Şimdi Ara

#...:::[NERDEYSE EFSANE OLAN AHŞAP KASA )! ! !]:::...# (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
540
Cevap
2
Favori
62.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sağolasın dostum,soğutma geldi de neon vs ayarlıyıp sergi için ekliyeceğim resimleri
    kasa bitmiş halde şu an
  • bodyguards kardeş hadi gari çalıştır şu sistemi.Cumbadan yayılacak ışıkları görelim artık.

• oo rachadell sen bana yorum yazarmıydın ya,neon alayım,hemen ekliyorm resimleri
  • kusen ektin bizi var ya birader su soğutma yatıo sistem uzay insan sıkılırda içine yerleştirir ya neyse şu an gezide imişsin gelince inş koyarsın artık sistemi içine
  • Arıza hadi ya çok uzun sürdü bu mod

Acele et sabırsızlandım iyice
  • az kaldı biladr,cuma akşamı barock a dan neonları alcam,beraber toplar resimleri koyarız
  • gerçektn çok hoş duruyor kasa son resimleride bekliyoruz
  • yarın akşama inşallah,ilgilenip takip eden,ve yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: BODYGUARDS

yarın akşama inşallah,ilgilenip takip eden,ve yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekürler...

9 ay olmuş konu açılalı ve yaz boyunca hiçbirşey yapılmamış adam gibi ... Bence biraz hızlı olsan iyi olur Zaten bi neon kalmış ... Kaçgündür neon takacaksın kasaya ama hâla bekliyoruz

Değiştirme: İmlâ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 26 Eylül 2008; 17:31:07 >

• @xX_Warlock_Xx

dostm kasayı bitirmek için acele etmedim,bence br acelesi de yok zaten kasa bitti,
    neon içinde @barocka nın vereceği neonlardan faydalanmak için şu ana kadar uzadı....
  • süper olmuş son halini merakla bekliyorum
  • çok güzel bir iş çıkarmışsın tebrik ederim. bende yapmak istiyorum ama daha bilgisayar toplamayı bilmiyorum. öğreniriz inşallah.
  • mükemmel fikir mükemmel işçilik
    ellerine sağlık çok güzel olmuş
    son halini görmek isterim
    bizi mahrum etmezsin umarım
  • bu gün gelicekmi resimler??
  • Resim isteriz resim isteriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: R`meRt

Resim isteriz resim isteriz

neon işi yattı herhalde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ultio -- 28 Eylül 2008; 11:56:32 >
  • ustad ellerıne saglık bence cok guzel olmus emegıne saglık sen cırkın olmus cegız sandıgı vs gıbı benzetmelere takılma ıllakı cekemeyenler olacak bu gayet normal kendılerı yapsınlarda bızde gorelım nasıl yapılırmıs dımı? son halıne beklıyoruz kasanın emınım harıka gorunecek
  • gelen giden yok hala
  • ali rıza yahu nerde kasa artık yaa bitmedimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: _PrO_

ali rıza yahu nerde kasa artık yaa bitmedimi

hocam neonları kendinizmi yapıyorsunuz??
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.