Şimdi Ara

nereye yazacağımı bile bilemedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet garip bi arıza benim için.Önce internet explorerden kaynaklandığını sandım ama baktım ki bilgisayarımın çoğu özelliği çalışmamakta.mesela şunlar:
    ***Sistem Geri yükleme yapılan tarihteki hiçbir rakam gözükmüyor.
    ***Başlat > ara bölümüne yazdığım hiçbirşey bulanamayıp sayfayı kapatıyo.
    ***Yeni kullanıcı ve parola oluşturmak istedim tıklanıp da yazılacak yerde cursor hareketi yok.yazı yazılamıyo.
    ***Explorerda sağ tuş özellik yapınca komut hatası iletisi alıyorum.
    Arkadaşlar bu nasıl bi sorun.
    Formatsız bir çözüm var mı?
    Not: java yüklü.Directx 9 yüklü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kjan -- 29 Nisan 2006; 16:45:11 >

• format at gitsin
  • sağol binbaşım ama başka yolu yok mu.Bi de format atamıyom aslında.format c:ile atıyorum bir şey çıkıyo e yapıyorum bir daha çıkıyo yine e yapıyorum.orada kalıyo.bişeyler tarafından kullanılıyo falan yazıyo.xp de msdos modu nasıl olacak
  • o zaman sende bılgısayarını cd destegı ıle baslat.yada cd destegı ıle format at.
  • kardeş xp cd ile yeniden kurulum yap
    kurulum sırasında zaten c ne format atacaktır
  • yani format diye bişey yazmama gerek yok öylemi çetincenk.Yalnız cd taktığımda önyükleme için bi rtuşa basıun ibaresi yok artık neden .olmaması bi soruna yol aaçbilir mi
  • biostan first boot seçeneğini cd-rom a getir, yoksa cd den açılış yapamazsın
    quote:

Orjinalden alıntı: kjan

yani format diye bişey yazmama gerek yok öylemi çetincenk.Yalnız cd taktığımda önyükleme için bi rtuşa basıun ibaresi yok artık neden .olmaması bi soruna yol aaçbilir mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sizce ben ne zaman evleneceğim?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • first boot room ok orda bi sorun yok.Ön yükleme yapılması için bir tuşa basın seçeneği yok diyorum .O olmadan da format atar mı bilgisayara xp kurulumu onu soruyorum.
  • nasıl yani boot yapmıyormu cd?o zaman cd yi değiştir?yada xp cd olması şart değil başka cdler dene...
  • başka cdler de mesela 98 de direk 2 secenek çıkıyo hani cd desteği veya harddisk.Başka cdlerde ne denicem anlamadım
  • quote:

başka cdler de mesela 98 de direk 2 secenek çıkıyo hani cd desteği veya harddisk.Başka cdlerde ne denicem anlamadım

tamam abi işte o seçeneklerden cd desteği ile başlat ı seç...gerisi gelir...kolay gelsin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulmeh

quote:

başka cdler de mesela 98 de direk 2 secenek çıkıyo hani cd desteği veya harddisk.Başka cdlerde ne denicem anlamadım

tamam abi işte o seçeneklerden cd desteği ile başlat ı seç...gerisi gelir...kolay gelsin...

Ama onbaşım o zaman win98 mi kuracağım önce bilgisayara?
  • sorunlarından çalıştır kısmı hakkında bi çözüm söyleyebilirim yuksek ihtimal virüs war ve iyi bir virüs programı kullanırsan bunu halledebilirsin tavsiyem norton 2006 diğerleri hakkında bi yorum yapamayacagım inşallah bu soyledigim sorununu cozer
  • quote:

Orjinalden alıntı: gangstarr

sorunlarından çalıştır kısmı hakkında bi çözüm söyleyebilirim yuksek ihtimal virüs war ve iyi bir virüs programı kullanırsan bunu halledebilirsin tavsiyem norton 2006 diğerleri hakkında bi yorum yapamayacagım inşallah bu soyledigim sorununu cozer

sağol kardeş de savunmam da epey güçlüydü.virüs oma ihtimali olmasa gerek ama deneyeceğm sağolasın
  • kardeş bilgisayarını güzelce aç ondan sonra tak xp cd sini tak menüsünden kurulumu sec sana yeni kurulum veya upgrade mi yapmak istiyorsun gibi soru soracak.. sende upgrade i sec yani yeniden kurulumu secme ondan sonra senin pc deki tüm windows dizinini yeniden yükleyecek böylece tüm dosya belgelerin herşeyin aynı kalacak ama windowsunu tazeleyip problemini çözeceksinn dene ....
  • arkadaşlar format atarak çözüme ulaştım .sağolun ilgi ve bilgileriniz için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.