Şimdi Ara

NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
935
Cevap
20
Favori
51.749
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam, bu fiyatlar aslında firmanın belirlediği fiyatlar değil; Türk Telekom'un toptan tarafta uyguladığı port tahsis kurulum ücretleri. Bu ücretler genellikle oldukça yüksek olabiliyor, bazı operatörler 600, 700, hatta 800 TL gibi rakamlar alabiliyor. Ancak, Netbone bu ücretin bir kısmını size yansıtıyor. Ücret almayan operatörler ise genellikle sizden 6 ay firma içinde kalma sözü alarak bu hizmeti ücretsiz sunuyor. Ancak 6 aydan önce çıkmak isterseniz sizden aktivasyon kurulum ücretini yansıtırlar. Eğer zaten bir hattınız varsa ve geçiş yapacaksanız, genellikle herhangi bir ücret alınmaz

• imate kullanıcısına yanıt
    Merhabalar hocam hali hazirda halen netbone mi kullaniyorsunuz tavsiye eder misiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • thedoctor1907 T kullanıcısına yanıt

İkinci internetim olarak Netbone kullanıyorum memnunum öncelikle hangi bölgede yaşıyorsunuz?

İstanbul hocam

• Netbone geçebilirsiniz pop noktaları istanbulda olduğu için düşük ping ile hizmet alabilirsiniz

Teşekkür ederim hocam sagolun

• Rica ederim hocam

• Kurulum ücreti 800 tl istiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur.ozturk O kullanıcısına yanıt

Hocam, bütün operatörler Türk Telekom'un altyapısını kullandığı için, Telekom kendi ekipleri yanı sıra kurulum için taşeron ekiplerle de çalışıyor. Bu durum, maalesef aşırı yüksek kurulum ücretlerine neden olabiliyor. Bu durum maalesef böyle. Firmalar, genellikle taksit seçenekleri sunarak bu konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar. Tabi bu statü firmadan firmaya değişiyor

Eğer hali hazırda bir hattınız varsa, churn yani geçiş işlemi yaparak kurulum aktivasyon ücreti ödemeden geçiş yapabilirsiniz. Ancak eğer zaten bir kablonuz varsa, kutuya kadar olan kısmı kendiniz veya bir elektrikçi yardımıyla daha ekonomik bir şekilde kurulum yaptırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 6 Aralık 2023; 15:24:20 >
  • Benim 3 aymi ne oldu hic sikayetim olmadi 1 kere gitti yarim saat falan onda da mesaj atip ozur dilediler. Internet gurmeleri ne der bilemem ama ben memnunum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce mailime netbone dan fatura düştü fatura kesim tarihi 26 aralık 2023 yani bugün buraya kadar normal ama anormal olan şey son ödeme tarihi de 26/12/2023 yani o da bugün bu nasıl iş? NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

Ayrıca online işlem merkezi çalışmıyor NetBone Telekom 100 mbit 349 TL bu faturayı nereye nasıl ödüyoruz? NetBone Telekom 100 mbit 349 TL 

• Faturayı buradan ödeyebilirsiniz hocam

NetBone Telekom 100 mbit 349 TLoim.netbone.com.tr
    oim.netbone - Online İşlem Merkezi
    https://oim.netbone.com.tr
    NetBone Telekom 100 mbit 349 TL
  • HesaplıBilgi kullanıcısına yanıt

Evet bende şimdi giremedim muhtelemen bakım çalışması yapılıyor olabilir.

Hocam; Netbone'ye yazsan, banka online işlem, atm veya hadi gibi ödeme kanalları ekleseler kolaylık olur.

• müşteri hizmetleriyle görüştüm rahat olun muhasebe dikkat etmemiş size bir açma kapama ya da geç ödeme hizmetin durması vs olmaz dedi. Israrla sordum rahat olmamı söyledi. Biz müşterilerimizi böyle şeylerle mutsuz etmeyen bir firmayız dedi.

Online işlem merkezinde ssl süresi dolmuş olabilir ondan bağlanmıyor olabilir teknik ekibe iletiyorum dedi.

Cep telefonuma gelen fatura ödeme bağlantısı çalışıyordu ben yine de oradan ödedim...

Evet böyle aksaklıklar olması can sıkıcı ama müşteri hizmetlerinin yaklaşımı ve hatalarını kabul edip memnuniyet odaklı olmaları sevindirici...

• Ben genelde kart üzerinden ödüyordumda bir çağrı merkezinden sorup yazarım hocam buraya

• muyguc M kullanıcısına yanıt

Evet hocam her firmanın başına tatsız olaylar geliyor dediğiniz gibi. Ancak 1 sene olacak neredeyse bu zamana kadar bağlantı kopma konusunda sorun yaşamadım. Her konuda yardımcı oldular

• Az once aklima geldi internet faturami odemedim odeyeyim diye. Internet firmamin adini 1 dakka hatirlayamadim. O kadar ki, hic problem yasamadigimdan, gundemimde olmamaya olmamaya hafizamdan silinmis iss'nin ismi....

• Bana halen hiç fatura gelmedi. Sorun devam ediyor mu. Yoksa düzeldi de beni mi unuttular :( zaten toplu gelecek, kredi çekeceğiz herhalde fatura ödemek için. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ö_mer -- 31 Ocak 2024; 17:29:2 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.