Arkadaşlar merhaba. İşlemcim fazla ısındıgı için bugün hyper 212x taktım gayet iyi çalışıyor fakat işlemcinin oldugu taraf soguk olmasına ragmen biraz gerisi yani kasanın tam ortasına elimi koydugumda oyundayken adeta yanıyo. diger degerlere baktım ekran kartı olsun anakart olsun harddisk olsun hepsi normal işlemci de normal. yani oyundayken işlemci 40 ekran kartı 60 gibi gibi değerler normal. Anlamadıgım şey orası niye adeta yanıyor? Yararı olacaksa sistemimi de yazayım.
ASUS DRW-24B5ST 24X ± DOUBLE LAYER SATA DVD YAZICI
corsair 200r
hyper212x sogutucu
acaba içindeki diger fanlardan birinin çalışmama ihtimali olabilir mi onunla alakalı olabilir mi? onunla alakıysa çalışıp çalışmadıgına nasıl bakarım? onunla alakalı degilse de önerileri bekliyorum
fanların çalıştıgını çözdüm acaba içerideki sıcak havayı dışarı mı atamıyor şuan? amd stock fan varken böyle bir derdim yoktu sadece işlemci aşırı ısındıgından hyper 212x taktırdım bugün fakat şimdi böyle bir sorun çıktı. sogutucunun büyük olmasından dolayı mıdır acaba nasıl çözebilirim?
kasa kapağı acıkken fanlar nereye üflüyor bakabilirsin.
şimdi kasada 2 fan var biri kasanın önünde kasanın içine çalışıyo biri de arkada yukarda dışarı dogru çalışıyo sanırım burda bir sorun yok zaten. hyper 212x de arka fanın birazcık gerisinde zaten o da arka fana bakıyo arka tarafa üflüyo yani. burda mı yanlışlık var acaba yanlış mı montaj?