Hocam netbone nun bana göndereceği evraklar için dedim onu. Neyse akşam gelmiş işlemleri halledip göndereyimde bir an önce başlasın süreç < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (11. sayfa)
-
-
Sorun etmeyin hocam ben kullanıyorum 7 ayım olacak hiç sorun yok gönül rahatlığı ile geçebilirsiniz.
-
kargoyla evrak gonderme gibi zorunluluk var mi acaba?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Dün CHURN evrağını imzalayıp resmini çekip mail ile gönderdim. Hala bir arayan soran yok süreç başladı vs gibisinden haber vermek için.
-
ödeme kanalları açılmıyor sitede acaba ödeme kanalları neler kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi ?
-
Oim üzerinden kredi kartı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 hafta oldu hala arayan soran yok geçiş için. Unuttular galiba
-
Firma geçiş onayı vermediyse, süreç ondan dolayı uzayabilir. Normalde 3 gün sürer.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam normalde bu durumda arayıp haber vermeleri gerekmiyor mu peki ? Neyse birazdan arayacağım zaten. İşlerimden dolayı açıkçası çok umursamadım geçen hafta ama bu hafta halledelim.
-
Haklısın; onlar aramadıysa sen ara en iyisi. Aramak değil, aramamak ayıp.
Mail adresinize baktınız mı hocam genelde eksik evrak için yazarlar
-
Bakıyorum hocam gelen giden birşey yok. Bugün aradım geri dönüş yapacaklarını söylediler. Saat 7 gibi arayıp işlemlerin devam ettiğini söylediler. Açıkçası ayın 13 üne kadar acelem yok. O yüzden çok sıkıştırmıyorum. Ama acele olmuş olsaydı bu kadar süre beklemek hoş olmazdı tabi.
Telekom tarafından işlemler ağır ilerleyebiliyor eğer sıfır kurulum yapıyor iseniz 7 iş günü diye biliyorum tâbi iş bölgesel olduğu için beklemeniz gerekiyor
Hayır hocam kurulum değil geçiş işlemi. Poyrazwifi'den geçiş yapıyorum. Neyse bugün poyrazdan mesaj geldi. Başka operatöre geçiş işlemlerinizin devam etmesi için borcunuzu ödeyin önce diye. Hemen ödedim. İşlemler devam ediyor demek ki. Bu hafta içinde gerçekleşir artık geçiş diye düşünüyorum.
-
Poyraz wifiden dolayı gecikme olmuş olabilir borç vs var ise geçişe izin vermiyorlar bu işlemleri yaptıktan sonra poyraz wifi geçişinize izin verir.
-
Borç vardı hocamda o da bu ayın güncel fatura borcuydu. Son ödemesine 1 hafta var ve otomatik ödeme talimatı olduğu için açıkcası böyle birşey olacağını tahmin etmemiştim. Neyse mesaj attıkları iyi oldu hemen hallettik.
-
Geçmiş olsun hocam sonuçları buradan paylaşırsınız geçiş yaparsanız
-
Dün itibariyle geçişim tamamlandı. Artık netbone' luyum. Süreç biraz uzun oldu ama Allahtan acelem yoktu. 200 fiber kullanıyorum. Şimdilik bir sıkıntı yok bakalım.
Süreç sanırım ilk netbone' nun işlemleri başlatmayı unutmasından sonra da poyrazwifi'nin güncel borcun ödemesini beklemesinden kaynakladığını düşünüyorum.
-
Hayırlı olsun hocam hız testi sonucunuzu paylaşırsınız 1000 mbit kullanıyorum sonuna kadar veriyor geçmek isteyenler deneyimleyebilirler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X