Şimdi Ara

netflix..... (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
61
Favori
89.779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1337x.to

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyazı yoksa bence gereksiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultra hd icin minimum 25 mbps bant genisligi ve hd içerik içinse 6-7gb arasi kotadan götürürüm diyor .

Ayrica google chrome ve firefoxda 720p den daha yuksek cozunurlukte izlemiyorsunuz . drm olayi yuzunden
    Sadece safari ve ie 11 ve edge de calisiyor .

Tr altyazi ve dublaj nerdeyse hiç yok , toplamin %1-2 sinde var yada yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 10 Ocak 2016; 3:10:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Çok güzel şeyler yazmışsınız elinize sağlık hepsine katılıyorum. Ben 7 aydır fiber 24 mbps kullanıyorum daha 500 gb kullanmışlığım yok en çok 430 gb kullandım 3-4 aydır da 300 gb bile kullanamıyorum

Çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

quote:

Orijinalden alıntı: turanugur

evet abi bi dünya torrent sitesi var. yabancı filmler daha Türkiye ye gelmeden torrente düşmüş oluyor, bence gereksiz

Rica etsem yabancı dizi ve film indirme için hangi torrent sitesini kullanıyorsunuz.

tabi hocam. torrent z .eu tracker lerin , torrent sitelerinin ana merkezi ve en çok tercih edilen site de https://kat.cr/ kickasstorrents sitesi. tabi ki buralara girmek için dns nin değişmesi lazım. otomatik olursa dns; mahkeme kararıyla kapatılmıştır yazısı çıkıyor:)
    not: z yi birleştirin ben birleşik yazınca **** böyle yıldız çıkıyor. sanıyorum sitenin adını da yazmak yasaklanmış:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanugur -- 10 Ocak 2016; 2:04:41 >

• Akk olmayan internet altyapısı kullanıyorum 10mbit bile full HD için yetersiz kalıyor.

Bu internet fiyatları ile tutmaz gibi geliyor,ayrıca türkçe dublaj şart.

• konuya pek hakim değilim ama tr deki yayın haklarını alma ihtimalleri var mı ? eski ya da yeni dizileri buradanda izleme şansımız olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amen.Ra

Altyazı yoksa bence gereksiz.

hocam altyazı olsa da gereksiz. artık istediğin diziyi, filmi istediğin kalitede indirip içine de türkçealtyazı ya da divxplanet ten altyazı gömerek istediğin gibi izleyebiliyorsun.
  • Yeni içerik grlmiş örneğin breaking bad gelmiş misal. Anlaşılan toparlanması martı bulur gibi bence beklemenizde yarar var acele etmeyin deneme üyeliklerinden alın gitsin.

• jervis kullanıcısına yanıt
    yukarda bir arkadaşımız dizi ve film listesini vermiş.http://www.finder.com.au/internet-tv/a-z-of-international-netflix-tv-and-movie-lists turkey seçeneğinde bayağı dizi var ama filmler bayağı eksik göründü bana.
  • türkçe altyazı yakında gelecekmiş, twitter den açıklama yaptılar bu konuda.
  • quote:

yukarda bir arkadaşımız dizi ve film listesini vermiş.http://www.finder.com.au/internet-tv/a-z-of-international-netflix-tv-and-movie-lists turkey seçeneğinde bayağı dizi var ama filmler bayağı eksik göründü bana.

hocam liste sadece bu ise Türk dizisi ya da öyle bir düşünceleri yok gibi.

Ne bileyim çok aşırı dizi fanı değilim ama olsamda amerika ile aynı anda izlemek için 30 lira ödemek çok garibime gidiyor. zaten 6*7 saat sonra çıkmıyor mu piysaya bu ürünler?

• quote:

türkçe altyazı yakında gelecekmiş, twitter den açıklama yaptılar bu konuda.

O twitter hesabı sahte çıktı netfilx tr yi söylüyorsan eğer

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fast_Tortuga

quote:

o zaman hocam netflix in Türkiye'ye gelmesinin hiç bir anlamı kalmadı. altyazısız neye yarar:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jervis

quote:

hocam liste sadece bu ise Türk dizisi ya da öyle bir düşünceleri yok gibi.

Ne bileyim çok aşırı dizi fanı değilim ama olsamda amerika ile aynı anda izlemek için 30 lira ödemek çok garibime gidiyor. zaten 6*7 saat sonra çıkmıyor mu piysaya bu ürünler?

çıkıyor abi hem de istediğin kalitede çıkıyor; hiç gerek yok bence de. 30 liraya bim den bi dünya abur cubur alırım:)

• quote:

quote:

quote:

o zaman hocam netflix in Türkiye'ye gelmesinin hiç bir anlamı kalmadı. altyazısız neye yarar:)

Netflix'e türkçe altyazı ve dublajlı içerikler eklenmektedir. Şuan sayıları az ama gözdağı verdiler ilk haftadan

• quote:

quote:

quote:

Eklenecek hocam ben chat üzerinden konuştum ekleneceğini söylediler daredevil 2 sezon misal tr altyazı ile gelecekmiş mart ayında tahminimce marta kadar hem içerik hemde altyazı bakımından içerikler çoğlacaktır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Neden Netflix'in türkçe altyazının ve dublajın altından kalkamayacağı düşünülüyor ki? Amaçları zaten sadece onu eklemek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Eklenecek hocam ben chat üzerinden konuştum ekleneceğini söylediler daredevil 2 sezon misal tr altyazı ile gelecekmiş mart ayında tahminimce marta kadar hem içerik hemde altyazı bakımından içerikler çoğlacaktır.

şimdi güzel oldu aga. yoksa altyazısız Türkiye'ye gelmiş ya da gelmemiş farketmez ki:) peki spotify gibi Türkiye ye özgü fiyat politikası olurmu acaba. bi kere euro olayı ters devamlı artıyor, her ay gitgide daha çok para vereceğiz. herkesin alım gücü aynı değil ki 20 ya da 25 tl ya sabitlenemez mi arkadaşlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

şimdi güzel oldu aga. yoksa altyazısız Türkiye'ye gelmiş ya da gelmemiş farketmez ki:) peki spotify gibi Türkiye ye özgü fiyat politikası olurmu acaba. bi kere euro olayı ters devamlı artıyor, her ay gitgide daha çok para vereceğiz. herkesin alım gücü aynı değil ki 20 ya da 25 tl ya sabitlenemez mi arkadaşlar.

Kesin konuşmak gibi olmasın ama müşteri kazanmak için böyle bir hamle yapacaklardır. Bildiğiniz gibi artık globalleştiler. Satranç taşları yerine oturunca hamleler başlayacak

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.