Şimdi Ara

Net hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilen arkadaşlar bana netle ilgili bilgi verebilirmi, duyduğuma göre 2 tane brave +4 ile değişiliyormus, neti kac kere kullanabiliriz? Net teker teker mi yoksa belli bir sayıyla mı satılıyor?

• arkadaşlar neti kim satar?Npc mi yoksa Oyuncularmı? Satan arkadaşlarımız varsa ben direk +4 brave basim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalamar1312 -- 10 Şubat 2007; 21:49:28 >
  • net oyunda 2 tane brave +4e takas ediliyor, çoğunlukla koreliler veya diğer yabancı oyuncular satıyor
  • İİde ben onlarla nasıl konuşcam koreli dili bilmiom.
  • ztn koreliler dışında satanlarda var, ingilizceolarak yazıyo alttan "selling nets" die
  • O zaman Size Bİ önerim var.
    Eski brave +2 nizi getirin size yepyeni +2 knowledge ve +2 Reliability chestleri beleş verelim.
  • brave zaten yakalama yüzdeni baya artırıyor yanında bide güç katıyor valla nete satan kazık yer derim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nuR^^ -- 10 Şubat 2007; 22:18:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu Bırakın Neti Yaa Netin Bi İşe Yaradı Yok Net Net BU Ne YAa..Gidin Digiegglerinizle Crestlerinizi Tamamlayın Digimon Yakalayın Ne Bu NET NET Ya..
  • Ya şimdi bende +2 Brave chest +2Knowledge chest +2Reliability cHest +2Miracle d-egg +2Light d-egg var.
    Sence bu itemlerle digimon yakalayabilirmiyim?Ve hangi digimonu yakalamamda daha çok şansım olur?
  • Yakalayamazsın BenceAma Şöyle Yap..Level1 Lik Biriyle Parti Kur O Zayıflatınca Sen Yakalamayı Dene..
  • Hımmmmmm.Zekice.Thanks man.
  • digimon yakalama crestlerle d-egglerle olmaz, net lazım, net yakalama şansını cok fazla artrıyor ama sadece korelilere gercek parayla satıldığı için bizim elimize geçmiyor. O yüzden oyun içi trade ile almamız lazım, bende cok iyi bilmiyorum daha önce net alan varsa lütfen nasıl olduğunu anlatsın
  • Hmm Yeniler Bizden Daha İyi Bilir Ben Susayım..
  • galiba tek kullanımlıkmıs ...
  • Herşeye İnanmamak Gerek
  • söyleyen sendin demekki sana inanmayacaz ..
  • Bana İnanan Yok Zaten Şu Forumda
  • Ya ben şimdi 3 tane +4 brave chest yapsam 3 tanede +4 miracle d-egg en azından 9-10 lvl digiyi yakalıyabilirmiyim?
  • Sormak Yerine Denemeyi Denesek?
  • quote:

Orjinalden alıntı: kalamar1312

Ya ben şimdi 3 tane +4 brave chest yapsam 3 tanede +4 miracle d-egg en azından 9-10 lvl digiyi yakalıyabilirmiyim?

hayır işte brave leri net almak için trade de kullanıcan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.