Şimdi Ara

netflix..... (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
61
Favori
89.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilkerk88

Edit: Arkadaşlar bence site tırt adam gibi kullanıcı sayfası yok. İlk ay ücretsiz olsa da içerikler ingilizcesi iyi olmayanlar için yetersiz. Şimdilik digiturk daha iyi bence o nedenle konuyu açan olarak almanızı tavsiye etmem sıcak fırsat olduğunu da düşünmüyorum şuan için.

-Netflix Amerika'da yayınlanan dizi ve filmleri güncel ve ücretli olarak online şekilde izlemenize yarar.
    -Şimdilik Türkçe alt yazı desteği çok az yok gibi en yakın zamanda ekleneceği söylenmiş.
    -Kredi kartınız ile üyelik başlatırsanız ilk ay ücretsiz oluyor üyeliğiniz başladığında üyeliğinizi iptal edebilirsiniz aylık ücretsiz kullanımınız devam eder. Karttan ücret çekmemesi için sanal kart kullanın.

http://www.netflix.com/

Ücretler:
    1 Kişi 8 Euro Hd Yok
    2 kişi kullanım aylık 10 euro HD Var
    4 kişi kullanım aylık 12 euro HD Var

Enpara ile bu ücretlere extra %50 indirim oluyor (%50 iade kampanyası)

Başlığı görünce nesfit mi ne zayıflama ürünü var ya sütle içilen o sandımıdı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Nesfitin sıcak fırsatı olsun bu forumda o da paylaşılıp hit konu olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün üşenmedim tek tek kütüphanedeki film ve dizilere baktım sonuç şu ki oldukça az bir içerikleri var istedikleri parada değilim bana göre ucuz ama şuan için hem Türkçe altyazı olmayışı hemde Game of Thrones, Person of Interest gibi popüler dizileri bile barındırmadığı için üye olmaktan vaz geçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • alper3333 kullanıcısına yanıt
    Hocam bunun ağır ölücülükle ne alakası var.Devir ekonomi devri.Bütçemizi sarsmadan ortak alarak hizmetten faydalanıyoruz işte.Avrupa ve amerikada insanlar taksiyi bile paylaşıyorlar.Hiç mi denk gelmedin "share the cab" repliğine.Bunun adı ölücülük değil kanımca.Ama sen öyle nitelendiriyorsan saygı duyarım.Her hizmete 40 TL bayılırsak bütçe de bayılır sonunda
  • SRT formatındaki altyazıyı netflix üzerinden kendi dosya formatına cevirdikten sonra web ten bu altyazıyı ps4 ve tv deki netflix uygulamasından görebiliyormuyuz arkadaslar yoksa sadece web ten mi gozukuyor kendı kurdugumuz altyazılar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hdblack35

Ben PS4 üzerinden kullanıyorum dostum.

Bende ps4 ten genelde izliyorum yalnız kota işi harbi sakat iki gün önce 25gb kullanmıştım (75gb akk uydunet) iki gündür 3 tane bölüm izledim kota %80 i gördü ve yuh dedim hesabımı iptal ettim belki ay sonuna kadar 1-2 yine izlerim ama sonrasnıda devam etmem. Ciddi sıkıntı. Tek çözümü bu işin uydunet kullanıcıları için söylüyorum tarifeye ek olarak uyku yok paketini alacaklar gece saat 12 den sonra izleyeceler böylece hem hızdan hemde akk den etkilenmeyecekler ama bu sefer de uykusuz kalacaksın

• türkçe altyazı olan film çok az her filmde çıkmıyor niye bu kadar reklamı yapılıyor muhteşem bişeymiş gibi anlamadım en kolay kandırılan halk biziz heralde hadi tüketim çılgınlığına hayatta para vermem
  • İçerik çok mu az dizilerde, yoksa bana mı öyle geldi? Game of Thrones, Banshee, Better Call Saul gibi izlediğim bir çok diziyi bulamadım. Ayrıca görüntü kalitesini otomatik mi ayarlıyor biz seçemiyor muyuz?
    Arapça'yı bile desteklemeye yeni yeni başlamış, arayüz vs Arapça olabiliyor Türkçe'yi daha uzun süre bekleriz sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kangaxx

Olayı çok güzel anlatmışsınız tebrik ederim. Bizde tam bir Orta Doğu uygulaması var...

Ortadoğu ülkelerinin bir kaçı haricinde geri kalan zaten bizden iyidir. Savaş durumu olanlar harici yani.

• Anlamış oldum da bizim millet çok aceleci. Netflix global atılım yaptı sadece ve sadece Türkiye'ye gelmedi

• quote:

Orijinalden alıntı: StaatSanWalt

Su an icin yok amahttp://subflicks.com
    Bu siteden uygun altyaziyi cevirip o formatta aktarabilirsin. Tabi senkronununda yakalamam lazim hakikaten para verip bunlari yapmak uzun is

o zaman çöp. türkçe altyazı gelmeden niye servisi açarlar ki. aslında anlaşsalar dünya kadar çevirmen var.
  • WDTV Live media player ile denedim sorunsuz çalışıyor.
    2 tane film izledim, arada bağlantıdan dolayı kısa süreli görüntü kalitesi düşmesi dışında bir problem olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

İçerik çok mu az dizilerde, yoksa bana mı öyle geldi? Game of Thrones, Banshee, Better Call Saul gibi izlediğim bir çok diziyi bulamadım. Ayrıca görüntü kalitesini otomatik mi ayarlıyor biz seçemiyor muyuz?
    Arapça'yı bile desteklemeye yeni yeni başlamış, arayüz vs Arapça olabiliyor Türkçe'yi daha uzun süre bekleriz sanırım.

İçerik yok gibi hatta amerika da da böyle çoğu hatta hepsi dvd olarak bulunuyor

• Türkiye'deki akk ile nede güzel izlenir

• acın browserdan izleyin yav ne kasıyosunuz illa app indircem illa para vercem diye

• quote:

Orijinalden alıntı: cemcem0

16 Mbit AKK'siz internet kullanıyorum ama 4K yayın izlenmiyor maalesef, en az 20 mbit'in üzerinde olması lazım hızınızın takılmaması için... merak edenlere 16 mbit AKK'siz internet fiyatı 158 TL.

valla hocam bende 24 mbps var 1080p bile donuyor

• trial üyelik başlattım karttan para çekmiş iptal edip iade alma şansımız varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mentalpanda

trial üyelik başlattım karttan para çekmiş iptal edip iade alma şansımız varmı

ücretsiz denemeyse kartı tanımlarken 2-3 lira cekmistir iade eder onu kendi
  • kontratak kullanıcısına yanıt
    Çok güzel şeyler yazmışsınız elinize sağlık hepsine katılıyorum. Ben 7 aydır fiber 24 mbps kullanıyorum daha 500 gb kullanmışlığım yok en çok 430 gb kullandım 3-4 aydır da 300 gb bile kullanamıyorum

• CARNIVALE kullanıcısına yanıt
    Aynen su an icin tam anlamiyla cop zaten, yani hocam zaten ceviri yapmalarina bile gerek yok butun yapimlarin divxplanet te cevirisi var zaten onlari senkronlayip filme gomme zahmetinde bile bulunmuyorlar uzerine aylik 30 lira para akil isi degil su an icin ileride gelisirse bakacagiz artik

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.