmesem guguklu saat yapıyorsun derdim... verdigin emege deger umarım ... acaba monitor,fare,klavye icinde bir mod calısması dusunuyormusun? bu sekilde cok uyumsuz kalacaktır kasan diger donanımlarla en azından bir ahsap kaplama ile klavye ve fareni kaplarsın diye dusunuyorum.herhangi bir fikrin varmı?

onlar içinde bi 3-5 yıl

DN:konuyu açan veya modu yapan kardeşim alınmasın takılıyorum sadece...

zuahahahhahahahah walla kardes bende sole diyeyim sana 2008 in ocak ayindan buyana elinde bulunan imkanlar dogrultusunda cok zaman kaybetmisin derim sen galiba bunu sadece bos zamanlarinda yapiyorsun isine hic yogunlasmiyorsun galiba cunku ilk zamanlar isine daha siki bakiyordun simdi biraz boslamisin artik bu boslama ahsabin sana verdigi zahmetten dolayimidir bilemem ama yuzdun yuzdun kuyruguna geldin burda da birakma derim ben sahsen her hangi bir isimi bu kdr uzakmam ki senin ki 7 -8 ay i gecti benimki olsun olsun 2-4 hafta nese gzl olacagina inaniyorum ama isi birakma durmak yok yola devam D:

• quote:

Orjinalden alıntı: fatality111

yaw bende plexi taktirmak istiyorum ama bu plexiyi marangozlar mi yapiyor nasil nerden alinir?

reklamcılardan temin edebilirsin bildiğim kadarı ile
  • arkadaşlar,yorumlar için hepiniz sağolun,evet kasayı boş zamanlarımda bu hale getirdim,çünkü benm işim değil,bir heves,hobi diyelim...
    neon konusu da barocka kasayı tozlar halinde gördü,neonları wermekden waz geçdi,neyse sonunda ikna ettik ama neon çalışmadı,
    onun dışında kasa zaten bitmiş durumda,yanı yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmedik,bitti...
    ve bu aralarda oldukca yoğun ve sıkışık olduğm için maddi açıdan genişlediğimde neon alır takarım,
    kasayı bitmiş olarak değerlendirelim,ben ilerde güncellerim gene,
    emeği geçen tüm arkadaşlara teşekürler,saygılar...

• performans acsindan birkac resim koysaydin biraz degerlendirme yapardik ama bole kuru kuru yapilmaz ki
  • resimler bende arkadaşlar ekliyorum şimdi içindeki sistem hiç çalışmadı halini görseniz içiniz acır neonu getirdim kasa bitik fakat çalışmıyor çatıda yatıyor
    işte resimler:
     #...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...#

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...#

edit: bitik derken yani tamamlanmış anlamında söylemiştim kuzen öldürmeden beni editliyim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocka -- 8 Ekim 2008; 12:11:01 >

• ya alp ben koyardım resimlerirezill olduk
    hem kasa çalışdı,sallama şimdi,şu an çalışmıyor,ama performans resimleri gelcek merak etmeyin
  • Hobi olarak evimin bir odasını atölye yaptım, bir süredir aklımda benimde kasa yapmak ama bi türlü başlayamıyorum, ağaçlarımda hazır ama şekline karar veremiyorum Yukardaki yatık kasa yada ona benzer bişe yapıcam herhalde. Geçen aylarda linktekini yapmıştım, hala onun yorgunluğu var biraz http://forum.donanimhaber.com/m_24752196/mpage_1/key_pedalboard//tm.htm#24752196 Yanlız benim kasa naturel görünümlü olmayacak. Daha önce yaptığım şeyler hep, çeşitli renklerde pinotex ve üstüne yat vernik veya cam cila idi. Şimdi siyah üstüne vernik istiyorum parlak, ama siyah boya olarak ne tür boya kullanmalıyım? Sprey boyaların üstüne vernik yada dolgu verniği sadece görüntü olarak iyi sonuç verebiliyor ama sprey boya çok ince, ağaç fazla emiyor.

• Valla Güzel ilk Başta Bende Bazı Arkadaşlar3 Gibi Dedim Köpek Kulubesi Olmuş Die Ama Sonradan Düzeltmeye BAşladın Olayı Eline Emeğine Sağlık Son Hız moda Devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Hobi olarak evimin bir odasını atölye yaptım, bir süredir aklımda benimde kasa yapmak ama bi türlü başlayamıyorum, ağaçlarımda hazır ama şekline karar veremiyorum Yukardaki yatık kasa yada ona benzer bişe yapıcam herhalde. Geçen aylarda linktekini yapmıştım, hala onun yorgunluğu var biraz http://forum.donanimhaber.com/m_24752196/mpage_1/key_pedalboard//tm.htm#24752196 Yanlız benim kasa naturel görünümlü olmayacak. Daha önce yaptığım şeyler hep, çeşitli renklerde pinotex ve üstüne yat vernik veya cam cila idi. Şimdi siyah üstüne vernik istiyorum parlak, ama siyah boya olarak ne tür boya kullanmalıyım? Sprey boyaların üstüne vernik yada dolgu verniği sadece görüntü olarak iyi sonuç verebiliyor ama sprey boya çok ince, ağaç fazla emiyor.

ağaç olarak ne kullancaksın,ahşapda sprey boya tavsiye etmem kesinlikle,
    ahşap boyaları kullanabilirsin,2 kat atman yeterli olacakdr,daha sonra da siyah pinotexs de kullanabilirsin,
    birde üzerine vernik attınmı güzel olacakdır,konu açarsan elmden geldiğince yardım etmeye çalışırım,çalışmalarını bekliyoruz

• Fan filtreleri koyarsanız çok daha iyi olur.Tozlanmadan kurtulmuş olursunuz?
  • kasa güzel oluyor tasarım güzell
  • Bu kasanın bitmesi benim yeni sistem almam ile paralel olarak gidiytor galba çok uzun sürcek
  • quote:

Orjinalden alıntı: Szopen

Hobi olarak evimin bir odasını atölye yaptım, bir süredir aklımda benimde kasa yapmak ama bi türlü başlayamıyorum, ağaçlarımda hazır ama şekline karar veremiyorum Yukardaki yatık kasa yada ona benzer bişe yapıcam herhalde. Geçen aylarda linktekini yapmıştım, hala onun yorgunluğu var biraz http://forum.donanimhaber.com/m_24752196/mpage_1/key_pedalboard//tm.htm#24752196 Yanlız benim kasa naturel görünümlü olmayacak. Daha önce yaptığım şeyler hep, çeşitli renklerde pinotex ve üstüne yat vernik veya cam cila idi. Şimdi siyah üstüne vernik istiyorum parlak, ama siyah boya olarak ne tür boya kullanmalıyım? Sprey boyaların üstüne vernik yada dolgu verniği sadece görüntü olarak iyi sonuç verebiliyor ama sprey boya çok ince, ağaç fazla emiyor.

Eğer doğal (naturel) bir görüntü istemiyorsanız ilk önce fırça ile dolgu verniği uygulayıp zımparaladıktan sonra bahsettiğiniz sprey boyalardan uygulayabilirsiniz. Sprey boyalar selülozik bazlı olduğundan dolgu verniğinizde selülozik olmalıdır.Eğer dolgu verniğini atmazsanız ağaçın dokusundaki boşluklar boyanızı sünger gibi çekecek ve düzgün bir kat oluşturmayacaktır.

• quote:

Orjinalden alıntı: mlado

kasa güzel oluyor tasarım güzell

@raymanallstar
    hocam kasa bitti zaten,
  • The SoN
  • bu kasa bitmez
  • Gerçekten yaratıcı bir fikir..
  • Yazılanların tümünü okumadığım için öncelikle yazan arkadaşlardan özür dilerim. eğer yazıldıysa affedinbeni arkadaşlar.

Durrr :))) ağacını buldunmu ?? ağaçları fırınlıyorlar biliyormuydun?? ceviz ağaçları fırınlarlar ve sonra işlerler :))

yani bu demek oluyorki ağaç işleyen biryere gidip istediğin ağacı fırınlatıp kurutabilirsin. yani oymada yaparsın istersen bence parça parça birleştime hiç bir anlamı kalmaz o kasanın parke kasa olur sadece. yeterli büyüklükte bir ağaç bulup fırınlatıp içinide oyman mümkün yani hocam.. Eskiden saz yaparlarken ve hatta ilkel yerliler kanolarını yaparken ağaçların içini oyarlardı üstelik şimdiki oyma teknolojilerinin hiç biriside yoktu ellerinde eminim sende oyarsın o ağacı. Ne olur parke kasa yapma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: missed approach

ısı yalıtımı yaparsan sorun olmaz daha önceki yapan arkadaşlar sorun yaşamadı

Isı yalıtımı çok önemli. Dikat et de evi yakma.
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.