Bilenler bilir, Nestle Chokella (şokella) fındık kreması bi kaç yıl içinde nedense piyasadan kaldırıldı. Bana göre krema ve tat olarak Nutella dahil hepsinden daha güzeldi... Çok canım çekiyor bu ara. Tadı buna benzeyen bir marka ürünü yok mu acaba? |
Nestle Chokella'nın tadına benzeyen başka fındık kreması var mı
-
-
Nugayı dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu neden kaldırıldı hiç çözmüş değilim, bundan iyisi yoktu.
Nuga belki en katkısız olanıdır ama tadı hiç benzemiyor hocam.
-
Neden kaldırıldığını hiç anlamadığım yiyecekler;
1-Elmalı, İncirli Biskrem
2-Ülker Peki
3-Kent Olite Bonbon
3-Kent Çikolata
4-Eti Cimtart
5-Ülker Badem Kraker
6-Ülker Stars
7-Kremini Sütlü Toffe
8-Milka Üç Tat
9-Pringles
10-Nestle Chokella
En anlamadığım ise bu Chokella oldu. Hadi Pringles Türkiye'den çekildi ama Nestle ve Milka halen piyasada olan bir marka ve yukarıdakilerin ilk 7'si yerli marka. Yani ne gibi bir mali zararı olabilir, anlamıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanKaĞaN -- 21 Aralık 2024; 21:23:29 > -
Çikolatalı turti’nin üzerine yoktu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Aralık 2024; 21:17:41 >
11'de o hocam doğru.
-
Migros da sagra var onu seviom. Bide tarım kredi’nin kendi malı var o da güzel bence baya.
Sagra dediğin Saralle değil mi? Zaten şu an onu tüketiyorum, uygun yakalayıp almıştım, dolapta stoklu bir şekilde duruyor. Ama onda bile Chokella'nın kıvamı ve baskın kakao tadı yok. Tarım Kredi'ninkini sosyal medyada da baya övüyorlar. Tadı benziyor mu peki?
-
Senin dediğin ürünün tadını hatırlamıyorum ancak tarım kredi’nin ki nutella’yı fln net döver.
Denemeye değer sanırım. Fındık parçacıklı olanı mı diyorsun hocam?
-
Yok normal olanı daha çok seviyorum ben.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X