Bildirim
Neresi gelir sizce? İyice korkmaya başladım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Çok yüksek ihtimalle gelir, rahat ol. DEU da gelebilir, bence yazın hocam. -
Çok sağolun hocam. Yazdım ama bi korku başladı anlamış değilim herkes bi şey söylüyor. DEU da çok istiyorum ama bizimkiler göndermiyor izmire
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Öyle şey mi olur hocam, para sıkıntın yoksa aileni karşına al konuş, hayatında bir kere üniversite okuyacaksın. DEU'nun eğitim kalitesinin yanından geçemez Anadolu gene de iyisin hocam, Eskişehir'de de on numara öğrencilik hayatın geçer. -
İkna etmeye çalışıyorum elimden geldiğince tabi ki bakalım nolcak sonuç :) böyle dedin iyice kafamı karıştırdın hocam, anadolu hukuk da iyidir diye umuyorum
Açık konuşuyim hocam, Anadolu'nun eğitimi iyi ama DEU gibi kaliteli değil. Ailen çok kızmazsa tercihte Anadolu'nun önünde yaz, gelirse gönderirler herhalde. -
Şimdiki tercih listede DEU önde zaten yani ben de gelirse gönderirler diye düşünüyorum, hadi inşallah öyle olur
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X