< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (10. sayfa)
-
-
Port ücretlerini çok arttırdı TT maalesef. Neyse, buna da şükür. Hiç yoktan 200Mbps piyasada en ucuzlardan birisi.
-
Ben de şuan 200Mbps tarifesindeyim. Yılbaşına doğru gelecek zam belimizi bükecek gibi duruyor. Bakalım zaman ne getirecek?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1 aya doğru gidiyorum. hiçbir problem yaşamadım daha. 100mbits kullanıyorum.
-
Bizim burdaki altyapıda iyileştirme yaptılar. Ama NetBone sisteminde hala eski alt yapı bilgileri gözüküyor
Şuanki mevcut değerlerim
NetBone Alt yapı sorgulamasından çıkan sonuç
Online oyun oynamıyorum.IP tv kullanıyorum yani band daraltılması vs olmamalı. Akşamları internet gitmemeli vs.
İnternet Kutusu artık çok pahalı
Poyraznet santrale 350 metreden fazla mesafedesin abonem olamazsın diyor.
netbone iyi gibi ama onda da hat taşıma bulamadım. Benim bu portu kaybetmemem lazım kaybedersem 1100 metrede ötede artık ne varsa gider ordan hat tahsis ederler. Ne yapabilirim
-
Merhaba,
farklı bir operatördeki hizmetinizi ücretsiz olarak Netbone' ye taşıyabilirsiniz. Bununla alakalı bireyselsatis@netbone.com.tr adresine bir email göndermenizin akabinde tarafınıza bilgilendirme içeren oto mesaj dönüşü olacaktır.
-
Hocam, senin gördüğün sorgu sitesindeki bilgiler aslında TTNET'in kendi altyapı sorgu sistemine bağlı olduğu için bütün ISS'lerde aynı durum çıkar. Bu durum Netbone ile ilgili değil yani. Yakın zamanda bölgendeki bağlı olan santraldeki planlama onun da ilgili düzeltmeye gidebilir.
Hali hazırda mevcut portunuz olduğu için hızınızda kayıp vs olmaz olduğu gibi hizmetiniz başka NetBone firmasına taşınır. Taşınma sonrası netbone size gönderecek kullanıcı adı ve şifre değiştirdikten sonra kullanmaya devam edebilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 19 Ekim 2023; 12:27:54 > -
merhaba, başka bir opratörde Türk vatandaşı olmayan aboneliğimizi taşıyabiliyor muyuz? Bu arada müşteri hizmetlerini aradım ilk sırada olmama rağmen 5 sakika bekledim açan olmadı ve kendi kendine kapattı.
-
Hocam, bildiğim kadarıyla bütün ISS'ler yabancı abone kabulü yapıyor. Tek bir şart ile abone olan kişinin geçici kimlik belgesi ve ikametgah evrağı geçiş yapacak kişinin xDSL numarası olduktan sonra abone taşıması yapabiliyorsunuz. Dilerseniz bireyselsatis@netbone.com.tr adresine detaylı bir mail atarsanız, ilgili maildeki firma yetkileleri sizlere gerekli yönergeleri aktaracaktır.
-
Teşekkür ederim hocam, TT altyapısı kullanan İSS'ler içinde netbone önerir misiniz ya da başka tavsiyeniz olur mu? 35 ya da 100mbps kullanacağım. Fiyat olarak makul fakat çok kullanıcısı yok sanırım. Pananet kullanıyoruz bir ara çok kesinti oluyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1000 mbit kullanısıyım bu zamana kadar kesinti durumu ile karşı karşıya kalmadım sorun olması durumunda hemen ilgileniyorlar tavsiye ederim ping değerleride gayet stabil
-
yahu dostum enflasyondan bi habermisiniz fiyat değişmiş siz hala 2022 de siniz ulan 2 ay sonra 2024 de gireceğiz yahu pessss
-
Arkadaşlar geçiş için gerekli belgelere ulaşabileceğim linki birisi atabilir mi ? Hemen yarın taşıma işlemi yapacağım
8.sayfada Netbone açıklamış göz at istersen.
Merhaba,
sorunuza değerli forum üyeleri tarafından yanıt verilmiş, kendilerine destekleri için teşekkür ederiz. Kısaca tekrar üstünden geçmemiz gerekirse,
Konu başlığı Geçiş Talebi - "ADINIZ - SOYADINIZ" olan boş bir emaili bireyselsatis@netbone.com.tr adresine göndermenizin akabinde tarafınıza otomatik olarak gelecek mailde 2. Adım olan Operatör Değişikliği adımlarını takip ederek üyelik işlemlerinizi başlatabilirsiniz.
Postunuza istinaden Ekim ayı içerisinde sistemin tamamen web sitemiz üzerinden otomatize haliyle çalışan versiyonunun değerli kullanımlarınıza açılacağını bildirmek isteriz.
Durumu değerli bilgilerinize sunarız.
-
Merhaba Ödeme kanalları nedir acaba ?
-
Başka bir iss den 100 mbit vdsl ye geçmeyi düşünüyorum.herhangibir ekstra ne ücret var acaba ? ödemeler nasıl yapılıyor müşteri temsilcini aktif mi whastapp vs.açılış kaç günde oluyor
-
Geçiş ücretsiz.
Bugün kendileriyle görüştüm. Gerekli mailide gönderdim sabahtan. An itibariyle 4 saate yakın olmuş herhangi bir dönüş yok.
-
Hocam geçişler 48 saat içerisinde sürüyor. Karşı firmanın onay vermesi durumunda hemen geçer endişelenmeyin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X