Şimdi Ara

net aralığınız hangi civardaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba sayısal 20-40k arası yapanlar bu aylardaki tyt net aralığınız neydi? aytye hangi aylarda başladınız?

• up

• tyt 80-90, ayt 30-40

• behindhand kullanıcısına yanıt

kaç k yaptınız çalışmalarınızdan bahseder misiniz? ortalama kaçar saat çalıştınız bıraktığınız dönemler oldu mu

• cokgerginimmmm C kullanıcısına yanıt

48k

ortalamam 6 saat

bıraktığım dönem olmadı mola verdiğim günler oldu

sınav anı farklı bi şey yapıp 48k yaptım. Sınav öncesi 101,25 tyt 76,25 ayt idi son netlerim

• 42k

Ortalama çalışma sürem 3 saat falandır sadece bir kaç kez 6 saat yaptım yaklaşık 5 6 gün falandır koca bir yılda.

Bu aylarda TYT netlerim 70-75 civarıydı sadece yazın özdebirde 82 yapmıştım onun dışında full bu araliktaydim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazziya49 -- 17 Ekim 2023; 21:27:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cokgerginimmmm C kullanıcısına yanıt
    verdigin aralıktan mezuna bıraktım ortalamam 8 saat msüde 15k gelince saldım 1 ay o ara ilk 500 600lük netler geliyordu,onun dışında ara ara düşüşlerim oldu ama en kötü günümde 2 3 saat çalışıyodum sınavda da sağlık sorunundan patladım maalesef yoksa netlerim iyiydi

ayt bu aylarda bi denemeye girmiştim 25-30 gibi bisey gelmişti glb şubatta konular bitti martta 78,75 gördüm birkaç kez,tyt 80lerdeydi glb

müfredar dar istikrarlı çalışmayla daha iyisi senin olur umarım 3 4 saatle bu sıralamayı yapan ya kolpadır ya temeli baya vardır işin özü it gibi calismak

edit:msüden sonra sıralamaya moralim bozulduvu için çalışmalarım düştü hiç geo yapamamistim sinavda sonrasında kenan karanın tekrar kitabini bitirdim toparlandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jwthh -- 17 Ekim 2023; 22:23:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    ziyaaaaaaaaaa

• Yaz özelden kanıtlarıyla atayım abisi.

ben de 110 tyt 80 ayt yapmıştım sınavda 50k yaptım sen iyi yapmışsın

ballı seni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.