< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 13 Aralık 2022; 23:56:7 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
NetBone 1Gbit 299 TL
-
-
Altyapı tekeli ve bakanlığın bu bölgesel tekeli desteklemesi nedeniyle hiç bir zaman faydalanamayacağım hizmetler bunlar.
Bir kere sokağa girmiş Sansüronlayn, kurtulmak nasıl mümkün olsun? Aynı bölgeye farklı altyapı kurdurtmayan bakanlık...
Aldığım hıza bak :))
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kerros -- 9 Aralık 2022; 14:14:42 > -
Yeni taşınacağım daire 1000 mbit destekliyormuş, deneriz teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SturmpioneeR -- 9 Aralık 2022; 14:20:27 > -
Geçen bir akraba tavsiye istedi.
Yahu dedim ucuz olana kafa yoracağına hizmeti asıl verene bas parayı kafan rahat olsun.
Diyor abi Allah razı olsun. Valla ne düşme ne kesilme oldu. Kurtulduk dertten.
-
50mbit vdsl var ne diyor bu
-
1000 mbitlik pakete başvurduk bakalım nasıl firmaymış sonuçları buradan paylaşırım.
-
firmanın altyapı sorgulama kısmı güven vermedi. 1000 görünüyor bende ama diğer firmalar en fazla 100 gösteriyor
-
1000mbit adreste görünüyor, şuan zaten 500 Superonline kullanıyorum 239 TL ye. Beğenmezsem denerim ama keşke bu fiyata TTNet vermiş olsa.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pingi sanırım 14320 MS gösteriyor anlayamadım olayı 11 ping alıyorum turktelekom’dan
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Biz de hala sahtekar superonline için 220 tl ödüyoruz. -
Deneyenlerden yorum alabilir miyiz? Konu 5 aylık birileri illaki abone olmuştur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@imate Bağlatmış
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen kullanan arkadaşlardan bilgi alabilir miyiz mobil internet kullanınca herseyi araştıramayıp bilhassa YouTubeda izlemeden burada sormak zorunda kalıyorum bu eziyetten ben de siz de kurtulun 😬 100mbps sorun yaşanmıyor ise bağlatayım da 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullananlar yorum yaparsa niyetlenelim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
geçelim mi ne diyorsunuz netspeed fiyatı cok arttı. 100mb gösteriyor 37 ping bence iyi. online oyun takıntım yok. vdsl2 bakır kablo cıktı.
-
gelişmeleri yazar mısın memnunsan kullanıcı kodu ver biz de gecelim.
-
Arkadaşlar merhabalar deneyimlerimi buradaki konu üzerinden paylaştım burası cep telefonu mobil operatör bölümü olduğu için burayı hortlatmak istemedim :) Hocam herhangi kullanıcı kodum yok maalesef.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 4 Mayıs 2023; 8:53:21 > -
boş port yoksa bu hatayı veriyor. farklı firmalardan altyapı sorgulaması yapın.
-
20mbit upload olduğu sürece benim için ha 1gbit ha 100mbit aynı şeyler.
50mbit upload olsa belki bi anlamı olurdu.
-
Upload veri yükleme değil mi torrent mi yüklüyorsun yükleme hızı iss çok problem değil ki upload kaç kere yapacak millet 🙄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- yanımda premium
- bimcell hediye internet kazanma
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- turkcell faturasızdan faturalıya geçiş
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X