Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
207
Favori
294.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • amazon prime video da 3 kişiye kadar destekliyor. şu anda 3 euro, 6 ay sonunda 6 euro olacak. yani kişi başı 8 liraya alınabilir.
    bu başlığa benzer bir de amazon başlığı yavaş yavaş gerekecek sanırım. iki platform kişi başı toplam aylık 18 liraya bence ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

amazon prime video da 3 kişiye kadar destekliyor. şu anda 3 euro, 6 ay sonunda 6 euro olacak. yani kişi başı 8 liraya alınabilir.
    bu başlığa benzer bir de amazon başlığı yavaş yavaş gerekecek sanırım. iki platform kişi başı toplam aylık 18 liraya bence ideal.

Ancak amazon prime'ın örneğin netflix'te olduğu gibi LG TV'lere uygulama getirmesi gerekiyor.
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    LG kullanan bir arkadaşım smart tv uygulaması var dedi daha bugün. ama benim net bilgim yok açıkçası.
    bir de amazon prime ile ilgili okuduğum bir haberde tv üreticileri ve operatörler ile yakın temasta oldukları yazıyordu. yoksa bile yakın zamanda gelecektir diye düşünüyorum.
  • 42LA640S TV sahibiyim. Bende yok dostum.
  • senefro S kullanıcısına yanıt
    Apple tv uygulaması gelirmi acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NetX

ABD icerigini birakin mevcut iceriklerini de Amazon Video'ya kaptiriyor. En basitinden Baba serisi Netflix uzerinden kaldirildi Amazon Video'ya eklendi.

Scarface, Truman Show, Forrest Gump fark ettigim digerleri.

Aynen The Godfather serisinin 2 filmini izledim. Şimdi arıyorum bulamıyorum. Sebebi buymuş demek ki! Kaldırılma sebebi nedir? Amazon Video para mı vermiş?
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    LG UF850V serisinde Amazon Prime Video uygulaması var
  • 42la640s TV sahibiyim bende yok dostum. Tesekkur ederim bilgilendirme icin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İçerik artsın diye beklerken azalmış ve gelenlerin hiçbiri izlemeye değecek seviyede değil. Değişiklik olmazsa 1-2 ay daha devam ederim en fazla.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • la bu netflix'de ezel'in bölümleri çok garip ilk sezon 34 bölüm olması gerekirken ilk sezon 72 bölüm ve ikinci sezon yok.Ve bölümler bir buçuk saat olması gerekirken hepsi 40-50 dakika arası bu ne la?
  • senefro S kullanıcısına yanıt
    42la serisi. Bende var ama sunucu hatası veriyor

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

la bu netflix'de ezel'in bölümleri çok garip ilk sezon 34 bölüm olması gerekirken ilk sezon 72 bölüm ve ikinci sezon yok.Ve bölümler bir buçuk saat olması gerekirken hepsi 40-50 dakika arası bu ne la?

Reklamları atınca geriye 40-50 dakika kalmıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbreakx

quote:

Orijinalden alıntı: NetX

ABD icerigini birakin mevcut iceriklerini de Amazon Video'ya kaptiriyor. En basitinden Baba serisi Netflix uzerinden kaldirildi Amazon Video'ya eklendi.

Scarface, Truman Show, Forrest Gump fark ettigim digerleri.

Aynen The Godfather serisinin 2 filmini izledim. Şimdi arıyorum bulamıyorum. Sebebi buymuş demek ki! Kaldırılma sebebi nedir? Amazon Video para mı vermiş?

Vay be şimdi baktımda kaldırılmış. Tam arşivlik efsane filmler var derken. Bunları çıkarmaları hiç güzel olmadı. Belki daha neler gitti. Ara ara böyle eski filmlere bakmayı severdim. Netflix' in belki en kayda değer yönü ve bu filmleriydi. Zaten yeni film yok denecek kadar az. Klasiklere dokunmasalardı bari. Bu filmleri istesem anında bulup izlerim ama bir netflix pratikliği ve ses görüntü kalitesi olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lionel Fusco

İçerik artsın diye beklerken azalmış ve gelenlerin hiçbiri izlemeye değecek seviyede değil. Değişiklik olmazsa 1-2 ay daha devam ederim en fazla.

Bence yeni içeriklerde de çok güzel yapımlar var, özellikle Netflix kendi yapımı dizilere ağırlık vermiş görünüyor. 2016 da başlayan güzel yapımları var. Birde belgeseller oldukça başarılı izleyecek çok şey var ama isimlerini bilmediğimiz içeriklerinde kaliteli olacağını çok düşünmüyoruz sanırım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MytHoLoG

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

la bu netflix'de ezel'in bölümleri çok garip ilk sezon 34 bölüm olması gerekirken ilk sezon 72 bölüm ve ikinci sezon yok.Ve bölümler bir buçuk saat olması gerekirken hepsi 40-50 dakika arası bu ne la?

Reklamları atınca geriye 40-50 dakika kalmıştır.

yok hocam başka bir kullanıcı aydınlattı bir konuda beni bu sebeptenmiş

"Türk dizileri çok uzun ve yurt dışında alan kanallar 45 50 dk'nın üstünde olmasını kabul etmiyorlar bölümleri, ezel dizisinin bölümleri ortalama 85 - 92 dk'dır bundan ötürü gereksiz sahneler uzun uzun bakışmalar, yol görüntüleri, müzikli kısımlar vs kesilip dizi 45, 50 dk'ya düşürülüp pazarlanıyor.
    netflix'te bir dış alımcı olduğu ve dizilerimizi diğer ülkelere de yayınladığı için dizilerin kısaltılmış hallerini almakta. "

• chaturanga C kullanıcısına yanıt
    Hayır ismine bakarak karar verecek en son insan benim. Afişine veya ismine bakarak film seçmem. Konusu ilgimi çeken filmeri internette araştırıp hakkında yapılan yorumları okurum, çoğunluk iyi demişse izlerim. Netflix'in yeni eklediği bir tane film bile üst düzey değil. En azından benim gördüklerim öyle değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • "amerikadan açsak hesabı odemeyide ordan yapsak.yani amerikan netflix hesabı ile yinede seyredemez miyim ordaki içeriği?"

bunun cevabını bilen var mıdır?
  • serqan_ kullanıcısına yanıt
    hayır. netflix bulunduğun lokasyona göre içerik gösteriyor üye olduğun noktaya göre değil.
    mesela şu anda iş sebebiyle hong kong a geldim ve türkiyeden üyelik almış olmama rağmen hong kong içeriğini izleyebiliyorum.
    amerikadan üyelik açıp türkiyede izlerseniz tek farkı türkiye içeriğini daha pahalıya izlemek olur.
  • Merhaba, acaba Netflix'de walking dead, homeland, american horror story gibi dizilerin yeni bölümleri yayınlanııyor mu yoksa sadece dvdleri çıkan diziler mi var, kendi orijinal yapımları dışında?
  • charmacomma C kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız diziler yok keşke olsa hocam. Umarım ileride eklenir.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.