Şimdi Ara

netflix..... (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.800
Cevap
62
Favori
89.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 Mbit AKK'siz internet kullanıyorum ama 4K yayın izlenmiyor maalesef, en az 20 mbit'in üzerinde olması lazım hızınızın takılmaması için... merak edenlere 16 mbit AKK'siz internet fiyatı 158 TL.
  • Netflix'in Türkiye için sunduğu arşive nerden bakabilirim?
  • Aldığı hizmetin bedelini ödemeden hırsızlığa alışmış bünyelere ağır gelir Netflix...
  • legolasbride kullanıcısına yanıt
    Reklamdan kazanıyorlar hocam, IT'cisiniz yapmayın ne bilgi çekmesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 9 Ocak 2016; 15:49:31 >
  • Enparali olan kisyle bende 4 lu ortak kurabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasbride

aynen öyle kardeşim o sitelerden pek farkı yok.Şahsen ben o siteleri kulanmıyorum.Kullanan arkadaşlara niye kullanıyorsunuz deme hakkım da yok.Lakin bu kadar band genişliğini bu kadar filmi babasının hayrına vermiyor o siteler.Sistemimden bilgi mi çekerler çerez atıp web ziyaretlerimin analizini mi yaparlar düşüncesiyle hiç bulaşmıyorum o sitelere.Bedava hizmet veren yerlere bedava apk'lara biraz da bilgi işlemci olmam hasebiyle ihtiyatlı yaklaşıyorum.

Fakat yinede tercih sizin tabii.10 TL öder kafam rahat izlerim ben (forumdan 4 arkadaş toplaşıp üyelik başlattık bakalım)

Slm

Bahsi geçen site gibi yerlerden ben de film-dizi izliyorum. Ama.özellikle karanlık sahnelerde kalite çok kötü. Çünkü bitrate düşük.
    Netflix ise hem 2 kişi hd paketi alıp bölüşerek hem enpara kullanarak 7.5 tlye geliyor. Türkçe altyazı-dublaj seçenekleri gelirse kullanmayı düşünürüm.
    Bo flash reklamli uyduruk sitelerden ve kötü görüntü kalitesinden sıkıldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her ülkeye farklı arşiv mi sunuluyor?
  • SiNaPSiS kullanıcısına yanıt
    hocam sunucu kiralama ve band genişliği ne kadar tutuyor bir fikrin var mı.O kadar masrafı nasıl karşılıyorlar aklım almıyor doğrusu reklamla o kadar para kazanılıyorsa ne güzel dünya.Google hiç para almıyor hizmetlerinden son kullanıcıdan lakşn çatır çatır verilerimizi işliyor.işim olmadığı bir gün hakikaten o sitelerden birini açıp ağı test edecem bakacam gelen ve giden paketlere
  • streamin S kullanıcısına yanıt
    hocam 4 kişi girdik biz dana ya :) 11 euro yaklaşık 40 tl yapıyor adam başı 10 TL hesapta yanlışım varsa düzelt beni
  • netflix türkiye'de çöp malesef amerikada bile web içeriği sınırlı asıl içerik dvd olarak sunuyor o da mümkün olmuyor türkiyede. paranızı boşuna kaptırmayın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mirror of Deception -- 9 Ocak 2016; 0:25:48 >
  • quote:

hocam sunucu kiralama ve band genişliği ne kadar tutuyor bir fikrin var mı.O kadar masrafı nasıl karşılıyorlar aklım almıyor doğrusu reklamla o kadar para kazanılıyorsa ne güzel dünya.Google hiç para almıyor hizmetlerinden son kullanıcıdan lakşn çatır çatır verilerimizi işliyor.işim olmadığı bir gün hakikaten o sitelerden birini açıp ağı test edecem bakacam gelen ve giden paketlere

Dizi siteleri bw harcamaz cunku dizileri kendi serverlarinda tutmaz. Video sitelerine yuklerler. Harcadiklari tek bw normal sitelerinin yuklenmesi , gorsellerin yuklenmesi vs. Cdn kullaninca zaten onlarinda pek bir esprisi olmuyor , normal server ucretinden ve firewalldan baska bir sey odediklerini sanmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

aynen öyle kardeşim o sitelerden pek farkı yok.Şahsen ben o siteleri kulanmıyorum.Kullanan arkadaşlara niye kullanıyorsunuz deme hakkım da yok.Lakin bu kadar band genişliğini bu kadar filmi babasının hayrına vermiyor o siteler.Sistemimden bilgi mi çekerler çerez atıp web ziyaretlerimin analizini mi yaparlar düşüncesiyle hiç bulaşmıyorum o sitelere.Bedava hizmet veren yerlere bedava apk'lara biraz da bilgi işlemci olmam hasebiyle ihtiyatlı yaklaşıyorum.

Fakat yinede tercih sizin tabii.10 TL öder kafam rahat izlerim ben (forumdan 4 arkadaş toplaşıp üyelik başlattık bakalım)

Slm

Bahsi geçen site gibi yerlerden ben de film-dizi izliyorum. Ama.özellikle karanlık sahnelerde kalite çok kötü. Çünkü bitrate düşük.
    Netflix ise hem 2 kişi hd paketi alıp bölüşerek hem enpara kullanarak 7.5 tlye geliyor. Türkçe altyazı-dublaj seçenekleri gelirse kullanmayı düşünürüm.
    Bo flash reklamli uyduruk sitelerden ve kötü görüntü kalitesinden sıkıldım.

Hocam o siteleri kızkardeşim çok kullanıyor.Bende arşiv için disk almaktan yoruldum artık.Kardeşim kızar bana online varken neden disk al indir altyazı bul uğraşıyorsun diyordu.Legal imkan olunca bende diskleri daha verimli kullanırım artık.

Bu fiyat daha başlangıç tahminim piyasayı biraz tanımalarının akabinde fiyat ve değişik kampanyalar muhakkak olacaktır.Az önce digiturkplay mail atmış 1 ay premium üyelik hediye etmişler bana.Sıkıyı görünce tutuşmaya başladılar tabii.diğerlerinden de bu aralar mail bekleyin.

Hele bir de hulu gelirse piyasa şenlenecek.Uydu alıcısını ble emekli ederim AKK sorunu hallolursa.Malum Tr kanallarında akıllı başlı izlenecek bir dizi ya da film yok maalesef.

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Su an icin yok amahttp://subflicks.com
    Bu siteden uygun altyaziyi cevirip o formatta aktarabilirsin. Tabi senkronununda yakalamam lazim hakikaten para verip bunlari yapmak uzun is

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaatSanWalt -- 9 Ocak 2016; 0:41:26 >
  • quote:

Var. Onların da var. mail.ru, odnok, vk'ye yüklüyorlar hocam.
  • Çöpçüler toplanmış yine.Kulp takacağınıza 1 ay bedava indirin deneyin işte,Ülkede ki potansiyeli ilgiyi görsün adamlar.Bİz her zaman önce hizmeti bekliyoruz.PC oyunlarında böyle.Orjinal alayım ki TÜrkçe çıksın eyrine TÜrkçe çıksın ki orjiinal alayım mantığı burada da kendini göstermiş.
    Ayrıca altyazı yüklenebiliyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donatn -- 9 Ocak 2016; 0:51:06 >
  • Arkadaşlar kusura bakmayın ama gerçekten ağır ölücüsünüz. Ayda 10 euro yerine 5 euro vermek icin burdan kendinize ortak arıyorsunuz. Yahu kardeşim her ay adama 10lira mı göndereceksin? Bunu yaparken erinmicekmisin? Veya diyelim adam vermiyor parayı "niye 10 lira vermiyon bak şifreyi değiştiririm haa" mı diyeceksin? Bide 4 kişilik falan yapmak istiyorlarmış yahu arkadaş bu kadarı da fazla kusura bakmayın.

• Ücretsiz 1 aylığı aktif ettikten sonra üyeliği nasıl iptal edebilirim? Para çekmesin sonra... Gösterirseniz sevinirim.

Düzenleme: Hesap ayarlarından Cancel Membership'e tıkladım, iptal ettim değil mi para çekmez 1 ay sonra?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 9 Ocak 2016; 1:19:52 >
  • Servisi kötüleyenleri anlamıyorum. Dizi, film izlemiyorsan zaten neden kullanasın ki? Başkalarının belki dvd bluray film koleksiyonu yok buradan izleyecek. Netflix orjinal dizilerini izlemek içinde abone oluyordur. Bundan sizene?

• UHD/4K videoların hangileri olduğunu nasıl görüyoruz?

Birkaç cideoya baktım, details kısmında yazmıyor çözünürlük ile ilgili herhangi bir bilgi.
  • Netfilx chat kısmına yazdım bende adamların cevapları belli gün geçtikçe eklemeye devam edeceğiz aam sanırım çıkacak yani yapımlarda tr altyazı olacak galiba. Şuan için ingilşzcesi olmayanlar için bir anlam ifade etmez bence ama 1 ay beleş açın deneyin belki ilginizi çeken birşey olur onu başka yerde izlersiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.