Şimdi Ara

.Net Framework 3.5 with sp1 & solidworks

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
3.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

solidworks kurulumu ile ilgili sorunum var

izah edeyim. w7 home bacic x64'e FSX kuruyordum. sonra 1735 sanırım;bir hata aldım.arastırdım falan onu hallettım bayagı zorlamıştı . ondan sonra solidworks kurmam gerekıyordu. kurdum x64 2011 sp.0 versiyonunu. kurulum sonuna geliyordu; cart diye rolling back action hatası. ne yapsam , olmadı.

internetten sorunun net framework ile alakalı oldugunu ogrendım-ne kadar dogru bılemıyorum o kadar engın bilgim yok-net framework temizleme aracını indirdim. sonra donetfx 3.5 ındırdım ancak kurmaya calıstım .extract ediyor ondan sonra bi kurulum falan yok.sonra programın içinde prereqs klasörü içindeki win ile ilgili şeyleri kurun dediler orada donetfx'i kurmuyor benım alet.

sonra format atayım dedım.format attım

.attım w7 x64 ultımate kurdum . sp1 guncellemesını yaptım.solidworks 2012kurmaya çalıştım ki aha aynı hata --- formattan sonra da aynı hatanın olması bana çok garip geliyor --- ama bu sefer kurulum sonunda kendılıgınden rolling back action demiyor da 1721 hatası veriyor.

sorun win installer , net.framework ile alakalı diye okudum. net framework temızleme aracıyla kaldırmak ıstedım başarılı dedı ama pcde değişiklik yok . dediğim gibi formattan sonra da donetfx 3.5 kuramadım . yonetici olarak çalıştırdım olmadı antıvırusu kapadım olmadı. olmadı da olmadı :)

okul falan malum , solidworks lazım. hadı onu geçtım böyle hata mı olur hatalar da marjinalleşti formattan sonra da aynı sorun donanımsal mı acep ? muhtemelen aynı sorundan farklı hata kodları ile müzdarip olundugunu anladım ama benden buraya kadar 1 haftalık macera pes ettim nesi var bu aletın .... :)

iyi forumlar şimdiden teşekkürler.

Sistem i5 2430 2.40 ghz----force gt540---5 gb ram

burada ekran alıntısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rh -- 16 Mart 2012; 19:45:24 >

• dostum solıtcı arkadas gelmedı daha ..uykucu bıraz eger soruna cozum bulamassan konuyu takıp edıyorum oglene dogru falan msj arkadasa okutur cevap yazarım .. solıd konusunda ustduzeydır kendısı ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cro@oan

dostum solıtcı arkadas gelmedı daha ..uykucu bıraz eger soruna cozum bulamassan konuyu takıp edıyorum oglene dogru falan msj arkadasa okutur cevap yazarım .. solıd konusunda ustduzeydır kendısı ..
    ilgin için teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: rh

ilgin için teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    up. arkadaşlar önerisi olan yokmu..

• quote:

daha once aynı programı baska pc ye yada yıne kendı pc ne kurdun mu ?? ..

arkadasa sımdı msjı okuttum solıd programında sorun olabılr dedı ... bılgı verırsen yıne yardımcı olmaya calısayım ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cro@oan -- 16 Mart 2012; 15:18:23 >
  • quote:

quote:

daha once aynı programı baska pc ye yada yıne kendı pc ne kurdun mu ?? ..

arkadasa sımdı msjı okuttum solıd programında sorun olabılr dedı ... bılgı verırsen yıne yardımcı olmaya calısayım ..

Alıntıları Göster
    solidworks 2011'de yaptı. bende 2012 indirdim formattan sonra ondada yaptı . aslında biraz araştırdım sorun win. installerle ilgili programla değil ama ne ne ne. farklı programlarda aynı sorunla aynı kod ile karşılaşanlar var. bi çözümü olmalı! daha önce kullandıgım setup idi 2011..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rh -- 16 Mart 2012; 15:27:45 >

• quote:

solidworks 2011'de yaptı. bende 2012 indirdim formattan sonra ondada yaptı . aslında biraz araştırdım sorun win. installerle ilgili programla değil ama ne ne ne. farklı programlarda aynı sorunla aynı kod ile karşılaşanlar var. bi çözümü olmalı! daha önce kullandıgım setup idi 2011..

Alıntıları Göster
    wındowsu kurarken pc ye herhangı bır hata aldın mı ? .. eksık dosya olupda yoksay dedıgın vs ..
  • quote:

wındowsu kurarken pc ye herhangı bır hata aldın mı ? .. eksık dosya olupda yoksay dedıgın vs ..

Alıntıları Göster
    gayet sorunsuz ... sorun windows installer de ama neresınde ... net.framework 3.5 indirdim formattan önce de sonra da ne zaman kurmaya çalıştımsa olmadı extract yaptı ama setupa geçmedi kaldı öyle işte sorun buralarda ama ne !..
  • quote:

gayet sorunsuz ... sorun windows installer de ama neresınde ... net.framework 3.5 indirdim formattan önce de sonra da ne zaman kurmaya çalıştımsa olmadı extract yaptı ama setupa geçmedi kaldı öyle işte sorun buralarda ama ne !..

Alıntıları Göster
    tamam dostum bakıyorum .. ısıne yarayacak bırseyler bulursam gonderecegım sımdı ..
  • quote:

tamam dostum bakıyorum .. ısıne yarayacak bırseyler bulursam gonderecegım sımdı ..

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_36835286/tm.htm

burada cozumu hakkında net bır bılgı yok ..ama hata kodları hakkında bıraz bılgı edınıp dırek kodu hata olarak aradım ..sızın sorununuza alakasız seyler cıkmıyor ..solıd degılde farklı bır programda benzer sıkıntılar olabılyıor ..bundanda bahsetmıssınız zaten sızde ..net bırseyler bulurum umarım ..

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_36835286/tm.htm

burada cozumu hakkında net bır bılgı yok ..ama hata kodları hakkında bıraz bılgı edınıp dırek kodu hata olarak aradım ..sızın sorununuza alakasız seyler cıkmıyor ..solıd degılde farklı bır programda benzer sıkıntılar olabılyıor ..bundanda bahsetmıssınız zaten sızde ..net bırseyler bulurum umarım ..

Alıntıları Göster
    http://support.microsoft.com/kb/246784/tr

bırde buna bakın 1721 hatası ıle ılgılı

• quote:

http://support.microsoft.com/kb/246784/tr

bırde buna bakın 1721 hatası ıle ılgılı

Alıntıları Göster
    teşekkür ederim ama sonuçsuz...

Net . Framework 3.5 kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor .. ''denetim masasındaki windows özelliklerini aç yada kapa ...'' diye bi uyarı çıkıyor dedğiğini yapıyorum ama bu sefer de setup'a tıklayınca bi süre extract yapıp -bu arada c'de 53sd35135c035654d351d3152d135...... gibi karışık isimli bi klasör açılıyor- sonra da bitice anında yok oluveriyor... bence net. frameworku kurunca olacak bu iş...

• quote:

teşekkür ederim ama sonuçsuz...

Net . Framework 3.5 kurmaya çalışıyorum ama kurulmuyor .. ''denetim masasındaki windows özelliklerini aç yada kapa ...'' diye bi uyarı çıkıyor dedğiğini yapıyorum ama bu sefer de setup'a tıklayınca bi süre extract yapıp -bu arada c'de 53sd35135c035654d351d3152d135...... gibi karışık isimli bi klasör açılıyor- sonra da bitice anında yok oluveriyor... bence net. frameworku kurunca olacak bu iş...

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_47314793/mpage_1/f_/key_net%2Cframework//tm.htm#58602942 şu hortlamış konudaki sorun işte ama o menü bende dolu boş değil...

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_47314793/mpage_1/f_/key_net%2Cframework//tm.htm#58602942 şu hortlamış konudaki sorun işte ama o menü bende dolu boş değil...

Alıntıları Göster
    şimdi 4 indirdim bakalım ne olacak kurmayı deneyeceğim..

• quote:

şimdi 4 indirdim bakalım ne olacak kurmayı deneyeceğim..

Alıntıları Göster
    pekı .sonucu yazın lutfen
  • quote:

pekı .sonucu yazın lutfen

Alıntıları Göster
    yok 4 versıyonunu kurdum ancak aynı problem ille de yükleyicide sorun var diyo . işin garibi kuruyor programı hata verdiği anda c'de herşey kurulu tam son anda , bi hata iletisi çıkıyo hoba herşey siliniyor acı verici... en çok merak ettiğim format attık neden yaramadıı....bu net framework 3.5 nasıl kurulacakkk...

• quote:

merhabalar

izah edeyim. w7 home bacic x64'e FSX kuruyordum. sonra 1735 sanırım;bir hata aldım.arastırdım falan onu hallettım bayagı zorlamıştı . ondan sonra solidworks kurmam gerekıyordu. kurdum x64 2011 sp.0 versiyonunu. kurulum sonuna geliyordu; cart diye rolling back action hatası. ne yapsam , olmadı.

internetten sorunun net framework ile alakalı oldugunu ogrendım-ne kadar dogru bılemıyorum o kadar engın bilgim yok-net framework temizleme aracını indirdim. sonra donetfx 3.5 ındırdım ancak kurmaya calıstım .extract ediyor ondan sonra bi kurulum falan yok.sonra programın içinde prereqs klasörü içindeki win ile ilgili şeyleri kurun dediler orada donetfx'i kurmuyor benım alet.

.attım w7 x64 ultımate kurdum . sp1 guncellemesını yaptım.solidworks 2012kurmaya çalıştım ki aha aynı hata --- formattan sonra da aynı hatanın olması bana çok garip geliyor --- ama bu sefer kurulum sonunda kendılıgınden rolling back action demiyor da 1721 hatası veriyor.

sorun win installer , net.framework ile alakalı diye okudum. net framework temızleme aracıyla kaldırmak ıstedım başarılı dedı ama pcde değişiklik yok . dediğim gibi formattan sonra da donetfx 3.5 kuramadım . yonetici olarak çalıştırdım olmadı antıvırusu kapadım olmadı. olmadı da olmadı :)

okul falan malum , solidworks lazım. hadı onu geçtım böyle hata mı olur hatalar da marjinalleşti formattan sonra da aynı sorun donanımsal mı acep ? muhtemelen aynı sorundan farklı hata kodları ile müzdarip olundugunu anladım ama benden buraya kadar 1 haftalık macera pes ettim nesi var bu aletın .... :)

burada ekran alıntısı

Sabahtan beri uğrasiyorum galiba sorun net framework ile alakalı .

dotnetfx 3.5 dosyasını ındırdım 231 mb olan .tıkladım kurmadı . 7zip ile açtım. içinde dotnetfx35setup adlı setubu buldum onu da kurmak ıstedım açılmadı onu da 7zip ile açtım (extract yaptım) içinde setup adlı setubuna tıkladım kurulum başladı ammaaaaaa

ekran alıntısı

böyle diyor dediğini yapıyorum

bu da windows özellikleri

işte burada ne yapacam . her kombinasyonu denedim. bi ilkine tık attım bi ikincisine . bi hepsını kaldırdım bi hepsını sectım . cuk. olmadı . bu net framework nasıl kurulacak ..

işin garibi formattan önce de boyle idi namussuz . format da yemiyor...

ya bu uyarıyı alıyorum ya da hiç bi reaksıyon almıyorum...

tıkandım...

• quote:

quote:

merhabalar

burada ekran alıntısı

Sabahtan beri uğrasiyorum galiba sorun net framework ile alakalı .

dotnetfx 3.5 dosyasını ındırdım 231 mb olan .tıkladım kurmadı . 7zip ile açtım. içinde dotnetfx35setup adlı setubu buldum onu da kurmak ıstedım açılmadı onu da 7zip ile açtım (extract yaptım) içinde setup adlı setubuna tıkladım kurulum başladı ammaaaaaa

ekran alıntısı

böyle diyor dediğini yapıyorum

bu da windows özellikleri

işte burada ne yapacam . her kombinasyonu denedim. bi ilkine tık attım bi ikincisine . bi hepsını kaldırdım bi hepsını sectım . cuk. olmadı . bu net framework nasıl kurulacak ..

işin garibi formattan önce de boyle idi namussuz . format da yemiyor...

ya bu uyarıyı alıyorum ya da hiç bi reaksıyon almıyorum...

tıkandım...
    türk yabancı sabahtan berı her yontemı denedım .

net framework removal tool ile frameworku kaldırmaya çalışmak kar etmedi... yada ben beceremedım......

• quote:

türk yabancı sabahtan berı her yontemı denedım .

net framework removal tool ile frameworku kaldırmaya çalışmak kar etmedi... yada ben beceremedım......

Alıntıları Göster
    Konu epey önce açılmış ama başkalarına faydası olur diye yazıyorum.

Bende Solidworks 2012 sp0 kurulumunda aynı sorunu yaşadım. Ne yaptıysam düzelmedi. Fakat bir başka programda çözüm olrak uyguladğığım bir yöntem aklıma geldi ve denedim oldu.

Kurulum tamamlanıp "rolling back action" hatasıyla dosyaları geri silmeye başladığı sırada bilgisayara reset attım. Dolayısıyla dosyaları silemedi.:) PC açıkdığında lisans vs. yaptım ve kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: learner

Konu epey önce açılmış ama başkalarına faydası olur diye yazıyorum.

Bende Solidworks 2012 sp0 kurulumunda aynı sorunu yaşadım. Ne yaptıysam düzelmedi. Fakat bir başka programda çözüm olrak uyguladğığım bir yöntem aklıma geldi ve denedim oldu.

Kurulum tamamlanıp "rolling back action" hatasıyla dosyaları geri silmeye başladığı sırada bilgisayara reset attım. Dolayısıyla dosyaları silemedi.:) PC açıkdığında lisans vs. yaptım ve kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    Hortlasın kardeşim boşver. Sonuç olarak bu sorunlar halen güncel. Benim de Solidworks 2012 64 bit ile ilgili aynı sorunum oldu. 2 ay kadar önce aynı sorunu yaşadım. Başkasının pc'siydi başka sorunları da olan bir pc idi ve yeniden kurulması konusunda tavsiyede bulunmuştum. Dünden beri başka bir notebook'ta aynı sorunu yaşıyorum. Demek ki sorun ya benim DVD'de ya da güvenlik güncellemelerinde olmalı diyorum.

Bu tavsiyeni hemen şimdi deneyeceğim... Bakalım ne olacak??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.