Şimdi Ara

Net Hızlı ama Laptop'ta yavaş Acil Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet hızım normal başka laptoptan telefonlardan ve hatta ipad den denedim hız normal ancak 2 gündür kendi laptop umda bi sorun var internete yavaş giriyo hız 5 k/bit civarında. Sürücüyü güncelledim updateleri yaptım düzelmedi qcil yardım lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Advanced System Care 9 u indir kardeşim sorun çözülür Onunla iyi bi tarat pc yi optimizi eder o program taramadan önce tara butonunun altındaki kutuçuklara tik koymayı unutma
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgiliçocuk

Advanced System Care 9 u indir kardeşim sorun çözülür Onunla iyi bi tarat pc yi optimizi eder o program taramadan önce tara butonunun altındaki kutuçuklara tik koymayı unutma

Şöyle bi durum var 4 gün önce bi sıkıntı yoktu 4 gün öncesine geri yükleme yaptım ancak internet hala aynı diğer cihazlarla bağlanıom sıkıntı yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorun tahminimce Qos Paket Zamanlayıcı Tarafından kaynaklanıyor veri alımını kısıtlıyor
  • Bunları uygulayarak Kısıtlamayı kaldırabilirsin kardeşim

Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qos paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam

böyle yaptıktan sonra internet hızımızın %100 ünü kullanabiliyoruz diye biliyorum,eğer yanlışsa düzeltin saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgiliçocuk

Bunları uygulayarak Kısıtlamayı kaldırabilirsin kardeşim

Başlat >çalıştır >gpedit.msc >bilgisayar yapılandırıcısı >yönetim şablonları >ağ >Qos paket zamanlayıcısı >ayarlanabilen bant genişliğini sınırla >etkin >bant genişlik sınırı = 0 >uygula >tamam

böyle yaptıktan sonra internet hızımızın %100 ünü kullanabiliyoruz diye biliyorum,eğer yanlışsa düzeltin saygılar..

hocam sorunumu çözdüm bende net limiter vardı birçok şeyi işaretlemiştim ancak internet hızımı etkilememişlerdi 4 gün önce sonra tikleri kaldırmadan programı kaldırmıştım sıkıntı bundan olabilir sistem geri yüklemesi yapıp tikleri kaldırdım sorun çözüldü
    ayrıca dediğiniz komutu windows bulamadı diyo kontrol etcektim bant sınırını

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.