Şimdi Ara

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
62.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bence değdi abi,bakalm,sonu geldi kasanın,bi garaja bakıyoruz bu aralar,oda bittimi bascaz suyu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BODYGUARDS -- 16 Haziran 2008; 18:24:42 >
  • süper olacak kolay gelsin
  • sper oldu,bi de süper bir sistemle paha biçilemez
  • sistem ahım şahım bişey değil ,paha biçilemez de olmaz heralde

bu aralar tatil diyelim,zaten yapacak birşey kalmadı,su tankını yapacaz,oda cam olcak,plexy den su kaçırdı,cam yapacaz
    sonrada basarız suyu,açarız pc yi,
    emeği geçen ve yardımcı olan herkesden allah razı olsun,çok şükür bitti sayılır
  • evet ya hadi bitir artık ben bu kadar sabırsızlanıyorsam sen kim bilir ne haldesirdir
  • EVET,BENDE BİR AN ÖNCE ÇALIŞDIRMAK İSTİYORUM ZATEN,AMA HAYAT ŞARTLARI İŞDE,MUTLAKA ENGEL ÇIKARCAK İŞDE
  • uzun zaman bakmadım güzel oluyor.
  • çarşamba biter demişsin bittimi hadi akşam olduuu
    çok güzel oldu
  • quote:

efsane kozalak çatı

Yaw efsanemi oldu benim haberim yok

Güzel gidiyor bitir artık yaw bir sene oldu İstanbula yuzlerce tower dikti eloğlu sen bi gecekonduyu bitiremedin
  • GüzeL çaba, Tebrik ederim.. Devamını bekliyoruz tabi Fotolarıda..AhŞap ve Birde Ev olunca beni bozuyor Yani bana Alevli desenLi pLexili Siyah birşeyler OlUcaz Tebrikler tekrardan
  • Valla ne diyim arkadaşım SÜPERSİN ! Emeğine sağlık... Güzel çalışma...
  • daha önce yayınlandımı bilmiyorum ama yatık kasa için güzel şekil

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...#
  • bu beni aşar hocam,

bizim kasada bitti hayırlısıyla,ama atölyeye gidemiyorum,resim çekmek için,daha getremedm kasayı
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

bu beni aşar hocam,

bizim kasada bitti hayırlısıyla,ama atölyeye gidemiyorum,resim çekmek için,daha getremedm kasayı

gerçekten çok hoş bi çalışma çıkartmışsın ortaya

eline ve emeğine sağlık .. .

• sağol arkadaşım,ilgilenen arkadaşların desteği ile bi çalışma ortaya çıkardık
  • kolay gelsn
  • hocam bitti sayılır da,sağol genede
  • konuyu baştan sona okudum hocam işçiliğine ve titizliğine diyecek bir şey yok
    çok güzel bir çalışma olmuş son halini görmek isterim ben de sabırsızlanıyorum artık
    kasanın içine evin pencerelerinden sızan ışık etkisi için loş ışıklar takarsan daha bir güzel olcaktır.
    kolay gelsin bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.