Şimdi Ara

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
62.799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Pinoteks kullanır ve rengi iyi seçersen vernikten daha doğal ve daha kaliteli olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpy

dediğimi unutma
    Pinoteks kullanır ve rengi iyi seçersen vernikten daha doğal ve daha kaliteli olur

ya pinoteks sadece kurtlanmayı önler,ama dış etkenlerden korumak için önce pinoteks (mesela yeşil gibi)üzerine de warnik atmayı düşünüyorum
  • Yeşil pinoteks güzel olur cok guzel durumda kasa
  • emeğine sağlık enterasan bir çalışma olmuş gayette şık duruyor bakınca.o menteşeler bence ahşaba en güzel yakışanlardan.gayet güzel bir çalışma.
    ancak bir tavsiyede bulunabilirmiyim??
    PSU yu tamamen kutusundan ayırıpta direk ahşaba montajlasan daha iyi olmazmıydı? böylelikle kalabalık bir görüntü olmazdı.şu haliyle bile kalabalık görünmüyor ama PSU için değişik birşeyler eklemeni beklerdim.
    acele etme yavaş yavaş mutlu sona ulaşıyorsun.çalışmalarının devamını dilerim saygılar...
  • çok teşekürler,PSU o şekilde olabilir,denerim ,yeteri kadar sallandık zaten,ancak çok az kaldı
    ,bu bi gerçek...
    inş bitince mutlu son olacak...yaklaşık 2 haftadır ciddi rahatsızlık geçiriyorm,bide izmir buluşması girdi araya,ona da zor gittim,iyileşir iyileşmez tam gaz dewam
  • ellerine saglık gercekten cok guzel gorunuoo.. ben senden daha cok heycanlandım walla:)
  • Geçmiş olsun bak bu kadar insan takipte bu saatten sonra kimse maazeret kabul etmez ona göre.
    Elini çabuk tut artık yazıda bitirmeyelim.
  • ii proje
  • quote:

Orjinalden alıntı: mpy

Geçmiş olsun bak bu kadar insan takipte bu saatten sonra kimse maazeret kabul etmez ona göre.
    Elini çabuk tut artık yazıda bitirmeyelim.

yok yok yaza kalmıyacaz inşallah
  • ali harika gidiyor gerçekten benzersiz bi kasa olacak bekliyoruz
  • Açılış ne zmn ODUN KASA nı görmeyi acayip merak ediyorum
  • gayet iyi gidiyor..!
  • sağolun arkadaşlar,bende kozalak derdini hallettim,ama daha pinotex e başlamadım,hastalık çok kötü yapdı bu aralar beni,
    pinotex i yeşil değilde vernikli pinotex yapmayı düşünüyorum,daha doğal olur diye düşünüyorum...
    nasıl olur???
  • Arkadaşım gerçekten bir şaheser el emeği.Acaba boyucakmısın ?Boyucaksan ne Renk ?
  • arıza bitir artık şu kasayı hadi
  • quote:

Orjinalden alıntı: tatianass

Arkadaşım gerçekten bir şaheser el emeği.Acaba boyucakmısın ?Boyucaksan ne Renk ?

yok boyamak yerine koruma we görünüm açısından pinotexli wernik yapacağım,bi ayağa kalkabilsem
  • Geçmiş olsun.Bitir artık.Yoksa yakana yapışcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The maXz! -- 6 Haziran 2008; 19:41:33 >
  • quote:

vernikli pinotex yapmayı düşünüyorum,daha doğal olur

Ağacın doğal görüntüsünü mümkün oldugunca bozma bence.
    Yaw besmelesizmi başladım kardeşim bitmedi gitti
  • pinotex kurtlanma için,wernik de dış etkiler den koruma için en uygun vernikli pnotex diye düşünüyorum
  • güzel olmuş gerçekten, tebrik ederim, son halini ben de bekliyorum artık..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.