Hayırlı olsun hocam iyi günlerde kullanın |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (13. sayfa)
-
-
TurkNet son 2-3 aydır iyice bozdu kendini, 2 yıl önce Ailemde ki herkesi Turknete geçirmiştim, şimdi tam tersi olacak galiba, bugün kızkardeşim internetim 2-3 gündür gidip geliyor dedi Turknet arızayı aramış verilen cevap: -bölgenizde yoğun internet kullanımı var bu nedenle biz yetemiyoruz sizi TurkTelekoma ya da Digitürke (Ne alakaysa) aynı fiyattan geçirelim demişler..Aynen bunu söylemişler inanamadım sanırım fazla havaya girdiler, ben de Netbone'a yönlendirdim hemen anında başvuruyu yapmış bakalım ne kadar zamanda transfer olacak, ben de sırada bekliyorum bugün yarın eli kulağında başvuracağım..
-
Dolandırıcılar aramış olabilir hocam çok sayıda spam numaralar yok Türknet Dijitürk kampanyamız var yoğun kullanıyor iseniz 150 tlye geçirelim anlaşmamız vs diye saçma sapan aramalar geliyordu engelleyin geçin eğer netbone tarafına evrakları ilettiyse 48 saate geçer hocam
-
İlk günden yorum yapmak ne kadar doğru bilmiyorum fakat ping değerleri çok yüksek. LoL ve Valorant 20 ping, FC24 61 ping, Warzone'da 66 ping alıyorum.
-
TTnet cayma bedeli yansıtmaz değil mi. Acaba 24 kasımda mı geçsem garanti olması açısından. Teşekkürler.
-
24 ünde başvursanız daha iyi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24 kasımdada başvurabilirsiniz üsteki arkadaşın dediği gibi, zaten hali hazırda geçiş sürecinizi başlatmadığınız için 23 kasımda evrakları sisteme gönderseniz dahi 25 26 kasımda geçişiniz tamamlanır o süre zarfında taahütnameniz zaten bitmiş olur size kalmış.
-
Olabilir, doğru düşünüyorsunuz hiçbir aklı başında bir firma kendi müşterisini bu şekilde rakip firmalara neden yönlendirsin, bana çok absürt gelmişti yaklaşım şekilleri..Teşekkür ederim uyarınız için..
-
An itibariyle yaklaşık bi yarım saattir internet yok ve netbone sayfasına bile giremiyorum. Ne oldu çöktü mü bunlar 😂
An itibari ile telefonları arızalı çalıyor internet sitelerine girilmiyor internet 1 saate yakındır yok
Cevap yok mu arkadaşlar 1 saattir bağlantı yok
-
Hocam bende git gel yaptı modemi kapatıp açtım sorun düzeldi siz aynı işlemi yapmış mıydınız?
-
Çökmeyen bir şey yok hocam yeter ki çözüm süreleri hızlı olsun.
-
Ping değerleri çok fazla :/ Riot TR sunucusu bile 20ping altına düşmüyor (hem valorant hem lol) FC24'e girip maç atayım dediğim zaman da 66 ping altını görmüyorum.
Yaptığım tracert testleri, sırasıyla FC24, Riot TR, Valve, Blizzard.
-
Lokasyon neresi hocam?
-
Ankara
-
Ankaradan istanbula 11 ms ile gidiyorsunuz counter strike normal görünüyor ancak diğer pinglerinize yorumlamam gerekirse türk telekom tarafında routing problemi görünüyor. Mesela bir yakınımda test sağladığımda istanbulda ikamet ediyor viyanaya 50 60 gecikme ile bağlanılıyor. Amsterdam aynı şekilde başka konuları incelerseniz türk telekomdada maalesef ping sorunu böyle görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 23 Kasım 2023; 0:55:50 > -
Kullandığım issler arasında Turknet'ten bile daha stabil ve hiç bu kadar ilgili olan başka firma yok. Eğer ping sorunu bir şekilde hallolursa firma kepenk indirene kadar kullanırım. Ama benim için ping çok büyük bir etken. Düzelmeyecekse üzülerek iptal edeceğim maalesef.
An itibariyle ben de Netbone ailesine geçiş yaptım. Süreçte yardımcı olan ve ilgilenen Ali Bey ' e teşekkür ederim...
Gerçekten ilgililer...
-
400 TL kurulum ücreti nedir arkadaşlar ne kuracaksınız bana vereceğiniz kullanıcı adı ve şifre bende modeme gireceğim bu kadar bu yüzden firmadan vazgeçtim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X