Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.691
Cevap
209
Favori
293.854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ezelin kendi youtube sayfasında bolumler hd olarak var.
    gerek yok netflix sayfasına
  • Arkadaşlar merhaba ben deneme hakkımı kullandım bitti. Oldukça da memnun kaldım geçişleri görüntü kalitesi içeriği vs. AKK var ama pek kullanmadığımdan bitse bile kısıtlı megabit ile youtube çok rahat takılmadan açabilmemden kaynaklı cesaretle devam edeyim istiyorum. (Doğru bir cesaret mi kota bittiğinde youtube açıyorsa netflixte en azından hd kalitede açar mı ?? ) Bu 40 tl olan üyeliği alıp 3 kişi aramızda aynı hesapla kullanabiliriz faturayı da gayet tabi bölüşebiliriz yanlış anlamadım değil mi? Amatör bir kullanıcı olarak başka bir uyarılarınız yahut tavsiyeleriniz varsa rica ederim. Teşekkürler.
  • keşke türk yapımı bir netflix destekli bir dizi çıkarsalar.
  • Walking dead varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alparslan yagmur kullanıcısına yanıt
    evet 40 liralığı alıp 4 kişi paylaşabilirsin herkese ayrı isimde profil açarsın kullanırsınız.

akk bitince 720p takılmadan izleyiyo çok iyi görüntüsü.

vadofone kullanıyosan aylık ek internet paketi alıp beleşe getirebilirsin ben öyle yapıyom.

• quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Walking dead varmı

dsmart fx te var netflix te yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: MysticDesign

Walking dead varmı

malesef
  • Merhaba. Netflix'in telefon ve tabletlerde olan indirme özelliği Windows 10 Store'dan indirilen Netflix uygulamasında da var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrgureci

Merhaba. Netflix'in telefon ve tabletlerde olan indirme özelliği Windows 10 Store'dan indirilen Netflix uygulamasında da var mı?

Ben W10 uygulamasını kullanıyorum, öyle bir özelliğe rastlamadım, varsa da ben bilmiyorum.
  • rick and morty dizisi Türkçe dublaj mı öyleyse 2 sezon tüm bölümler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kun_agüero_16

rick and morty dizisi Türkçe dublaj mı öyleyse 2 sezon tüm bölümler mi?

tüm bölümler(2 sezon) var hem dublajlı hem altyazılı hepsi
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    cevap için teşekkürler. ben en son üyeliğim bittiğinde 2 ayı geçmiştir, o zaman türkçe dublajı yoktu.

• Dizüstü bilgisayarlarda UHD izleyebilme imkanımız var mıdır?
  • laptop'un ekranı 4k çözünürlüklü ise izleyebilirsin.
  • baidoo B kullanıcısına yanıt
    hocam ben de lg smart tv'ye geçtim ve bana gelen tv'de amazon prime uygulaması mevcut.
    ama yeni bir güncelleme ile mi sisteme dahil edildi yoksa yeni versiyonlarda mı mevcut onu bilemiyorum.
  • netflix fysbuk sayfası Vikings in 4. sezonun 19 şubatta geleceğini yazdı ilgili arkadaşlar varsa duyurulur
    NETFLIX | ANA KONU
  • makara555 kullanıcısına yanıt
    hocam bu 4. sezon direk Türkçe sesli olarak mı gelecek ?

• Baba serisi tekrar eklenmiş. Yeni film yok ama tekrar tekrar izlenebilecek eski filmler de eklenmiş. Cast Away, Beautiful Mind, Minority Report...gibi filmler var.
  • hiç bi bilgim yok ama umarım Türkçe seslendirme olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

hocam ben de lg smart tv'ye geçtim ve bana gelen tv'de amazon prime uygulaması mevcut.
    ama yeni bir güncelleme ile mi sisteme dahil edildi yoksa yeni versiyonlarda mı mevcut onu bilemiyorum.

Benim TV'nin üretimi 2013. Eski TV'lere gelmiyorda olabilir. Cevabın için teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.