Şimdi Ara

netflix..... (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.800
Cevap
61
Favori
89.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izlediğim ve izlemeyi düşündüğüm hiç bir dizi yok türkçe altyazı zaten yetersiz.Ve internetten beleşe bulup izlemek çok daha kolay ve kısayken her ay 30 tl vermek saçmalık.İçerik doyurucu değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Creedence Clearwater R.

Türkçe altyazı listesini biri atabilir mi ss olarak? En azından bir kısmını... İngilizce benim için sorun değil. Ama Türkçe altyazılı olanlar yeterli ise ailemi geçireceğim netflixe

Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Adamların amacı zaten sadece içerik eklemek, altyazı eklemek, dublaj eklemek. Malum sitelerin yaptığını neden Netflix yapamasın ki. Komik

Aynen Netflix'in işi bu, zamanla Türkçe içerik artacaktır. Tek can sıkacak olan eğer bölgesel sınırlamalar yüzünden bazı içeriklere erişilemeyecekse tadı kaçar. VPN üzerinden ABD den bağlanmak daha mantıklı olur öyle olursa.

Abd vpn den bağlandın diyelim. bu sefer İngiltere vpn den bağlandığında çıkan içerik çıkmıyor.

Çocukluğumuzda dvd ler vardı bunlar region 1 region 2 diye ayrılırdi. Region 1 dvd yi Türkiye'de satın aldığın cihazda oynatamazdin mesela. O yüzden abd den dvd gelmezdi hediye falan.

Yıl olmuş 2016 hala bu gerzekliğin siber boyutta devam ediyor olduğunu görmek üzücü.

• samsung 4k tv deki netflix uygulamasından 4k kalitesinde bir içerik açtım görüntü çok iyi router arayüz uygulamasından kontrol ediyorum 4k içeik ortalama 17-20 mbit bant genişliği kullanıyor Apple tv ile denedim 4k apple tv de yok full hd yayında 10-13 mbit arasında bant genişliği kullanıyor 4k içerik olarak 3 buçuk film izledim dün birisi yarım kaldı 43-44 gb veri kullandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: sioux

quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

quote:

Orijinalden alıntı: esmerbuyucu

Adamların amacı zaten sadece içerik eklemek, altyazı eklemek, dublaj eklemek. Malum sitelerin yaptığını neden Netflix yapamasın ki. Komik

Aynen Netflix'in işi bu, zamanla Türkçe içerik artacaktır. Tek can sıkacak olan eğer bölgesel sınırlamalar yüzünden bazı içeriklere erişilemeyecekse tadı kaçar. VPN üzerinden ABD den bağlanmak daha mantıklı olur öyle olursa.

Abd vpn den bağlandın diyelim. bu sefer İngiltere vpn den bağlandığında çıkan içerik çıkmıyor.

Çocukluğumuzda dvd ler vardı bunlar region 1 region 2 diye ayrılırdi. Region 1 dvd yi Türkiye'de satın aldığın cihazda oynatamazdin mesela. O yüzden abd den dvd gelmezdi hediye falan.

Yıl olmuş 2016 hala bu gerzekliğin siber boyutta devam ediyor olduğunu görmek üzücü.

onla bir ilgisi yok aslında. ülkelerdeki lisans anlaşmalarıyla alakalı bu durum. mesela house of cards netflixin kendi dizisiyken tr hakları digide olduğu için netflix tr'de bulunmuyor. Çözüm getirirler umarım böyle durumlara kısa sürede

• Akk dan çok kişinin şikayetçi olduğunu görüyorum bende ve kuzenimin internetinde ilginç bir şekilde akk girmiyor 1 yıla yakın oldu her ay 150 gb civarı kullanıyorum ama birkez bile kota girmedi :) böyle bir durumla karşılaşan varmı Süperonline
    bu arada 35 tl lik kurumsal 8mb 50 gb akk tarifesini kullanıyorum
    Şimdi fişlemesinler beni:)
  • Netflix Hakkında Her Şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarparian

Bos muhhabet,torrentden akmaya devam.Yeter milleti zengin ettigimiz

Şu zorrenti önerecek kişiler konuya yazmazlarsa mesajlar daha dolu olur.

• Rustoocas kullanıcısına yanıt
    Tamam dostum bu elit konuya artık yazmiyacam.Orjinal Netfiliks'in,Ayfon 6s'in ve asgari ucretinle hayatta başarılar...

• 4 ortak netflix e girilir
  • en parası olan ile 4 kişi ortak olabilirim, hesap açacaklar olan pm atsın lütfen
  • ALPEREN A. A kullanıcısına yanıt
    Benim de doldu. 720p'ye kilitleyemedikten sonra Netflix işi Türkiyede zor. İlla ki 1080p çekiyor ki kota hemen bitiyor.
    Ben canlı destekten az önce yazdım 720p opsiyonu istiyoruz diye, herkes yazarsa belki bir seçenek gelebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiNaPSiS -- 15 Ocak 2016; 17:22:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Benim de doldu. 720p'ye kilitleyemedikten sonra Netflix işi Türkiyede zor. İlla ki 1080p çekiyor ki kota hemen bitiyor.
    Ben canlı destekten az önce yazdım 720p opsiyonu istiyoruz diye, herkes yazarsa belki bir seçenek gelebilir.

3 mesaj yukarıdaki inceleme videosunu izlerseniz nasıl yapılacağını öğrenebilirsiniz.

• ERPmühendisi kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, işe yarayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinaslan

en parası olan ile 4 kişi ortak olabilirim, hesap açacaklar olan pm atsın lütfen

Aynen..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abiler 4 kişilik danaya girilir. En para var

• Bizde 4 arkadaş giricez de türkçe altyazı ve abd'de olup burda olmayan dizi-filmlerin envanterde olmasını bekliyoruz.Pusudayız.Ayda 10 lira bişey değil film+dizi için
  • 4 kişi alınca hiç bir problem olmadan aynı anda izlenebiliyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.