|
Bildirim
İzlenmeyecek dememiş, güncelleme almayacak demiş.
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
|
|
o yüzde 14 az bir yüzde değil ayrıca netflix alan sadece iphonunda izlemiyor.Ayrıca mesele fakir zengin değil mesele o denemde çıkan android cihazlarda izlenebilip iphoneda izlenememesi.İphone ekosisteminde olan bir kullaniciyi yeni cihaz almaya yöneltmek yüzde 1 degildir oda hadi yüzde 1 olsun kullanıcısının yüzde 1 i nin yeni iphone alması demek kac iphone satması demek .Peki ya android alırsa yönlendirmen çok yanlış olmuş " fakir "diyerek < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
fakir şuan iphone 11 den çok daha ucuz bir android ile netflix izleyebiliyor dimi.bunu fakirde izler 2 ay izledigi bir dizinin 1 sezonu icin satın alabilir.tırnak içinde olmasada anlayısım anladığınız gibi değildi zaten.Sanıyorsun ki iphone x ve altı netflix kaldırabilecek durumda değil iphone istese o yuzde 14 lük kesim için uygulama destegi isteyebilir onu bırak salsa belkide destek vermeye devam edebilirler.donanımsal olarka desteklemeye ekleri bi özellik mi gelecek mesela geldiğinde android 7 nin altı desteklemediği için destegi kesti."fakir" Android 7 herhangi bir cihazla netflix izliyor zaten. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Android 7 ve üstüne yeni özellikler geliyor. Eski versiyonla kullanabilmek için Android 5 ve üstü olmalı. Yani Galaxy S3'te kullanılamaz. Ama aynı yıl çıkan iPhone 5'te Netflix eski versiyonla kullanılabiliyor. iOS 5 ve üstü gerektiği için iPhone 3GS'te bile kullanılıyor olabilir o da 2009'da çıkan bir cihaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Benim Samsung 2013 çıkışlı F8000'i kesmiş bile. Geçen smart hub güncelledi gayflix gitmiş Zaten kullanmıyordum |
60 inç Sharp TV' ye sadece 5 sene sonra Youtube desteğini çekti. Ben de yok pahasına satıp LG aldım... |
|