Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

NETFLIX | ANA KONU (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
3.691
Cevap
208
Favori
294.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Digitürk istediği kadar eklesin sansür olduktan sonra bir moka yaramıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

Digitürk istediği kadar eklesin sansür olduktan sonra bir moka yaramıyor

en son westworld izledim sansür yoktu bazı bölümlerde sigaraya bile koymamışlardı orange is the new black izledim onda da sigaraya vardı onda ama sansür konusunda bein uygulama yapmıyor yani yada benim izlediğim dizilerde şansıma konulmamış
  • quote:

Digitürk istediği kadar eklesin sansür olduktan sonra bir moka yaramıyor

digitürk tv izlersen sansürlü tabi rtük'ten dolayı ama cep,tablet,smart tv uygulamaları yani internetten izlemelerden sansür yok.

Ayrıca kontrol ettim de baya sağlam diziler varmış ya digitürk'te.Netflix içeriğini sömürüp bitirince bir kaç ay digitürk'e geçerim.Game of thrones,westworld,the night of,taboo,supernatural,shameless(7sezon),friends,person of interest,mr.robot,banshee,fargo(3.sezon dahil),grey's anatomy,hannibal gibi güzel diziler var.

Üstüne üstlük bide netflix dizisi house of cards 5.sezonu yayın haklarını almışlar..Yani netflixe sonra gelecek 5.sezon 30 mayısta değil.

NETFLIX | ANA KONU

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

Ünlü film ve dizileri (prison break,The walking dead,game of thrones vb) ne zaman görebiliriz ?

prison break ve walking dead i bilmem ama game of thrones tarzı HBO dizilerini muhtemelen hiç bir zaman görmeyeceğiz.

game of thrones,westworld,the night of gibi HBO dizileri bein connect ile ister smarttv,cep,tabletten erişebilir durumda

edit=ha arkadaş netflix'ten bahsetmiş sanırım onu anlamamışım.Hbo now gibi bir sistem varken adamlar rakiplerine niye dizilerini satsın .Benim korkum arapların(digitürk) artık parayı basıp dizileri filmleri netflix'ten daha hızlı kapmaları veya daha kaliteli yapımlarla anlaşmaları.Şuan digitürk'ün aylık 18 tl dizi paketi üyeliği var.Bende digitürk dekoderde olduğu için ileride geçebilirim çünkü gerçekten adamlar iyi dizi film ekliyor sadece şuan netflix kadar düzenli değil.Daha dağınık sezonlar

Dediğiniz gibi oluyor zaten, şu Digitürk Play'in ekledikleri çok sağlam filmler. Netflix bu filmler için kılını kıpırdatmıyor sanırım. Digitürk'ün yeni playerı'da gayet iyi çalışıyor, açıkçası ben görüntü kalitesinden'de memnunum. HBO dizilerinden bulabildiklerimi D&R'dan DVD olarak satın alıyorum. Pahalıya kaçıyor ama HBO dizileri için değer.
    NETFLIX | ANA KONU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Der Meister. -- 6 Mayıs 2017; 21:52:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HypeRockTiF

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: senefro

quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

Ünlü film ve dizileri (prison break,The walking dead,game of thrones vb) ne zaman görebiliriz ?

prison break ve walking dead i bilmem ama game of thrones tarzı HBO dizilerini muhtemelen hiç bir zaman görmeyeceğiz.

game of thrones,westworld,the night of gibi HBO dizileri bein connect ile ister smarttv,cep,tabletten erişebilir durumda

edit=ha arkadaş netflix'ten bahsetmiş sanırım onu anlamamışım.Hbo now gibi bir sistem varken adamlar rakiplerine niye dizilerini satsın .Benim korkum arapların(digitürk) artık parayı basıp dizileri filmleri netflix'ten daha hızlı kapmaları veya daha kaliteli yapımlarla anlaşmaları.Şuan digitürk'ün aylık 18 tl dizi paketi üyeliği var.Bende digitürk dekoderde olduğu için ileride geçebilirim çünkü gerçekten adamlar iyi dizi film ekliyor sadece şuan netflix kadar düzenli değil.Daha dağınık sezonlar

Dediğiniz gibi oluyor zaten, şu Digitürk Play'in ekledikleri çok sağlam filmler. Netflix bu filmler için kılını kıpırdatmıyor sanırım. Digitürk'ün yeni playerı'da gayet iyi çalışıyor, açıkçası ben görüntü kalitesinden'de memnunum. HBO dizilerinden bulabildiklerimi D&R'dan DVD olarak satın alıyorum. Pahalıya kaçıyor ama HBO dizileri için değer.
    NETFLIX | ANA KONU

aynen bide sizin bahsettiğiniz digitürk play orası internet yayınlarının olduğu yer yani orada hbo dizileri ve asıl sağlam diziler yok bide asıl digitürk üyesi olanlar için ayrı digitürk dilediğin yerde uygulaması var dekodere ethernet kabloyla bağlanınca çıkan orada baya güzel diziler(hbo yapımları) ve baya güzel yeni filmler var.Ama orada hem film hem dizi paketi almaya kalkarsanız en az 40 tl yapıyor.

• BlackLead kullanıcısına yanıt
    Digitürk alırsam zaten sırf şu dilediğin yerde uygulaması için alırım . Dediğiniz gibi gerçekten çok sağlam serileri ve filmleri kapmışlar hep. Birde Tivibu Süper Paket kullanıyorum FOX kanallarının yayınları baya kaliteli oluyor. Özellikle TWD, AHS, Prison Break, The Americans, The Late Late Show vs.
  • Digitürk var dizi paketi eksik ama yine de filmleri içerikleri pek ihtiyacımı görmüyor..Kolayıma gelmiyor yani.Netflix ile avantajı apple tv ile tv de izleyebilmem.Arayüzü iyi ve seri sade.Digitürk böyle değil.Apple tv de yok falan filan..
  • quote:

Digitürk var dizi paketi eksik ama yine de filmleri içerikleri pek ihtiyacımı görmüyor..Kolayıma gelmiyor yani.Netflix ile avantajı apple tv ile tv de izleyebilmem.Arayüzü iyi ve seri sade.Digitürk böyle değil.Apple tv de yok falan filan..

digitürk dekoderi üzerinden açmak kolay değil mi? Ama dizi takibi yok sanırsam.Kaldığın bölümü dakikayı hatırlama sistemi var mı?

Bende de digitürk dekoderi var zamanında film paketim varken dilediğin yerde az kullanmadım etherneti takıp ama dizilerde hiç kullanmadım
  • Netflıxde bazı dizilerin sezon eksiği var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _AmIMad_

Netflıxde bazı dizilerin sezon eksiği var

malesef en büyük sıkıntımız da o.Bazı diziler 3-4 sezon geriden geliyor bazılarının da son sezonları hala yok
  • Netflix ülkeye girdikten sonra bir süre ücretsiz denemelerle daha sonra da paralı olarak devam ettim. Hatta forumda ortaklaşa sürdürdüğümüz kaliteli bir ortamımız var.

Ben netflix'in ABD içeriğine göre çok daha geride olmasını kabul ediyorum, bence normal. Yeni gelen içerik sayısının digiturk'e göre az olması da normal. Sonuçta o firmanın daha çok müşterisi var + katar para gücü.

Fakat The Shield gibi, mevcut olan bir dizinin kalkmasını hiç anlamıyorum. Bir diğer skandal ise Orange is the new black'i alamayışları.

Deli gibi film dizi izleyen biri için platform tam yeterli değil, daha doğrusu böyle biri ya tüm üyelikleri ayrı ayrı alacak ya da korsana yönelecek.

Ama benim gibi günde 1-2 bölüm izleyebiliyorsanız mevcut içerik uzun süre götürecektir.
  • netflix 4k içeriği nasıl görebiliriz? 4k abonelik yapan var mı memnun mu acaba? gerçi internet tarifelerimiz buna pek mümkün değil ama olaki vardır kullanıcısı!
  • quote:

quote:

Digitürk var dizi paketi eksik ama yine de filmleri içerikleri pek ihtiyacımı görmüyor..Kolayıma gelmiyor yani.Netflix ile avantajı apple tv ile tv de izleyebilmem.Arayüzü iyi ve seri sade.Digitürk böyle değil.Apple tv de yok falan filan..

digitürk dekoderi üzerinden açmak kolay değil mi? Ama dizi takibi yok sanırsam.Kaldığın bölümü dakikayı hatırlama sistemi var mı?

Bende de digitürk dekoderi var zamanında film paketim varken dilediğin yerde az kullanmadım etherneti takıp ama dizilerde hiç kullanmadım

Dekoder derken ?
    Uydu cihazından eski yayınları izliyebiliyor musun bilmiyorum öyle bir menu yok sanırım " en azından ben de cihazda yok"

• quote:

quote:

quote:

Dekoder derken ?
    Uydu cihazından eski yayınları izliyebiliyor musun bilmiyorum öyle bir menu yok sanırım " en azından ben de cihazda yok"

digitürk dekoderi işte ya bende mesela hm-9505 hd modeli var.Bende film paketi varken ethernet kabloyu takıp bütün filmleri izliyordum oradan.Siz dizileri nereden izlediniz?Eski bölümleri falan açmak yok mu emin misiniz?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dekoder derken ?

digitürk dekoderi işte ya bende mesela hm-9505 hd modeli var.Bende film paketi varken ethernet kabloyu takıp bütün filmleri izliyordum oradan.Siz dizileri nereden izlediniz?Eski bölümleri falan açmak yok mu emin misiniz?

Bir deneyelim o zaman Hiç denemedim daha önce bilmiyordum da böyle özellik

9103 HD var ben de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 8 Mayıs 2017; 17:29:52 >

• Konuyu başlatan arkadaşa çok teşekkür ederim. Benim gibi netflix e henüz dün abone olmuş biri için çok faydalı oldu. Güncellemelerin devamını diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GÖKHANK

Konuyu başlatan arkadaşa çok teşekkür ederim. Benim gibi netflix e henüz dün abone olmuş biri için çok faydalı oldu. Güncellemelerin devamını diliyorum.

Ben teşekkür ederim hocam :)

İyi seyirler.
  • Dizilerin sezon eksiği olmasi yayın hakârının türkiyeden başka bir platformun aldığını gösterir.

Örnek Sherlock 4.sezon yok onun yayın hakları suan Tlc'de

Bitince hemen netflixe eklenicek. Yani diziler hazır bekliyor tek sorun yayın haklari.

House of Cards Digiturkde mesela.

Olmayan dizi filmlerde talebe göre ekleniyor arkadaşlar. Onun için sitenin istek bölümüne 3 günde bir film-dizi isteklerini yazın.

• aylık 30 lira para istiyorlar ama güncel hiç bir film yok dizi yok. mesela game of thrones tv kanalları lisans parası verip yayınlıyorlar ama netflix bunlara yatırım yapmıyor. ne güncel popüler bir dizi var nede film. 2 kere deneme sürümüne üye oldum neler olmuş bitmiş para vermeye değermi diye 1-2 orjinal netflix dizisi hariç gerisi hep eski içerikler yeni filmler hiç yok hal böyleyken o para bu içeriğe verilmez. istediğim film dizinin tr satişi varsa orjinal almak daha karlı elinde kalıyor hiç yoktan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kobra90

aylık 30 lira para istiyorlar ama güncel hiç bir film yok dizi yok. mesela game of thrones tv kanalları lisans parası verip yayınlıyorlar ama netflix bunlara yatırım yapmıyor. ne güncel popüler bir dizi var nede film. 2 kere deneme sürümüne üye oldum neler olmuş bitmiş para vermeye değermi diye 1-2 orjinal netflix dizisi hariç gerisi hep eski içerikler yeni filmler hiç yok hal böyleyken o para bu içeriğe verilmez. istediğim film dizinin tr satişi varsa orjinal almak daha karlı elinde kalıyor hiç yoktan.

güncel film kısmına katılırım ama güncel diziler baya var(özellikle netflix orjinal dizileri ) fazla gömmüşsünüz dizileri.Ayrıca hbo dizilerini hiç bir şekilde online yayıncı kurumlarına satmıyor(netflix,amazon video vs) onu nerden çıkardınız anlamadım,adamların kendi hbo now sistemleri var zaten orada yayınlıyorlar dizilerini ya da sezonlarını kullanıcılara parayla satılıyorlar.Ayrıca dizileri filmleri öyle satın almaya kalkasınız ayda 90 tl'den aşağı ödemezsiniz o da çok mantıksız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 17 Mayıs 2017; 21:34:9 >

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.