Şimdi Ara

netbook alacam, piyasada neredeyse netbook yok denecek kdr az:( TAVSİYE RİCA EDİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, çok fazla yazan bir üye değilim ancak yardımınıza ihtiyacım var ,

tabletler çıktıktan sonra bütün netbook piyasası alt üst oldu, resmen internette satılan netbookların yüzde 80 i stokta yok yazıyor,

istediğim özellikler de:
    FİYAT 900TL Yİ AŞMASIN
    HDMI ÇIKIŞI OLSUN VE LCD YE BAĞLADIĞIMDA TAKILMADAN+ISINMADAN FİLM OYNATABİLSİN
    DAHİLİ 3G Sİ OLURSA ÇOK İYİ OLUR AMA ÇOĞUNDA YOK :(
    HAFİF OLSUN : MAX 1.3KG ANCAK 1.03 KG CİVARI OLURSA SÜPER OLUR,
    KLAVYESİ KOLAY KULLANILIR OLSUN, SIKIŞ TEPİŞ OLMASIN, İŞ YERİNDE KULLANACAĞIM,
    EN ÖNEMLİSİ PİL SÜRESİ 8 SAAT VE ÜZERİ OLSUN,

bu özelliklerde piyasada netbook yok, var olanlarda da kesin bu özelliklerden bir iki tanesi eksik,

tavsiyesi olan var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: wigioou

arkadaşlar merhaba, çok fazla yazan bir üye değilim ancak yardımınıza ihtiyacım var ,

tabletler çıktıktan sonra bütün netbook piyasası alt üst oldu, resmen internette satılan netbookların yüzde 80 i stokta yok yazıyor,

istediğim özellikler de:
    FİYAT 900TL Yİ AŞMASIN
    HDMI ÇIKIŞI OLSUN VE LCD YE BAĞLADIĞIMDA TAKILMADAN+ISINMADAN FİLM OYNATABİLSİN
    DAHİLİ 3G Sİ OLURSA ÇOK İYİ OLUR AMA ÇOĞUNDA YOK :(
    HAFİF OLSUN : MAX 1.3KG ANCAK 1.03 KG CİVARI OLURSA SÜPER OLUR,
    KLAVYESİ KOLAY KULLANILIR OLSUN, SIKIŞ TEPİŞ OLMASIN, İŞ YERİNDE KULLANACAĞIM,
    EN ÖNEMLİSİ PİL SÜRESİ 8 SAAT VE ÜZERİ OLSUN,

bu özelliklerde piyasada netbook yok, var olanlarda da kesin bu özelliklerden bir iki tanesi eksik,

tavsiyesi olan var mı ?

netbookların üretimi azaldı. incelememe bakabilirsinhttp://forum.donanimhaber.com/m_68670333/tm.htm bu modelde vga var hdmı yok.
    eğer HDMI istersen bimekste asus 1015bx var (AMD) güzel netbooktur internetten araştırırsan görürsün.

• ben de netbook arıyorum, 2. el baktım ama cesaret edemiyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.