Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
209
Favori
293.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ABD icerigini birakin mevcut iceriklerini de Amazon Video'ya kaptiriyor. En basitinden Baba serisi Netflix uzerinden kaldirildi Amazon Video'ya eklendi.

Scarface, Truman Show, Forrest Gump fark ettigim digerleri.
  • NetX N kullanıcısına yanıt
    Evet hepsi gitmiş.. baktık içerik zayıflıyor olmadı Amazon a geçeriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

Bende ikisi de var ama demek ki bu servislere guvenip HDD arsivlerini kolay kolay silemeyecegiz.

Amazon fena salliyacak gibi gorunuyor bu arada Film kategorisi icin.
  • Digiturk Dsmart in dizi ve yabanci film telifleri biran önce bitsede sansursuz bir sekilde Amazon Netflix farketmez bu platformlar uzerinden izleyebilsek. (gecen gun Fright Night filminin ilk versiyonunda gomlek icindeki goguslerin sansurune denk geldim)
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Bende ikisi de var ama demek ki bu servislere guvenip HDD arsivlerini kolay kolay silemeyecegiz.

Hocam ben daha Amazon videoyu denemedim.. 6 ay 2.99 Euro galiba.. peki içerik olarak şuan netflix ile yarışır mı?? Alt yazı ve Türkçe dublaj konusunda durum nasıl?? Biraz bilgi verebilir misin??
    film için blutv netflixten kat kat önde. dizi yok kadar az ama.
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt
    Amazon prime kullandım bir ay.Simdilik dondurdum uyeligimi cnku icerik cok az we yeni icerik yuklemede Netflix e kiyasla yawaslar.Birkac aya toparlanicaktir.Birde bilginiz olsun 6 aylik degil aylik 2.99 euro..
  • parcali P kullanıcısına yanıt
    Blutv filmleri sansurlu bildigim kadariyla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

quote:

Hocam ben daha Amazon videoyu denemedim.. 6 ay 2.99 Euro galiba.. peki içerik olarak şuan netflix ile yarışır mı?? Alt yazı ve Türkçe dublaj konusunda durum nasıl?? Biraz bilgi verebilir misin??

Hocam benim fikrimi soracak olursan yavas ama saglam adimlarla geliyorlar. Ki zaten globallesmeye basladiklari fazla olmadi.

Turkce altyazi ve dublajli icerikler artiyor gunden gune.

Dizi anlaminda pek bir sey vaat etmeyecek gibi ama film icerigi saglam olacaga benziyor. Ben destek olmak anlaminda uyeligimi acik tutuyorum. Amazon'un degeri gozumde ayridir. :)

Netflix veya Amazon Video'yu Blu ile kiyaslamak hakarettir bence. :)

• Blu tv sansür var arkadaşlar..

Amazon falan araştırdım ama şimdilik hiç bulaşmayayım bakalım.Hele bir genişlesin herşey otursun da.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Digitürk play ve dilediğin yerde de sansüre rastlmadım.

Filbox hemende sansür var.

Blu tv az kullandım dikkat etmedim. Arkadaşlar sansür var demiş.

Netflixte sansür yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 6 Ocak 2017; 22:24:0 >
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Digiturk te sansurun alası var (: Gozden kacmis sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10URAY

Uygulamalardaki fimlerin neresinde hangi türünde var, söylerseniz bakmayı düşünüyorum.
  • gecem1903 G kullanıcısına yanıt
    Digiturkte ne izliyorsaniz Diledigin yerde uygulamasinda da ayni icerigi izliyorsunuz.Uygulamaya kesilmis sahnelerin geri yuklendigi bir icerik yuklemiyorlar maalesef (: Yani izlediginiz tum iceriklerde sahneler kesilmis durumda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

quote:

Orijinalden alıntı: 10URAY

Uygulamalardaki fimlerin neresinde hangi türünde var, söylerseniz bakmayı düşünüyorum.

İftarlik Gazoz filminden kontrol edebilirsiniz. Sigara, argo, mustehcenlik. hepsi sansurlu.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.

Olay şimdi anlaşıldı.

Ben dilediğin yerde ve ya play uygulamasında yerli film izlemiyordum.

Yerli filmleri genelde sinemada izlerim ve ya indirirerek.izliyorum.

Yabancı filmlerde 18+ kategorisindeki filmlerde bile ileri düzey sahnelerde dahi sansüre rastlamadım.

Evet yabancı filmlerde ne kan ne de cinsellik sansürüne rastlamadım.

Acayip olan yerli filmlerde küfür, sahne kesimi bir ton sansür bulunmaktaymış. Niye böyle anlamadım.

Misal cashback, young and beautiful, adını hatırlayamadım ama kafaların koptuğu bir film vardı sansürsüzdü hepsi.
    Yerli.sinemaya gıcıklık mı var?
    Bu gerçekten bir ayıp.

Bahsedilen konu digitürk dilediğin yerdedir.

Netflixte herhangi bir sansür bulunmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 7 Ocak 2017; 20:25:52 >
    Ayrıntılı cevap için teşekkür ederim hocam
  • Türkiye'deki yabancı dizi yayın hakları listesi, liste yüzde 90 civarı bir orana sahiptir, eksikler olması muhtemeldir listede,

yeni sezon devam eden dizilerin güncel sezonları hak sahibi elinde olmaktadır, bitmiş olanlar ve geçen sezonlar 1 sene sonunda başka yerlerde oynama haklarına sahiptirler.

liste tarihi 09.01.2017

NETFLIX | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecem1903 -- 9 Ocak 2017; 17:37:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gecem1903

Türkiye'deki yabancı dizi yayın hakları listesi, liste yüzde 90 civarı bir orana sahiptir, eksikler olması muhtemeldir listede,

yeni sezon devam eden dizilerin güncel sezonları hak sahibi elinde olmaktadır, bitmiş olanlar ve geçen sezonlar 1 sene sonunda başka yerlerde oynama haklarına sahiptirler.

liste tarihi 09.01.2017

NETFLIX | ANA KONU

Takdire şayan bir paylaşım ama bir o kadar da üzücü.Netflix ve Amazon veya ilerde eğer gelirse Hulu dizi anlaminda bu sansürcülere ve kalitesiz ses goruntu yayina yapanlara yenik düşecekler.

Paylaşım için ayrıca teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.