Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
209
Favori
293.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HajHaj kullanıcısına yanıt
    vardı, yeni sezonu yeni geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ruraru

quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

Ezel dizisinde ingilizce altyazı mevcut mudur? Bilen birisi yazarsa çok sevinirim

Evet:

NETFLIX | ANA KONU

Sarı altyazı nasıl oluyor üstad,

Bir de Mad Men eklemiş, demek ki telif sorunu yok. O zaman niye sadece 4 sezon anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: chaturanga

Arkadaşlar Netflix içerik sayılarını ilk sayfada güncelledim yeni tablo aşağıdaki şekildedir:

Buna göre son 3.5 ayda baya içerik eklenmiştir. Netflix TR ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son 3.5 ayda özellikle Netflix Original yapımları hem film hem dizi olarak ön plana çıkmış oldu.

Totaldeki 1574 film sonrası, ABD deki film sayısına göre TR oranı %29 dan %39 a çıkmıştır. %70-80 leri de 1 yıl içinde görmek ümidiyle :))

NETFLIX | ANA KONU

Film olayını ben de farkettim gezerken, dünya kadar kült film eklemişler. Blu-tv'de de çok kaliteli filmler ama sansürlü, kesik vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: ruraru

quote:

Orijinalden alıntı: Avatar

Ezel dizisinde ingilizce altyazı mevcut mudur? Bilen birisi yazarsa çok sevinirim

Evet:

NETFLIX | ANA KONU

Sarı altyazı nasıl oluyor üstad,

Bir de Mad Men eklemiş, demek ki telif sorunu yok. O zaman niye sadece 4 sezon anlamıyorum.

Ayarlarda var altyazı boyut ve renk ayarı

• quote:

Orijinalden alıntı: 07ONUR

quote:

Arkadaşlar Netflix içerik sayılarını ilk sayfada güncelledim yeni tablo aşağıdaki şekildedir:

Buna göre son 3.5 ayda baya içerik eklenmiştir. Netflix TR ye yatırım yapmaya devam ediyor. Son 3.5 ayda özellikle Netflix Original yapımları hem film hem dizi olarak ön plana çıkmış oldu.

Totaldeki 1574 film sonrası, ABD deki film sayısına göre TR oranı %29 dan %39 a çıkmıştır. %70-80 leri de 1 yıl içinde görmek ümidiyle :))

NETFLIX | ANA KONU

Film olayını ben de farkettim gezerken, dünya kadar kült film eklemişler. Blu-tv'de de çok kaliteli filmler ama sansürlü, kesik vs.

Bence oldukça iyi..Daha da gelişiyor Netflix.
    Umarım Amazon da girince bizim piyasaya daha iyi olur "hem Amazon hem Netflix"

• mayıs ajandasına göre house of cards 5.sezon gözükmüyor gene geç mi getirecekler buraya .Hay allahım ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

quote:

quote:

NETFLIX | ANA KONU

Bence oldukça iyi..Daha da gelişiyor Netflix.
    Umarım Amazon da girince bizim piyasaya daha iyi olur "hem Amazon hem Netflix"

Netflix içerik hazırlamak için ciddi yatırım yapıyor.
    https://www.donanimhaber.com/Netflix-Scorsesenin-yeni-filmi-icin-100-milyon-dolari-gozden-cikardi-90763

Martin Scorsese'nin yeni filmi The Irishman için 105 Milyon dolara anlaşma yapmış. Robert De Niro ve Al Pacino beraber rol alacakmış. Hatta Robert De Niro özel bir teknolojiyle (CGI) gençliğini de kendisi oynayacakmış, hatta Baba'daki görünümündeki gibi de görüneceği söyleniyor.

Robert De Niro kendisini oynamayacak film başka birinin hayatını anlatıyor ama yani kastettiğim o dönemki genç haliyle görülebilecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chaturanga -- 3 Mayıs 2017; 9:22:35 >

• Selam beyler birşey soracaktım netflixte güncel filmler var mı?

Mesela şuan fast and furious 8 yada ghost in the shell?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Selam beyler birşey soracaktım netflixte güncel filmler var mı?

o kadar güncel filmler neredeyse hiç bir zaman olmadı netflixte, hatta onlardan bir tık eski filmler bile pek olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam

Selam beyler birşey soracaktım netflixte güncel filmler var mı?

o kadar güncel filmler neredeyse hiç bir zaman olmadı netflixte, hatta onlardan bir tık eski filmler bile pek olmuyor.

Peki sağolun hocam ben belki olur diye düşünüyordum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

mayıs ajandasına göre house of cards 5.sezon gözükmüyor gene geç mi getirecekler buraya .Hay allahım ya.

house of cards yayın hakkı bein de o yüzden yayınlayamıyorlar 30 mayıs ta bütün bölümlerini bein connect uygulamasından dublaj olarak yayınlayacak
  • quote:

quote:

NETFLIX | ANA KONU

24 Nisan'dan sonra son 10 gün içinde, 60 yeni film ve 17 yeni dizi daha eklenmiş. İçerik hızı gayet güzel bir şekilde ilerliyor hadi bakalım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: towny

quote:

mayıs ajandasına göre house of cards 5.sezon gözükmüyor gene geç mi getirecekler buraya .Hay allahım ya.

house of cards yayın hakkı bein de o yüzden yayınlayamıyorlar 30 mayıs ta bütün bölümlerini bein connect uygulamasından dublaj olarak yayınlayacak

hayda nasıl kaptırdılar bein dizi kanallarına ya.House of cards netflix'in en sağlam ayaklarından biridir.Kendi dizini başka kanala kaptırıyorsun yok artık
  • Ünlü film ve dizileri (prison break,The walking dead,game of thrones vb) ne zaman görebiliriz ?
  • quote:

quote:

quote:

hayda nasıl kaptırdılar bein dizi kanallarına ya.House of cards netflix'in en sağlam ayaklarından biridir.Kendi dizini başka kanala kaptırıyorsun yok artık

öyle haklısın saçma olmuş house of cards netflix ilk orjinal dizi yapımı öyle bir değeri de var ve hatta orange is the new black yayın hakkında bein bünyesinde orası yayınlayacak

• quote:

quote:

quote:

quote:

öyle haklısın saçma olmuş house of cards netflix ilk orjinal dizi yapımı öyle bir değeri de var ve hatta orange is the new black yayın hakkında bein bünyesinde orası yayınlayacak

Arkadaşlar kendi dizisinin yayın hakkını kaptırma diye bir şey yok, Netflix House of Cards'ı çekmeye başladığında Türkiye'de Netflix yoktu hatırlarsanız, bu nedenle Türkiye'deki yayın haklarını digitürk platformuna sattılar zamanında. O yüzden şimdi güncel sezonunu ilk olarak digitürk'e vermek zorundalar. Orange is the New Black'te de aynı durum söz konusu.

Hatta size şöyle söyleyeyim taa Kasım 2016'da 1 haftalığına İtalya'daydım, o zaman Netflix'e girdiğimde Orange is the New Black'in 4 sezonu da Türkçe dublajlı ve altyazılı olarak vardı :) yani altyazılar dublajlar her şey hazır sadece zamanında digitürk ile yapılan anlaşmadan dolayı eli kolu bağlı olduğu için şu anda yayınlanamıyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matarese -- 5 Mayıs 2017; 8:38:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

Ünlü film ve dizileri (prison break,The walking dead,game of thrones vb) ne zaman görebiliriz ?

prison break ve walking dead i bilmem ama game of thrones tarzı HBO dizilerini muhtemelen hiç bir zaman görmeyeceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: matarese

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar kendi dizisinin yayın hakkını kaptırma diye bir şey yok, Netflix House of Cards'ı çekmeye başladığında Türkiye'de Netflix yoktu hatırlarsanız, bu nedenle Türkiye'deki yayın haklarını digitürk platformuna sattılar zamanında. O yüzden şimdi güncel sezonunu ilk olarak digitürk'e vermek zorundalar. Orange is the New Black'te de aynı durum söz konusu.

Hatta size şöyle söyleyeyim taa Kasım 2016'da 1 haftalığına İtalya'daydım, o zaman Netflix'e girdiğimde Orange is the New Black'in 4 sezonu da Türkçe dublajlı ve altyazılı olarak vardı :) yani altyazılar dublajlar her şey hazır sadece zamanında digitürk ile yapılan anlaşmadan dolayı eli kolu bağlı olduğu için şu anda yayınlanamıyor :)

house of cards ın bu zamana kadar digitürk ile anlaşması yoktu ki yayın haklarının hepsi şuanda netflix te bulunuyor zaten ,izlenilebilir yani ama 5.sezonu digitürk kapmış.Digitürk'te bir 4.sezon vardı galiba o kadar.Şimdi 5'i de almışlar.Netflix 'te şimdilik olmayacak yani ileride 2.yayın hakları serbest olduğu zaman netflix'te anca o zaman ekler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Mayıs 2017; 11:1:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

Ünlü film ve dizileri (prison break,The walking dead,game of thrones vb) ne zaman görebiliriz ?

prison break ve walking dead i bilmem ama game of thrones tarzı HBO dizilerini muhtemelen hiç bir zaman görmeyeceğiz.

game of thrones,westworld,the night of gibi HBO dizileri bein connect ile ister smarttv,cep,tabletten erişebilir durumda

edit=ha arkadaş netflix'ten bahsetmiş sanırım onu anlamamışım.Hbo now gibi bir sistem varken adamlar rakiplerine niye dizilerini satsın .Benim korkum arapların(digitürk) artık parayı basıp dizileri filmleri netflix'ten daha hızlı kapmaları veya daha kaliteli yapımlarla anlaşmaları.Şuan digitürk'ün aylık 18 tl dizi paketi üyeliği var.Bende digitürk dekoderde olduğu için ileride geçebilirim çünkü gerçekten adamlar iyi dizi film ekliyor sadece şuan netflix kadar düzenli değil.Daha dağınık sezonlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 5 Mayıs 2017; 11:7:40 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.