? |
Nerelisin/memleket nere sorusuna ne cevap veriyorsunuz
Nerelisin/memleket nere sorusuna ne cevap veriyorsunuz
(En Son Oy Tarihi: 11.10.2024)
-
-
İkisi de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kütüğün kayıtlı olduğu yere gezi için bir kere rastgele gittik o kadar alakasız olunca (kimse yaşamıyor artık orada) doğduğun yeri söylüyorsun doğal olarak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamına göre degisiyo hocam tanıdık adamsa ikisini de söylersin tanimadiksa ve işini halledecek adamsa tipini ve konusmasini tartarsin adam atıyorum doguluysa
Ve sen doguluysan sadece doğudaki şehrini
batiliysa
kütük ( doğudaki sehrin), ama
şurada doğdum büyüdüm şeklinde söylersin memleketcilik fazla awk karşıdakinin memleketine yakın memleket denk getirebilirsen o anlık için anlasman daha kolay hallolur
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0alametifarika0 -- 22 Ekim 2023; 10:28:44 >
doğup büyüdüğü yeri söyleyenlere ayar oluyorum, japonyada doğsan japon mu olcan
-
6 7 farklı şehirde çocukluğum geçtiği için mecburen kütüğün kayıtlı olduğu yeri söylüyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dogdugun yer değil doyduğun yer
kütüğünle doğduğun büyüdüğün şehrin aynı olmasının en büyük avantajlarından biri bu soruya tek atmaktır
-
Doğduğumdan beri kütüğümün kayıtlı olduğu yerde yaşadım zaten :d tek cevap
Bu kadar salak az soru var nerelisin dunyaliyim
Doğulu musun hocam çoğunlukla memleketinden utananlar dünyalıyım diyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dogulu degilim karadenizliyim ama şu nerelisin sorusu anlamsiz geliyor adam arap yahudisi olsa ne bosnak kürdü olsa ne sonucta iyi insan olmak onemli degil mi
Dogulu kısmı tutmadi ama haklisiniz kutukte yazan ilden tiksiniyorum kutugu sormayin 8 10 senedir gitmedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zackherney1 -- 22 Ekim 2023; 18:0:16 >
Osman KÜSEKyoutubeBarış Manço - Hemşerim Memleket Nirehttps://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=29wczUF1wQA
halep mi
-
-
trabzonluyum diyorum çok kasmamak lazım
Sırf etnik kökeninden dolayı işe alınmamayı gördü bu gözler hocam senin için belki önemli değil de bazıları için en önemlisi
AlperyoutubeNerelisine sivas diyince bb diyen kıza girdiğim tiriplerhttps://www.youtube.com/shorts/pk_8DxVPpXg?si=SZkkvv2FujobLl-C
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E74D8B953 -- 22 Ekim 2023; 20:18:17 >
sen misin la bu
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
kütüğünle doğduğun büyüdüğün şehrin aynı olmasının en büyük avantajlarından biri bu soruya tek atmaktır |
Adamına göre degisiyo hocam tanıdık adamsa ikisini de söylersin tanimadiksa ve işini halledecek adamsa tipini ve konusmasini tartarsin adam atıyorum doguluysa
Ve sen doguluysan sadece doğudaki şehrini batiliysa kütük ( doğudaki sehrin), ama şurada doğdum büyüdüm şeklinde söylersin memleketcilik fazla awk karşıdakinin memleketine yakın memleket denk getirebilirsen o anlık için anlasman daha kolay hallolur |
Benzer içerikler
- prozac kullananların yorumları
- ingilizce tıp mı türkçe tıp mı
- acil yayınları zor mu
- aselsan hangi mühendisleri alıyor
- unutumuvermiş nasıl yazılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X