Şimdi Ara

Netbook yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.asus.com.tr/Eee/Eee_PC/Eee_PC_1011PX/

http://www.hepsiburada.com/Liste/asus-eee-pc-1015px-whi061s-intel-atom-n570-166ghz-2gb-320gb-101-netbook-bilgisayar/productDetails.aspx?productId=bd760811&categoryId=108495&SKU=BD760811-B#Gorseller

aradaki fiyat farkıa değer mi sizce? Asus eee pc 1015 px ----- Asus eee pc 1011Px

Şarj süreleri ne kadar gider?
    İnternete girip film video izlerim sadece. Sorun olur mu sizce?

Bu ikisine önem veriyorum. yardım eder misiniz?

• hmm bence sen kafana en uygun netbook u al derim madem internet ve film için alacaksın bence ssd li birşey al lg x300 gibi bende yeni aldım bayram sonrası kargo ile alacağım araştırdım hem ince zarif hemde hızlı 960 gr dı sanırsam incecik zaten Apple-MacBook Air gibi hatta mac osx lion yüklemeyi de düşünmüyor değilim hani batarya ömrü de 7 saat yazıyordu oda bayağı iyi bende asus alacaktım sonradan Apple - MacBook Air ı inceledim ve bunda karar kıldım çok benziyor ve MacBook Air kadar abartılı fiyat değil ama tabi başka kulvarlara sokmayayım seni sen illa asus alacaksan yanlış bakıyorsun buyur alttaki linke bak ben seçtim belki dahada iyileri olabilir çıkarıp eklenebiliyor netbooklar beğenmediğini ele beğendiğin dursun en uzun süre gideni test ederek kendin bul ama 8 saat te çok yav
    LG x300 ü bilerek koymadım diğer netbookların kalınlığını görünce ve bunun inceliğini sende dayanamazsın diye koymuyorum linkini bakma bak uyarıyorum
    http://www.laptopmag.com/review/laptops/msi-wind-u123.aspx?mode=benchmarks&cids=1941%2C2764%2C2153%2C1773%2Cpa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 7 Kasım 2011; 4:19:17 >

• arkadaşım 1011 px diğerlerine nazaran daha hafiftir lakin bu hafifliği bataryasının 3 hücreli oluşundandır,bu önemli farkı gözönüne almanı tavsiye ederim.
    Buradaki bazı arkadaşların saçma yorumlarına da bakma derim,sen diyorsun 1011 mi 1015 mi adam gelmiş hmm kafana göre al geç diyor,aman ne kadar yardımcı! olmuş.Varsa bilgin paylaşırsın, yoksa da saçmalamazsın bu kadar basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asetilsalisilikasit

arkadaşım 1011 px diğerlerine nazaran daha hafiftir lakin bu hafifliği bataryasının 3 hücreli oluşundandır,bu önemli farkı gözönüne almanı tavsiye ederim.
    Buradaki bazı arkadaşların saçma yorumlarına da bakma derim,sen diyorsun 1011 mi 1015 mi adam gelmiş hmm kafana göre al geç diyor,aman ne kadar yardımcı! olmuş.Varsa bilgin paylaşırsın, yoksa da saçmalamazsın bu kadar basit.

internet ve film için alacak ise kafasına en yatkın olanı alacak tabi hepsi aynı seviyede arkadaşın aradığı kategoride bu yüzden öyle yazdım oyun ve 3D porgram vs deseydi başka önerilerde bulunabilirdik ama aradığı kategoride bu öneri yeterlidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toshiba laptop format yardım?
    12 yıl önce açıldı
    Acil yardım laptop !!!!!
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.