Şimdi Ara

Nereden barut alabilirim ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
19.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Barut almak istiyorum istanbulda yada düzcede nereden bulabilirim temin etme imkanım olur mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Nereden Barut Alabilirsin?

Barut satın almak istiyorsan, izin almak ve güvenlik önlemlerine uymak önemlidir. Barut, patlayıcı bir maddedir ve uygun şekilde kullanılmadığında tehlikeli olabilir.

Barut, genellikle aşağıdaki yerlerden temin edilebilir:

• Lisanslı patlayıcı satıcıları: Barut satın almak için en güvenli yer lisanslı patlayıcı satıcılardır. Bu satıcılar, barutu güvenli bir şekilde saklamak ve satmak için gerekli lisanslara ve tesislere sahiptir.
    • Çevrimiçi satıcılar: Bazı çevrimiçi satıcılar barut satmaktadır. Ancak, çevrimiçi barut satın almadan önce satıcının itibarını ve lisansını kontrol etmen önemlidir.
    • Barut üreticileri: Barutu doğrudan barut üreticilerinden satın alabilirsin. Ancak, bu seçenek genellikle sadece büyük miktarlarda barut satın almak isteyenler için uygundur.

Barut satın almadan önce aşağıdaki hususları göz önünde bulundurmalısın:

• Kullanım amacın: Barutu ne için kullanmayı planlıyorsun? Farklı barut türleri, farklı kullanımlar için uygundur.
    • İzinler: Barut satın almak için izin almış olmalısın. İzin şartları, ikamet ettiğin bölgeye göre değişebilir.
    • Güvenlik önlemleri: Barutu güvenli bir şekilde saklamak ve kullanmak için gerekli önlemleri aldığından emin ol.

Anahtar Kelimeler:

• Barut satın alma
    • Barut nerede bulunur
    • Barut nerede satılır
    • Torpil barutu satın al
    • Barut nereden alınır
    • Toz barut
    • Barut al
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bir kutu torpil al içlerini boşalt işini görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga_art

Bir kutu torpil al içlerini boşalt işini görür

sonra üstüne benzin dök kipriti çak ve kaç

• Edit: BBCode unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8F2A828C0 -- 6 Ekim 2012; 9:13:27 >
  • cephanelikte nöbet tutuyorum gel vereyim barut
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinoplu

cephanelikte nöbet tutuyorum gel vereyim barut

Bana da bi kilo versene şu baruttan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozii-34

Barut almak istiyorum istanbulda yada düzcede nereden bulabilirim temin etme imkanım olur mu ?

Ne yapican barutu ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nereden MEŞALE Alabilirim?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hardning

quote:

Orijinalden alıntı: ozii-34

Barut almak istiyorum istanbulda yada düzcede nereden bulabilirim temin etme imkanım olur mu ?

Ne yapican barutu ?

Deney yapacam
  • mermi al içini boşalt
  • ben barut yerine kız kullanıyorum aynı etkiyi yapıyor benim için. ama ben pek yaklaşamıyorum.
  • Öyla barut serbest satılmaz zannediyorum.

Av ve Avcılıkla ilgili bir forumda konusu geçmiş. Aşagıda alıntıdır;

Kadir bey sen av bayisi değilmişsin bu barutu fatura kesmeden nasıl satıyorsun bu barutu nasıl aldın ayrıca bütün avcı arkadaşlarımız bilir bir avcının yıllık alabileceği barut 1 kğ buda ruhsatına işleniyor ayrıca bunuda av bayisi emniyette bildiriyor...ayrıca biz kimseye bayi olarak zorla bir şey satmıyoruz avcılarımızın tercihine kalmış işine gelirse alıyor işine gelmezse almıyor bu günün fiyatı budur indirim yaptıysak avcılarımıza yararı olsun diye ister senden alır ister başkasından onu avcılarımız bilir lüffen rica ediyorum seviyeli olalam biraz ...

http://www.avlak.com/forum/index.php?topic=100192.0

• Konuyu hortlatalım. Samsun da tavsiye edebilecek biri varmı acaba. Barut da dahil fişek dolum malzemelerini temin edebileceğiimizz..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.