Şöyle enteresanlıklar sizde de olur mu acaba ? İp tv izliyorum eve kadar fiber türk telekom alt yapısı TÜRKNET kullanıcısıyım paketim 100mbit.Kablolu bağlıyorum cihazımı wifi değil yani. Neyse iptv izlerken bazen birden donuyor ve donmalar başlıyor. Wifi ile aynı binadaki bir dairenin internetine wifi ile bağlanıyorum oda 24 mbit ama türk telekom zerre donma yok. Aynı kabin ama benim internetim turknet diye üsttelik 100 mbit daha fazla resmen donuyor. İp tv de kısıtlamanız yada bir havuza almanız gibi sorunlarınız oluyor mu ? |
NetBone Telekom 100 mbit 349 TL (9. sayfa)
-
-
Bunun cevabını ben de merak ediyorum, ona göre aksiyon alacağım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
konuya enteresanlıktan öte iki isp nin karşı taraftaki sunucuya erişim rotaları arasındaki farklılıklar düşünmelisiniz. Sizin aldığınız hizmete ait sunucuya belli ki diğer operatör daha kısa mesafeden ulaşıyor.
Aynı kabin olmasının bir önemi yok Port 1 A İSP sine Port2 B İsp sine ait olabilir ve ucundaki internet çıkışları farklılık gösterebilir.
Bizim özelimizde ise mahkeme kararı, esb erişim engeli vb... bulunmadığı sürece hiç bir kısıtlamamız ya da havuza alma, daraltma gibi bir engellememiz bulunmamaktadır.
Durumu değerli bilgilerinize sunarız.
-
merhaba ben 210 tl olan paketinize 12 ay tahattütle katılabiliyor muyum?? tahattütlü seçeneğiniz varmı. fiber dösendi binama. kaliteli bi firmaya benziyorsunuz 12 ay direk durmak istiyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 23 Eylül 2023; 23:42:21 > -
Merhaba,
öncelikle güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz. Şuan için sadece taahhütsüz paketlerimiz bulunmaktadır. Fakat bugün itibariyle 12 ay boyunca Netbone özelinde bir fiyat artışı öngörülmediği için gönül rahatlığıyla abonelik düşünebilirsiniz.
-
Peki fiber abone olursam kisaca 209 tl ve 150tl mi odeyecegim. Site soyle yaziyor
" (sildim bu kısmı düzeltilecekmis) "
Sizden kisaca
100mbit internet paketi alacak;
ilk kez internet firmasina abone olacak;
Dairesinin icine kadar telekom tarafindan kucuk beyaz kablo cekilmis;
Fiber modemi olmayan ve gonderilen modemle idare edecek olan
birinin maruz kalacagi fiyatlandirma sureci hakkinda bilgi almak istiyorum. Supriz bi durumla karsilasmak istemiyorum cunku durumum iyi degil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 25 Eylül 2023; 14:5:10 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
mevcut web sitemizin bazı kısımlarında maalesef ki güncellenmemiş bilgiler mevcut. Konu bilgimiz dahilinde olup en kısa sürede arkadaşlarımız tarafından gerekli güncellemeler tamamlanacaktır.
Yaşattığımız kafa karışıklığı için üzgünüz.
Bu esnada Ana Sayfamızda bulunan paket fiyatlarını göz önünde bulundurmanızı rica ederiz.
Ayrıca şuan için hiç bir şekilde taahhütlü paketimizin bulunmadığını tekrar sizlerle paylaşmak isteriz.
-
Merhaba. Ekim ayı içinde sitenizin yenileneceğini ve yeni fiyatların (500Mbps) geleceğini söylemiştiniz. Peki ayın hangi zamanı yenileceği hakkında bilginiz var mı? En geç 11 Ekimde geçiş yapmam lazım çünkü.
-
bugun burayı tercih ettim siteden ön abonelik adımları hallettim bekliyorum.objektif bi sekilde yazarım deneyimlerimi eğer %100 abonelik gerçeklesirse haftaiçi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 25 Eylül 2023; 13:50:31 > -
1000 mbps için hız testi, ping testi paylaşacak olan var mı? Oyun performansı nasıl? Geçeceğim bu hafta Superonline'a lanet ettim.
Edit: 1000 mbit 299 TL kampanyası bitti mi? sitede göremedim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tst- -- 24 Eylül 2023; 22:10:11 > -
Merhaba,
Güncel olan kurulum ücretiniz nedir 150 tl mi?
-
İp tv sunucuları yurtdışında bildiğim kadarıyla. Trafiği yurtdışına cıkartmak için ödemeyi döviz cinsinden yapıyorlar.Belliki türknet yurtdışı trafiğine bant daralması yapıyor. TT gerçek 24 mbps hız verdiği için donmuyor bence fark bu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karadavut01 -- 25 Eylül 2023; 18:42:21 >
şuan 500mbit tarifesinden faydalanabiliyor muyuz Ataşehir/içerenköy
-
ben netbone'a üye oldum, ilk kurulum. Netbone müsteri hizmetlerinden memnun kaldım mesela bunu ekleyeyim, ek olarak alt komşuma da önerdim. Fakat forumdaki bazıları gibi hiçbi kurumsal tapınıcılık yapmadan en objektif yorumları yazarım buraya arkadaslar. bu da hız testi videosu sancaktepede yasıyorum:
not:ping ne demek bilmiyorum ama cok goruyordum forumda. saat 18:38de yeniden olctum sari 5, yesil 5, mor 6 cikti
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 27 Eylül 2023; 18:39:14 > -
Aldığınız paket 100 MBps olan sanırım?
Turknet 100 MBps FTTH kullanıyorum (Türk Telekom altyapısı).
Benim de gözüm Netbone da, yeni 500 ve 1000 fiyatlarını sabırsızlıkla bekliyorum
evet dostum 100 megabiti satin aldim.
28 eylül= bunu 16:16'da olctum. speedtest sitesi nedense telefonda uploadi vermedi.
29 Eylül= gece1'de bi ara hızım 50'ye düştü ping 30civarı oldu. yarım saat sonra yine düzeldi 120mbit ping 8 çıktı. bugün de gün boyu rahattık.
29 eylül öğle 12:speedtest.netSpeedtest by Ookla - The Global Broadband Speed Testhttps://www.speedtest.net/result/15311943858
3ekim:
4ekim saat 9bucuknetbone.speedtestcustom.comSpeedtest Custom - Test your internet speedshttps://netbone.speedtestcustom.com/result/f3987fe0-62e3-11ee-bad1-5d5056cfec56
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legen wait for it dary -- 4 Ekim 2023; 21:31:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Telefondan speedtestle yaparken masaüstü sitesi yapıp yaparsan daha iyi olur.
https://www.broadbandspeedchecker.co.uk buradanda yapabilirsin.
-
500Mbps fiyatı 489,90₺
1000Mbps fiyatı 639,90₺
Bekleyenlere hayırlı olsun, konuyu güncelleyelim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüh beklediğimden pahalı geldi. Neyse, 200Mbps uygun.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X