Şimdi Ara

NET CAFE COUNTER STRIKE PROBLEMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ÇOK ENTERESAN BİR PROBLEM YAŞAMAKTAYIM VE YARDIMA İHTİYACIM VAR.

YENİ KURULMUŞ BİR NET CAFE HERŞEY YENİ AMA ŞÖYLE BİR PROBLEM VAR
    OYUN OYNARKEN VE ÖZELLİKLE NETWORK TEN COUNTER OYNARKEN ADAMLAR NORMALDEN HIZLI KOŞMAKTA VE SANKİ SPEED PROGRAMI AÇMIŞ GİBİ DAVRANMAKTA
    ÖNCE MAKİNALARIN İŞLETİM SİSTEMİNİ TAMAMEN FARKLI BİR CD İLE YENİLEDİM SONRA OYUNLARI FARKLI OYUNLARLA TAZELEDİM
    YİNE AYNI SORUNU YAPTI
    NETWORK KABLOLARINI TAZELEDİM YİNE AYNI ŞEYİ YAPTI
    20 MAKİNA VE 4 ADET 8 PORT SWITCH VARDI TEK BAŞINA 24 PORT 3COM SWITCH TKTIM YINE AYNI SEYI YAPTI
    OLAYIN ENTERESAN YONU TEK BASINA NETWORK KABLOSU TAKILI DEGILKEN BILE AYNI SORUN YAŞANDIGI OLUYO.

NOT: MAKINALARA GHOSTLA ISLETIM SISTEMI KURULDU NewSID ILE ID ADRESLERI DEGISTIRILDI
    ISLEMCILER AMD 4600 1 GB 800MHZ KINGSTON RAM GIGABYTE ANAKART MEVCUT (EKRAN KARTIYLA ALAKASI YOK OLAYIN ODA DENENDI)
    CAFE BIRAZ BASIK ISLEMCILER BOŞTA 50 DERECE ILE 60 DERECE ARASINDA CALISMAKTA AMA ISIYLA ALAKASI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM CUNKU 60 DERECE ISLEMCI ICIN KRITIK BIR DEGER DEGILDIR AYRICA ISI PROBLEMI OLSAYDI DONUCAGINI YADA KILITLENICEGINI DUSUNUYORUM NE ENTERESANDIRKI ADAMLAR NORMALDEN HIZLI KOSUYO.

YARDIMLARINIZA E FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR
    SAYGILARIMLA...

• quote:

Orjinalden alıntı: Slwer

MERHABA ARKADAŞLAR.

ÇOK ENTERESAN BİR PROBLEM YAŞAMAKTAYIM VE YARDIMA İHTİYACIM VAR.

YENİ KURULMUŞ BİR NET CAFE HERŞEY YENİ AMA ŞÖYLE BİR PROBLEM VAR
    OYUN OYNARKEN VE ÖZELLİKLE NETWORK TEN COUNTER OYNARKEN ADAMLAR NORMALDEN HIZLI KOŞMAKTA VE SANKİ SPEED PROGRAMI AÇMIŞ GİBİ DAVRANMAKTA
    ÖNCE MAKİNALARIN İŞLETİM SİSTEMİNİ TAMAMEN FARKLI BİR CD İLE YENİLEDİM SONRA OYUNLARI FARKLI OYUNLARLA TAZELEDİM
    YİNE AYNI SORUNU YAPTI
    NETWORK KABLOLARINI TAZELEDİM YİNE AYNI ŞEYİ YAPTI
    20 MAKİNA VE 4 ADET 8 PORT SWITCH VARDI TEK BAŞINA 24 PORT 3COM SWITCH TKTIM YINE AYNI SEYI YAPTI
    OLAYIN ENTERESAN YONU TEK BASINA NETWORK KABLOSU TAKILI DEGILKEN BILE AYNI SORUN YAŞANDIGI OLUYO.

NOT: MAKINALARA GHOSTLA ISLETIM SISTEMI KURULDU NewSID ILE ID ADRESLERI DEGISTIRILDI
    ISLEMCILER AMD 4600 1 GB 800MHZ KINGSTON RAM GIGABYTE ANAKART MEVCUT (EKRAN KARTIYLA ALAKASI YOK OLAYIN ODA DENENDI)
    CAFE BIRAZ BASIK ISLEMCILER BOŞTA 50 DERECE ILE 60 DERECE ARASINDA CALISMAKTA AMA ISIYLA ALAKASI OLDUGUNU DUSUNMUYORUM CUNKU 60 DERECE ISLEMCI ICIN KRITIK BIR DEGER DEGILDIR AYRICA ISI PROBLEMI OLSAYDI DONUCAGINI YADA KILITLENICEGINI DUSUNUYORUM NE ENTERESANDIRKI ADAMLAR NORMALDEN HIZLI KOSUYO.

YARDIMLARINIZA E FIKIRLERINIZE IHTIYACIM VAR
    SAYGILARIMLA...

benim oynadıgım cs 1.6 dada şöyle bi sorun vardı.Silah hep sol eldeydi.Sağ ele alınmıyordu.Neyse kökten kaldırdım.Tekrar kurdum yine aynı hata.İnternetten tekrar indirdim.Ancak indirdiğim dosya 550 mbtı.Farklıydı yani.Bi önceki oynadıgımdan oyundan farklıydı.oyun açılırken falan ultima strike falan yazdı.Neyse sorunu çözdüm yani.

• oyunla alakası yok onuda denemiştim üstelik sadece counter strike ta değil gta da da yapıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slwer -- 16 Temmuz 2008; 16:14:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Slwer

oyunla alakası yok onuda denemiştim üstelik sadece counter strike ta değil gta da da yapıyor.

Oyun ayarlarını bi kurcalayın bakalım belki oyunda hız ile ilgili bazı özellikler olabilir . . .
  • Size bir şey önereceğim saçma olabilir ama deneyin. Eğer işinize yararsa harcadığınız zaman acıyacaksınız. Bilgisayarınızda video-audio codec packler varsa onları bir kaldırıp tekrar deneyin. Ya da yeni bir tane kurun. Kolay gelsin.
  • kurmaya çalıştığınız oyunlar biraz eski sanıyorum. teknik olarak tam açıklayamıycam ama bilgisayarlar kurduğunuz oyunlar için çok hızlı geliyor sanırım =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kunter

Size bir şey önereceğim saçma olabilir ama deneyin. Eğer işinize yararsa harcadığınız zaman acıyacaksınız. Bilgisayarınızda video-audio codec packler varsa onları bir kaldırıp tekrar deneyin. Ya da yeni bir tane kurun. Kolay gelsin.

Evet birine bir kez olmuştu codec işlemini yaptıktan sonra çözülmüştü.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam işlemci amd x2. kur amd dual core optimizer ı düzelsin hepsi :)
    birde mesajlarımızı küçük harfle yazmaya özen gösterirsek daha iyi olur.
  • Bilgisayarlar çok güçlü diyedir...
  • "hocam işlemci amd x2. kur amd dual core optimizer ı düzelsin hepsi :)
    birde mesajlarımızı küçük harfle yazmaya özen gösterirsek daha iyi olur"

bunu deneyeceğim zebani

bu arada arkadaşlar herkeze cok tesekkurler ama ben sanırım konuyu tam olarak anlatamamısım.
    speed programını bılırsınız coğunuz ultimada vs vs kullanan ıllakı olmustur
    adam hızlı kosar ama sonra bı sure cakılı kalır sonra yıne bırden fırlar vs vs
    ayrıca sorun mesela 3 pc gırdıgınde daha az ama pc cogldıkca artıyo
    cafe yer sevıyesının altında ve havasız ıslemcıler bıraz ısınıyor.
    ve hala cozum bulamadım
    network degıstı
    swıtchler kalktı 24 port 3com konuldu
    bıos update yapıldı
    ısletım sıstemlerı yenılendı
    oyun yenılendı
    makına baska ortamda denendı (bıraz daha serın) sorun cıkarmıyo ama tam anlamıyla cafe dekı gıbı yuklenılemedı yanı 2 pc network cs oynadı
    saygılarımla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slwer -- 18 Temmuz 2008; 13:57:57 >
  • x2 işlemcim varken bendede aynısı oluyordu sorununu dualcore patch çözecektir. bende carbon warcraft III te yapıyordu zaten sadece bu 2 oyunu oynuyordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.