Bildirim
Nero ile birşey yapmak istiyorum ama onu yapamıyorum.. İçeri >>
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hayır ama 8.5 gb lik dvd ler tanesi 2 lira onlara yazabilirisi bu arada winrarlalyamadığın dosyayı merak ettim -
1. si 8.5 gb lik cd var mı ? varsa heryerde satılıyor mu ? (büyük olan elektirik mağazalarında)
2. si pes yükleyeceğim de .. oyun da değil. winrar da sorun var sanırım.. arkadaştan alacaktm. -
dual layer yazılabılır dvd almalısınız cogu elektronık marketlerde buyuk pc magazalarında var rarlarken 2 ye bolup data olarak 2 dvd ye atın sonras pc te tekrar bırlestırıp tek dosya yapın buda olabılır belkı -
Winrar'da oyunun iso dosyasını 4,3 GB olarak paçalara böl. sonra dvd yaz. oyunu kuracağın pc de dvdleri tak dosyaları unrar yap. Sıkıştırdığın 8,4 Gb iso dosyası elinde.
Öyle kurulum esnasında %50 gelince 2 dvd tak muhabbetini yapmanız çokk zor.
Sadece winrar işinizi görecektir.
Kolay gelsin. -
atacagın klasörü sag tıkla Arşive ekle de
açılan yerde ciltlere böl kısmı var oradan DVD+R yi seç uzun bir rarlama işlemi sonrasında sana kaç dvd gidecekse okadar part yapsın.. ama dedigim gibi uzun süre alır bunu yapmak -
arkadaşlar şükran. 8,5 lık dvd aldım hallettim.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- televizyon kendi kendine kanal değiştiriyor
- kulaklık cızırtı sorunu
- bilgisayar kasası açılmıyor
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- f6flpy-x64 (intel® vmd).zip
- donanım sanallaştırma nasıl açılır
- komut istemi
- bağlantı sıfırlandı hatası
- ekran kartı resetleme
- internet hızlandırıcı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X