Şimdi Ara

nesux 4 mu galaxy s3 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2si arasinda kaldim sizce hangisi arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shaqiri

2si arasinda kaldim sizce hangisi arkadaşlar

Bu konulari tartisma ciksin diye acmaktan ne zaman vazgeciceksin hergun baska konu

• quote:

Orijinalden alıntı: psyshock

quote:

Bu konulari tartisma ciksin diye acmaktan ne zaman vazgeciceksin hergun baska konu

Sen tartışma arkadaşım forumlar tartışmak icin var :)

• O zaman 2 si arasinda kaldim deme madem oyle birsey yok maksat kavga ciksin diye konu actin xperia z aldim demiyormuydun sen 1 saat once

• quote:

Arkadaşım diğer konuda Sony Xperia Z aldım gayette mutluyum demedin mi? Bu neyin sorusu hala?
  • Bunu kardesime alcaz hocam benim.zaten sony var sira 2. Telefonda ama butce o kadae yuksek degil

• Hmm. Lg nexus 4 2 gb ram i ve güncelleme garantisi ile bir adım önde gibi diyeyim o zaman ^^ Hayırlı günlerde kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

Hmm. Lg nexus 4 2 gb ram i ve güncelleme garantisi ile bir adım önde gibi diyeyim o zaman ^^ Hayırlı günlerde kullanın.

Flash olmaması biraz handikap sanırım nexus ta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

Hmm. Lg nexus 4 2 gb ram i ve güncelleme garantisi ile bir adım önde gibi diyeyim o zaman ^^ Hayırlı günlerde kullanın.

Flash olmaması biraz handikap sanırım nexus ta

Flash destekli bir tarayıcı ve son sürüm flash player kurarsaniz çatır çatır çalışır nexusta.

• cihazların artılarına bakarsak nexus 4 de daha iyi donanım var cpu gpu ve ram olarak ama ısınma ve uyumluluk sorunları vardı
    s3ün artıları ise micro sd kart takabilme batarya değiştirebilme daha iyi kamera usb otg desteği fm radio ve samsungun smart özellikleri donanımı da iyi oynatamadığı oyun yok kullanıcı kitlesini de düşündüğümüzde çıkmaz da zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orientem -- 13 Nisan 2013; 19:13:07 >
  • Gercekten merak ediyorsan ikisinide kullanan biri olarak nexus sayfasina 2-3 gun once artilari eksileri yazdim ara bul

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psyshock -- 13 Nisan 2013; 19:23:34 >
  • Karşılaştırılması saçma.nexus s3 ten çok daha sonra çıktı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.