Şimdi Ara

netflix..... (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
61
Favori
89.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sadece webten hocam cunku altyazi kisayolunu tv de veya ps4 te acmanin yolu yok sanirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazikki yok, hatta cogu yok ama usa vpn si ile baglanirsaniz iceriklere ulasilabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

Netflix'te diziler ve filmler bilgisayara indiriliyor mu? Yoksa yine sömürücülerin icat ettiği adil kullanım kotası ile yola devam mı edeceğiz? Bu internet hızının yavaşlamasını anlamıyorum. Adeta interneti kullanan müşterisini cezalandırıyor. Adil kota ile HD dizi izlemek işkenceye dönüşür.

İndirdiğin zaman kotaya işlemiyor mu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • think impossible T kullanıcısına yanıt
    İndirip izleyince, canlı izlemenin takilmalarini çekmezsin. Bir de superonline ise 24 saatlik hiz asim alırsın indirmelerini yaparsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbarang

İndirip izleyince, canlı izlemenin takilmalarini çekmezsin. Bir de superonline ise 24 saatlik hiz asim alırsın indirmelerini yaparsın.

Hız aşımı kullanıyorsan zaten fiber kullanıyorsundur, en azda 100 gb akn vardır. 4k izlemek zorubdada değilsiniz zaten.

10-15 film sonra adil kota biter. Hd bile izlenmez. Ama hiz asimli paketi alirsin 24 saat 100mbit ile aylik filmini dizini indirirsin sonra izlersin.
    Yani torrent kullananlar, aldıkları hizmet için para da vermek istiyorlarsa bu yöntemle adil kota sorunu çözülebilir ancak. Yoksa ayın 10. Gününden sonra 3mbite kalırsın.

• ahmetbarang kullanıcısına yanıt
    Akn düşükse, düşünülecek bir çözüm yoksa ne pc nin açık kaşmasına değer ne diske yazılıp silinen o kadar dataya nede 24 saat harcanan elektriğe, şahsi konuşmak gerekir ise ben 1000 mbt superonline kullanıyorum yaklaşık 500mbt alıyorum hız olarak ve akn de yok. Benzer bir durumda iseniz bence anlamsız bir yoldur.

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Ne yazikki yok, hatta cogu yok ama usa vpn si ile baglanirsaniz iceriklere ulasilabiliyor

neler yok hocam mesela? ben herşeye ulaşabiliyorum sanki şuan
  • Samsung smart tvlere netflix uygulaması gelmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • encard'in bagli oldugu vadesiz hesapta herhangibir param yok sıkıntı olur mu para çekmesinde ? iade olacak para değil mi ?

bu arada vpn ile abd'den satın almıs arkadaşlar vpn'li abd icerigi vpn'i kapattiginiz anda tr icerigi mi oluyor ? devamlı vpn de sıkıntı çıkarır keza hızımız oldukca dusmekte vpn'de ..
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    hocam vpn kapatınca TR içeriğe dönüyorsun.Hangi firmayı kullanıyorsun bilmem ama bende vpn de hız konusunda hiç problem yok
    1000mbit ev için uygunsuz olur zira kimse ev interneti için kimse o kadar ücret ödemez. Benim internetim 24mbit 75gb akk. 10 full hd film izlersem hizim 3mbite iniyor. Fakat günlük turbo açarsam hem akk'ye sayılmıyor hem de 24 saatlik 100mbit download hakkım doğuyor. Tabi ki verileri silecek değilim. Arşivi olan herkesin yeteri kadar deposu vardır.

• Adorer kullanıcısına yanıt
    evet abi bi dünya torrent sitesi var. yabancı filmler daha Türkiye ye gelmeden torrente düşmüş oluyor, bence gereksiz
  • House of cards, game of thrones bildiklerim

http://www.finder.com.au/internet-tv/a-z-of-international-netflix-tv-and-movie-lists

Surada da tam liste var

• Ä°ng altyazı var mı

• StaatSanWalt kullanıcısına yanıt
    doğru diyosunuz hocam yokmuş onlar
  • Film konusunda zayıf bence. Apple tvye yeni gelen hiçbirşey yok. Minions, sicario, uncle gibi filmlere baktım hiçbiri yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Öz...

Samsung smart tvlere netflix uygulaması gelmiş.

Aynen, hatta apple tvdekinden bile guzel bir uygulama olmus. Boyle cok keyifliymis bi de tum diziler filmler ve altyazilar olsa keske

• Peki ing altyazı varmiiiii

• quote:

Orijinalden alıntı: turanugur

evet abi bi dünya torrent sitesi var. yabancı filmler daha Türkiye ye gelmeden torrente düşmüş oluyor, bence gereksiz

Rica etsem yabancı dizi ve film indirme için hangi torrent sitesini kullanıyorsunuz.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.