Nesine.com’da eşya piyangosu adında bir piyango var. Porsche Macan, Range Rover Velar S, Mini Cooper, Ford Kuga, iPhone 12, PS5, Apple Watch, Smart TV, nesine puan ödülü falan var. Bilet 5 TL. Piyangonun en güzel yanı ise elde edilen net gelirin tamamı kulüp derneğine gidecekmiş. Şu an GS ve FB için iki ayrı piyango var. Ödül kazanamasanız bile kulübünüzü desteklemiş olursunuz. Tüm biletler satılınca çekiliş yapılacakmış. Ödülün sahipsiz bilete çıkma ihtimali yok. Kazanma garantili diyebiliriz yani. Almayı düşünüyorsanız tükenmeden fırsatı değerlendirin bence. Tüm ödülleri yazamadım. Tam hesaplayamadım. iki piyangoda 8 bine yakın kişiye ödül verilecek. Daha fazla bilet alıp kazanma şansınızı arttırabilirsiniz. Ben 8 tane aldım sanırım. Detayları merak edenler varsa nesine.com’dan kampanya sayfasına bakabilir. |
Nesine.com'dan Büyük Ödüllü Eşya Piyangosu: Bilet 5 TL
Nesine.com, büyük ödüllü bir eşya piyangosu düzenliyor. Biletler yalnızca 5 TL karşılığında satın alınabiliyor ve çekilişte çok sayıda değerli ödül yer alıyor.
Piyango Ödülleri:
- Lüks otomobiller
- Akıllı telefonlar
- Dizüstü bilgisayarlar
- Televizyonlar
- Beyaz eşyalar
ve daha birçok cazip ödül!
Nasıl Katılırsınız:
Piyangoya katılmak için Nesine.com web sitesini veya mobil uygulamasını ziyaret edebilir ve "Eşya Piyangosu" bölümüne gidebilirsiniz. İstediğiniz kadar bilet satın alabilir ve her bilet size çekilişte bir şans verir.
Çekiliş Tarihi:
Çekiliş tarihi henüz açıklanmadı. Nesine.com resmi web sitesinden çekiliş tarihi ve ödül detayları hakkında güncel bilgileri takip edebilirsiniz.
Kazanma Şansı:
Piyangoda kazanma şansınız, satın aldığınız bilet sayısına bağlıdır. Ne kadar çok bilet satın alırsanız, kazanma şansınız o kadar yüksek olur.
Bu eşya piyangosu sınırlı bir süre için geçerlidir. Büyük ödüllü ödüller kazanma şansını kaçırmayın ve hemen Nesine.com'dan biletlerinizi satın alın!