Şimdi Ara

Nescafe 3ü 1 arada Bmw Kampanyası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler eğer çekilişte bu araba çıkarsa ne gibi masrafları (vergileri) var acaba ?

• evet bende öğrenmek istiyorum upp
  • kullanım koşullarında ötv + kdv hariç diğer tüm yasal hükümlülükler talihliye ait yazıyor yani , ruhsat,kasko,plaka,mtv falan sanırım . anlayabildiğim o .
  • Katma deeğer vergisini ödüyorsunn sonracığıma ötv ödüyosun falan fıstık vergilerin hepsi sana ait gülüm :)
  • fiyatının yarısına yakın kdv ödersin
    mesela 13.000 euro luk bir audi nin kdv-ötv siyle 10.000 euro daha ödüyorsun
  • adam cıksada almıyacak artık
  • Yarısı mı ödüycez? o kadar param olsa bununla uğraşmazdım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ötv ve kdv hariç tüm yasal yükümlülükler kazanana aittir.yani pilaka ruhsat falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masti -- 18 Şubat 2011; 20:43:29 >
  • Yeter ki Cıksın kredi ceker alır,satarız olmadi nolacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

fiyatının yarısına yakın kdv ödersin

kardeş kdv ve ötv hariç diğer tüm yasal yükümlülükler talihliye ait diyor. Hangisi şimdi kdv vercemmi vermicemmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgrkrtal

quote:

Orijinalden alıntı: ghost100

fiyatının yarısına yakın kdv ödersin

kardeş kdv ve ötv hariç diğer tüm yasal yükümlülükler talihliye ait diyor. Hangisi şimdi kdv vercemmi vermicemmi ?

kazanılan arabalarda ödeme hakkında fikrim yok ama vergileri kazanana ait diyorsa, dediğim rakamlarda ödersin sanırım %43 e denk geliyor
    ben şimdiye kadar kazandığım hiç birşey de vergi ödemedim ama telefon ipod gibi küçük şeylerdi. Ama böyle birşey kazansam ne yapar eder o parayı bulur sonra satardım

• Arkadaşlarla geçen kampanyaya 1000 şifre gönderdik. Ne tıkırtı var ne sıkırtı.Bu kampanyalara zerre güvenmiyorum.
  • Arkadaşlar bu tür kampanyalaraa katılmanız hiç bir fayda sağlamaz geçen sene bu kampanyaya sadece kontor için katıldım her 48 li koliden garanti 5 veya 8 adet 10 kontör çıkıyordu toplam 300TL lik aldım nescafe ..ve 200TL si cebime girdi...1 YIL kullandım o kontörleri şimdi kampanya daha kötü diye girmedim fakat 10 adet alarak girdim test için baktım zararlı bıraktım..ondan da 2 tane bedava çıktı...neyime yarar orası bilinmez ancak adamlar da boşa para harcamak istemiyor anlaşılan....
    neyse gelelim konuya...geçen yıl her bir nescafe ayrı model araba veriyordu ve bende şansım en çok olan 2si birarada aldım çünkü 3in1 in katılımcısı 5000000 u geçmişti yani sayısal lotonun tutma ihtimaline yaklaştı (sayısal loto da 10milyon kombinasyon 6 yı tutturmak için garanti)..sonra bir baktım millet safmı herkes 2in almış bir anda 2in1 toplam katılım ı bol kahve bolkremayı sollamıştı keşke dedim bol kremaya katılsaydım....sonuç hiç birşey çıkmadı 5000 katılım a .... bu yılda adamlar kampanya yapıyor matematiksel olarak bu sene ödül 2,5 kat artmış ancak katılım yine 8milyon u bulur yaniii ...gidip sayısal loto veya daha çok şansı olan 10numara oynamak daha iyi çünkü memleketimizde maalesef ki kumar hastası çok...adamlarda bunu kullanarak kar sağlıyor...
    gelelim çekiliş prosedürüne daha önce bir çok şey kazandım çekilişlerden ancak onlar 300-400 kişinin katıldıgı basit şeylerdii.... bu tür çekilişler noter huzurunda yapılır ANCAK noter in burada ki asıl görevi çekiliş toplarını kontrol etmek veya çekilişi yapanların hile yapmadıgını kontrol etmek değildir...(burayı dikkatle okudunuz umarım) noter in görevi veya yağverinin görevi çekilişte çekilenlerin isimlerini dogrulamaktır... yanii...ben kutuya belli isimelrden milyon tane bile atsam ve ilk çekilen 10 tanesi bu isme ait olsa NOter demez ki "kardeş ne oluyor " çünkü sınırsız katılım yapabiliyor bir kişi... sadece siz çektiniz tamam der...bende kayıt ettim der... burada çekilş düzeneğini kontrol etmek millipiyango idaresinin görevidir... ve her çekilişten sonra çekilişe katılan herkes umarm millipiyangoya itirazda bulunur da belki kendi isimleri çekiliş havuzundan hiç çıkmayacaktır yaniii ben artık bu tür çekilişlere güvenmiyorum...
    birde şöyle birşey bu tür çekilşlere sadece bu markaya bağlı kalmaksızın her markanın(yani atıyorum çikolata çekilişi olsa çikolata toptancısı) toptancısı 50000TL lik toptan fiyatına mal alarak katılıyor diye biliyorum..yani hiç şansımız yokk..(50bin TL toptan mal demek neredeyse 100bin TL lik perakende mal demek)
    Siz siz olun kumar oynamak istiyorsanız LAs vegas a gidin bir arkadaşım geçerken gitmişti 6000$ kazanıp geldi(arkadaşım yüksek lisans öğrencisi ve kumar hastsası)

• quote:

Orijinalden alıntı: PORSCHEM

Arkadaşlar bu tür kampanyalaraa katılmanız hiç bir fayda sağlamaz geçen sene bu kampanyaya sadece kontor için katıldım her 48 li koliden garanti 5 veya 8 adet 10 kontör çıkıyordu toplam 300TL lik aldım nescafe ..ve 200TL si cebime girdi...1 YIL kullandım o kontörleri şimdi kampanya daha kötü diye girmedim fakat 10 adet alarak girdim test için baktım zararlı bıraktım..ondan da 2 tane bedava çıktı...neyime yarar orası bilinmez ancak adamlar da boşa para harcamak istemiyor anlaşılan....
    neyse gelelim konuya...geçen yıl her bir nescafe ayrı model araba veriyordu ve bende şansım en çok olan 2si birarada aldım çünkü 3in1 in katılımcısı 5000000 u geçmişti yani sayısal lotonun tutma ihtimaline yaklaştı (sayısal loto da 10milyon kombinasyon 6 yı tutturmak için garanti)..sonra bir baktım millet safmı herkes 2in almış bir anda 2in1 toplam katılım ı bol kahve bolkremayı sollamıştı keşke dedim bol kremaya katılsaydım....sonuç hiç birşey çıkmadı 5000 katılım a .... bu yılda adamlar kampanya yapıyor matematiksel olarak bu sene ödül 2,5 kat artmış ancak katılım yine 8milyon u bulur yaniii ...gidip sayısal loto veya daha çok şansı olan 10numara oynamak daha iyi çünkü memleketimizde maalesef ki kumar hastası çok...adamlarda bunu kullanarak kar sağlıyor...
    gelelim çekiliş prosedürüne daha önce bir çok şey kazandım çekilişlerden ancak onlar 300-400 kişinin katıldıgı basit şeylerdii.... bu tür çekilişler noter huzurunda yapılır ANCAK noter in burada ki asıl görevi çekiliş toplarını kontrol etmek veya çekilişi yapanların hile yapmadıgını kontrol etmek değildir...(burayı dikkatle okudunuz umarım) noter in görevi veya yağverinin görevi çekilişte çekilenlerin isimlerini dogrulamaktır... yanii...ben kutuya belli isimelrden milyon tane bile atsam ve ilk çekilen 10 tanesi bu isme ait olsa NOter demez ki "kardeş ne oluyor " çünkü sınırsız katılım yapabiliyor bir kişi... sadece siz çektiniz tamam der...bende kayıt ettim der... burada çekilş düzeneğini kontrol etmek millipiyango idaresinin görevidir... ve her çekilişten sonra çekilişe katılan herkes umarm millipiyangoya itirazda bulunur da belki kendi isimleri çekiliş havuzundan hiç çıkmayacaktır yaniii ben artık bu tür çekilişlere güvenmiyorum...
    birde şöyle birşey bu tür çekilşlere sadece bu markaya bağlı kalmaksızın her markanın(yani atıyorum çikolata çekilişi olsa çikolata toptancısı) toptancısı 50000TL lik toptan fiyatına mal alarak katılıyor diye biliyorum..yani hiç şansımız yokk..(50bin TL toptan mal demek neredeyse 100bin TL lik perakende mal demek)
    Siz siz olun kumar oynamak istiyorsanız LAs vegas a gidin bir arkadaşım geçerken gitmişti 6000$ kazanıp geldi(arkadaşım yüksek lisans öğrencisi ve kumar hastsası)

vay be nerden nereye bağladın konuyu helal

• quote:

Orijinalden alıntı: bgrkrtal

Beyler eğer çekilişte bu araba çıkarsa ne gibi masrafları (vergileri) var acaba ?

Araba çıktıda adamın düşündüğü şeye bak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.