Şimdi Ara

Nerelerdesiniz ? (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
441
Cevap
8
Favori
19.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Yaşın ilerledi mi? E ben öldüm, öteki taraftan yazıyorum o zaman.

Ek: Vay be eski günler geldi aklıma, gece yarılarına kadar tek kanal-çift kanal ram, ekran kartı, oyun testleri, donanım incelemeleriyle uğraşırdım. Saatlerce tablolar hazırlar foruma konu açardım, hem de 3 krş çıkarım olmadan. Şimdi para verseler uğraşmam o işlerle.

Alıntıları Göster
    Herkese benden çay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• annihilator diye bir arkadaşımız her yeni gpu haberlerini en ince ayrıntısına kadar buraya taşır speküle eder olumlu tartışmalar yaratırdı.

ey gidi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hands0meJack

annihilator diye bir arkadaşımız her yeni gpu haberlerini en ince ayrıntısına kadar buraya taşır speküle eder olumlu tartışmalar yaratırdı.

ey gidi günler
    Son mesaj tarihi: 4 yıl önce
    Son giriş tarihi: 2 yıl önce
    Aktiflik: Şu anda forumda değil

Siz yazınca hatırladım, çok güzel yazıları olurdu, teknikte yazardı, anlamazdım çoğu zaman. Yanlış mı hatırlıyorum emin değilim ama son zamanlarda sanki bu tarzından kopmuş, troll yazılar yazıyordu gibi hatırlıyorum. Belkide karıştırıyorum başkasıyla.

Esas oğlanlardan biri de geldi şimdi aklıma "Tuğer" @false sehepherd.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 17 Mayıs 2018; 11:44:39 >

• MÜŞAVİR kullanıcısına yanıt
    Mete Can olmasın o acaba
    Anni başka biriydi diye aklımda kalmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YoğunBelKası -- 17 Mayıs 2018; 14:51:57 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

annihilator diye bir arkadaşımız her yeni gpu haberlerini en ince ayrıntısına kadar buraya taşır speküle eder olumlu tartışmalar yaratırdı.

ey gidi günler
    aynı adamdan mı bahsediyoruz?öyle bir şey derdi ki karşı taraf delirirdi ama o zamanlar bunu olumlu olarak görüyorsanız o sizin sorununuz.ben de diyorum ki 35 leşi olan charles manson'un fan clubu olması gibi buradaki trollerin de bir hayran kitlesi olduğu için kaybettiniz bence üstadları.rubisco'nun var mı?towarscke diye biri vardı hatırlar mısınız ama bi anni tutturmuş gidiyorsunuz çünkü efendi adamlar akılda kalmıyor.

https://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=193014

• Edward Teach kullanıcısına yanıt
    Towarscke'yi ben de hatırladım şimdi. Forumdaki az sayıda düzgün üyelerden biriydi. Bir de eskilerden hatırladığım elinde M16 bulunan köpekbalığı kıyafetli avatarlı bir üye vardı, nickini hatırlayamadım şimdi. Yabancı bir forumda da oldukça düzgün yorumları vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

aynı adamdan mı bahsediyoruz?öyle bir şey derdi ki karşı taraf delirirdi ama o zamanlar bunu olumlu olarak görüyorsanız o sizin sorununuz.ben de diyorum ki 35 leşi olan charles manson'un fan clubu olması gibi buradaki trollerin de bir hayran kitlesi olduğu için kaybettiniz bence üstadları.rubisco'nun var mı?towarscke diye biri vardı hatırlar mısınız ama bi anni tutturmuş gidiyorsunuz çünkü efendi adamlar akılda kalmıyor.

https://forum.donanimhaber.com/showprofile.asp?memID=193014

Alıntıları Göster
    rubisco nun kalitesi unutulmaz ve tartışılmaz buna lafım yoktur ama towarscke de iyi hatırlıyorum aşırı amd yanlısı bir adamdı yani anni ye laf edip onu övmeniz tezat düşüyor.

• M@U vardı diyecektim, profiline baktım halen aktif yazıyor buralarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Father Torque

Towarscke'yi ben de hatırladım şimdi. Forumdaki az sayıda düzgün üyelerden biriydi. Bir de eskilerden hatırladığım elinde M16 bulunan köpekbalığı kıyafetli avatarlı bir üye vardı, nickini hatırlayamadım şimdi. Yabancı bir forumda da oldukça düzgün yorumları vardı.
    Towarschke ve AbsoluteZero nun amd - intel tartışmaları inanılmazdı. AbsoluteZero daha sonra nick değişmişti yazıyordu ama Towarschke yi pek göremedim. Tabi bunlar belki 7-8 yıl belki de 10 yıl önceydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 17 Mayıs 2018; 22:16:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Yaşın ilerledi mi? E ben öldüm, öteki taraftan yazıyorum o zaman.

Ek: Vay be eski günler geldi aklıma, gece yarılarına kadar tek kanal-çift kanal ram, ekran kartı, oyun testleri, donanım incelemeleriyle uğraşırdım. Saatlerce tablolar hazırlar foruma konu açardım, hem de 3 krş çıkarım olmadan. Şimdi para verseler uğraşmam o işlerle.

Alıntıları Göster
    Aynen eskiden ne incelemeler olurdu forumda şimdi bakıyorum da sadece inatlaşıp haklı çıkmaya çalışmaktan başka birşey yok , harcadığın kaloriye değimiyor üşenip yazmıyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

Towarschke ve AbsoluteZero nun amd - intel tartışmaları inanılmazdı. AbsoluteZero daha sonra nick değişmişti yazıyordu ama Towarschke yi pek göremedim. Tabi bunlar belki 7-8 yıl belki de 10 yıl önceydi.

Alıntıları Göster
    invictus , annilator , kaan01,@fatih ve daha aklıma gelmeyen bir sürü inceleme araştırma insanı olurdu... amd vs nvidia vs intel savaşları olurdu ama şimdiki gibi işkembeden sallayarak değil cidden test inceleme koyarak.
  • cobi C kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-grid-takimi--18096980

CoolnQuiet ın şu konusu aslında epey efsanevi ve Bitcoin vb gibi bir şey aslında ama bilime ve karmaşık hesaplamalar için yapılmış bir sistem. O zamanlardan ilgi duyup daha sonra sanal madenciliğe kaysaydık iyi olurmuş

Bunun dışında Hicks gibi çok kibar ve bilgili bir üye vardı, merhaba diye başlayıp, '' teşekkürler Hicks'' diye bitirirdi mesajını çok hoşuma giderdi

• quote:

Orijinalden alıntı: HiqhWoltage

https://forum.donanimhaber.com/donanimhaber-grid-takimi--18096980

CoolnQuiet ın şu konusu aslında epey efsanevi ve Bitcoin vb gibi bir şey aslında ama bilime ve karmaşık hesaplamalar için yapılmış bir sistem. O zamanlardan ilgi duyup daha sonra sanal madenciliğe kaysaydık iyi olurmuş

Bunun dışında Hicks gibi çok kibar ve bilgili bir üye vardı, merhaba diye başlayıp, '' teşekkürler Hicks'' diye bitirirdi mesajını çok hoşuma giderdi
    bu yazıyı okuyan visor
    pm atan visor

şeklinde konuşan visor'umuz vardı o da enterensandı bayağı

• İ3 varken İ5 ile FX 4100 oyun testi yapanlar
    FX 4100 varken 8350 ile İ3 oyun testi yapanlar vardı
    ......

AMD cilerin AMD FX soket değiştirmeyecek sloganları vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 18 Mayıs 2018; 12:15:6 >
  • quote:

rubisco nun kalitesi unutulmaz ve tartışılmaz buna lafım yoktur ama towarscke de iyi hatırlıyorum aşırı amd yanlısı bir adamdı yani anni ye laf edip onu övmeniz tezat düşüyor.

Alıntıları Göster
    evet towarscke amd fanıydı ama insanları kışkırtmak bir şey bir markayı tutmak başka bir şeydir.bana towarscke'nin bir haberde ya da başlıkta uçuk tek mesaj atıp çıkardığı kavga gösterebilir misiniz ben hatırlamıyorum.efendi olduktan sonra istediğiniz kadar fan olun biz fan düşmanı değiliz en fazla biri gelir o iyi değil bu iyi der ama kışkırtmak başka bir şeydir.bundan 10 12 sene önce troll diye bir kavram bilmiyorduk ve o anni dediğiniz vatandaş ch4n mıdır o zamanın bir sitesi vardı ona takılan yani eğlencesine nvidia:Allah diyordu towarscke öyle mi diyordu?öyle bile dese tarzı aynı muıydı?fanlar olmasa kimse bir şey öğrenemezdi ki herkes bir şeyin fanıydı o zamanlar.tezat anlaşılmıştır umarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

evet towarscke amd fanıydı ama insanları kışkırtmak bir şey bir markayı tutmak başka bir şeydir.bana towarscke'nin bir haberde ya da başlıkta uçuk tek mesaj atıp çıkardığı kavga gösterebilir misiniz ben hatırlamıyorum.efendi olduktan sonra istediğiniz kadar fan olun biz fan düşmanı değiliz en fazla biri gelir o iyi değil bu iyi der ama kışkırtmak başka bir şeydir.bundan 10 12 sene önce troll diye bir kavram bilmiyorduk ve o anni dediğiniz vatandaş ch4n mıdır o zamanın bir sitesi vardı ona takılan yani eğlencesine nvidia:Allah diyordu towarscke öyle mi diyordu?öyle bile dese tarzı aynı muıydı?fanlar olmasa kimse bir şey öğrenemezdi ki herkes bir şeyin fanıydı o zamanlar.tezat anlaşılmıştır umarım.

Alıntıları Göster
    Towarscke forumun görüp görebileceği en efendi insanlarından biriydi. Kimseyi incitmek istemez, en hararetli tartışmalarda bile nezaketini korurdu. Foruma girmemesi forum için büyük kayıp bence.

Annihilator oldukça sivri bir üyeydi ama oldukça faydalı bilgiler paylaşırdı. Forum yönetimine çoğu zaman haklı nedenlerle laf sokar, ban yerdi. En son bu banlamalar yüzünden foruma girmeyi bıraktı zannediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 2010 dan bu yana forum üyesiyim.Bir dönemler ekran kartı bölümü gerçekten çok güzeldi.Faydalı mesajlar,saygı çerçevesinde bilgi alışverişleri vardı.Son 2 senedir forumun ekran kartı bölümünü neredeyse unuttum yani.Giriyorum ama sadece göz atıp çıkıyorum.

false shepherd
    Rubisco
    rezes

Özledik

Konu dışında Ekran Kartı Severler Sohbet Konusu :) vardı.Sürekli oradaki mesajları büyük bir keyifle okurdum.Cevap yazmazdım çünkü okuması çok daha güzeldi.Vayy bee .
  • Artık buralarda birilerini çokta beklemeyin. Bu dolar kuruyla bilgisayar sadece iş dünyası için alınabilecek bir ürün olmuş durumda. Asgari ücretli adam ancak sağa sola bakıp muz yiyebilir. Bu sebeple eski günleri mumla arayacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -dehşet-

Towarscke forumun görüp görebileceği en efendi insanlarından biriydi. Kimseyi incitmek istemez, en hararetli tartışmalarda bile nezaketini korurdu. Foruma girmemesi forum için büyük kayıp bence.

Annihilator oldukça sivri bir üyeydi ama oldukça faydalı bilgiler paylaşırdı. Forum yönetimine çoğu zaman haklı nedenlerle laf sokar, ban yerdi. En son bu banlamalar yüzünden foruma girmeyi bıraktı zannediyorum.

Alıntıları Göster
    demek istediğimi anlayan biri teşekkür ederim.fan olabilirsiniz bakın hiç sorun yok ama efendilik önemli.bundan 10 sene önce herkes genç ama biraz da yaşlı üyemiz var atarilerden gelme adamlar saygı bekliyorlar haliyle.en azından lo lo lo yapmasın millet rahatça yazalım diyorlar.10 sene önce amdcileri severdim çünkü yeniliyorlar kabul ama efendiliklerini bozmuyordu çoğu çünkü diğer taraf bizimki iyi böbürü içindeydi.iyisin diye 35 yaşındaki adama 15 yaşında gibisin demeni gerektirmez anlatabiliyor muyum?Towarscke kendinden büyük küçük kimseye terbiyesizlik yapmazdı ha katılırsın katılmazsın dediklerine.3-4 yaş büyüklerine bile çok saygılı davranırdı ve ben bunları iş olsun diye değil başlığın açılış amacının niye olduğunu anlatma fırsatı bulmak için uzattım yoksa banane anni'den adam yerine koyduğum biri bile değil ama nerede üstadlar konusunda adını bu kadar anarsanız yanlış yaparsınız.sevgi saygı olmalı yoksa adam der ki niye sinirimi bozayım?mete can geldiğinde nvidiacılardan çok amdcilerden tepki çekti çünkü çok sivri dilliydi amdcilerin tarzını bozuyordu.amdcilerin tarzını tamam fakiriz ama gururluyuz bey diyen rahmetli Münir Özkul gibi görebiliriz.sonra meteye de alışıldı şimdi patlıcan dolması mı ne bi adam çıktı oncu buncu tanımadan dalıyor.dalsın ben primini veririm ama sevgi saygı yok.10 sene önce bile zor bela tuttuğumuz adamlar şimdi 40 küsür yaşında.sizce şimdi daha da çok sevgi saygı olması gerekmez mi?var mı yok.bilgi amaçlı söylüyorum anni denen şahıs yaşına başına bakmadan kendinden 10 15 yaş büyük adamlara terbiyesizlik yapardı bırak saygı göstermeyi.sanırsam bu terbiyesiz duruşu dik duruş diye hatırlayıp bu kadar anıyor millet ama ne oldu o yaşlı adamlar gel bakayım ne tatlı şeymişsin sen öyle yaptılar yani kafayı taktılar.yönetim de tutmayınca anni'yi o yüzden ceza manyağı oldu mesajları silindi mesajlarına uğraşılmış cevaplar yedi kredisini tüketti yani yoksa yönetim haksız banlayıp durup küstürmedi cezayı aldıranlarla baş edemedi cezayı yönetim veriyor sandı ondan yönetime giydirdi.mesela o üyelerden biri Towarscke'nin tabiriyle delip geçen biriydi.hani artık inadı bıraksa da dönse diyorum imam bayıldı yapardı.

• quote:

simdi patlıcan dolması mı ne bi adam çıktı

Hocam ismini değiştirmek zorunda kalmis.Kurtulabileceğini zannediyor,İsmi Arisaka tamamen troll hesap isim yaş konum devamlı değişiyor.Süresiz banlanması lazım.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.