Şimdi Ara

Netflix, belirli iPhone modellerine desteği kesecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Netflix, belirli iPhone modellerine desteği kesecek
    iOS 18, yakında yayınlanacak ve Apple, güncellemeyi düşünmeyen kullanıcılara iOS 17’de kalma seçeneği sunacak. Geliştiriciler, iOS 18 için güncellenen uygulamalarını Apple’a gönderirken, Netflix yakında desteği kesecek iPhone modellerini açıkladı.

Ayrıca Bkz.Netflix'in Eylül ayında yayınlanacak film ve dizileri belli oldu

Netflix, hangi cihazlarda güncelleme almayacak?

• ‌iPhone‌ 8

• ‌iPhone‌ 8 Plus

• ‌iPhone‌ X

‌iPad Pro‌ (1. nesil)

‌iPad‌ (5. nesil)

Netflix, iOS 17 güncellemesini almayan cihazlar için artık destek vermeyecek. Bu, iOS 16’da kalan iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus’ın artık yeni özellikler ve hata düzeltmeleri içeren Netflix uygulama güncellemelerini alamayacağı anlamına geliyor. Aynı durum iPadOS 17 yüklenemeyen cihazlar arasında olan iPad Pro 1. nesil ve iPad 5. nesil için de geçerli.

Bu cihazları kullananlar, kullanımdan kaldırılıncaya kadar Netflix uygulamasının mevcut sürümünü kullanmaya devam edebilecek.

iOS 16, tüm iPhone'ların %14'ünde yüklü

Apple, Haziran ayında iOS 17 benimsenme oranı verilerini paylaştı. Tüm iPhone’ların %77’sinde iOS 17, %14’ünde iOS 16’nın yüklü olduğunu öğrenmiştik. Bu oran iPad’lerde biraz daha yüksek.

Kaynak:https://www.macrumors.com/2024/09/12/netflix-app-to-end-support-for-ios-16/

• Sadece iphone değil bizim 2012 model lg televizyona da uygulama desteğini kesiyor ekimde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte bu tekelin gücü. Cihazların yapamayacağından değil, keyifleri öyle istiyor.

• "iOS 16, tüm iPhone'ların %14'ünde yüklü"

Belki de yeni iPhone alamayanlar Netflix alamayacak kadar "fakirdir" yani o %14 verisi belki de Nettlix açısından %1'dir. Eğer öyleyse acı ama doğru bir karar.

• Netflix icerikleri oynatmayacak seyleri ios17 ve uzerine mi sunulacak ?Oyleyse mantikli ama degilse planli eskitmedir oyundur ...

• Tam bir çakallık örneği

• E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt

o yüzde 14 az bir yüzde değil ayrıca netflix alan sadece iphonunda izlemiyor.Ayrıca mesele fakir zengin değil mesele o denemde çıkan android cihazlarda izlenebilip iphoneda izlenememesi.İphone ekosisteminde olan bir kullaniciyi yeni cihaz almaya yöneltmek yüzde 1 degildir oda hadi yüzde 1 olsun kullanıcısının yüzde 1 i nin yeni iphone alması demek kac iphone satması demek .Peki ya android alırsa yönlendirmen çok yanlış olmuş " fakir "diyerek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güvenlik dolayısıyla böyle şeyler normal.

• wolferto kullanıcısına yanıt
    Desteği kesen Netflix mi Apple mı?

Netflix olarak anladım, yorumu Netflix cephesinden yazdım. Ve fakir yazarken tırnak içine aldım, ilk anlamıyla düşünmeyin diyeydi. %14 verisinin Netflix için geçerli olmayabileceği hakkında bir yaklaşım sadece, tetiklemeyin.

Senin yorumuna göre bunu yapan aslında Apple. Öyle yaklaşırsak zaten %1 hesapları anlamsız kalıyor.

• İzlenmeyecek dememiş, güncelleme almayacak demiş.

• fakir şuan iphone 11 den çok daha ucuz bir android ile netflix izleyebiliyor dimi.bunu fakirde izler 2 ay izledigi bir dizinin 1 sezonu icin satın alabilir.tırnak içinde olmasada anlayısım anladığınız gibi değildi zaten.Sanıyorsun ki iphone x ve altı netflix kaldırabilecek durumda değil iphone istese o yuzde 14 lük kesim için uygulama destegi isteyebilir onu bırak salsa belkide destek vermeye devam edebilirler.donanımsal olarka desteklemeye ekleri bi özellik mi gelecek mesela geldiğinde android 7 nin altı desteklemediği için destegi kesti."fakir" Android 7 herhangi bir cihazla netflix izliyor zaten.

• "Netflix uygulaması iOS 16 veya üzerine sahip olan iPhone, iPad ve iPod touch cihazlarında kullanılabilir ve uygulamanın hâlihazırda indirilmiş olduğu iOS 5 ve üzerini kullanan cihazlarla uyumludur."

Netflix yardım merkezinde iOS 5 ve üzeri cihazlarda eski versiyon uygulamayla izlenebildiği belirtilmiş. Burada dikkat edilmesi gereken nokta güncelleme ve yeni özellikler artık iOS 17 ve üzeri cihazlara gelecek.

• wolferto kullanıcısına yanıt

Android 7 ve üstüne yeni özellikler geliyor. Eski versiyonla kullanabilmek için Android 5 ve üstü olmalı. Yani Galaxy S3'te kullanılamaz. Ama aynı yıl çıkan iPhone 5'te Netflix eski versiyonla kullanılabiliyor. iOS 5 ve üstü gerektiği için iPhone 3GS'te bile kullanılıyor olabilir o da 2009'da çıkan bir cihaz.

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt

Benim Samsung 2013 çıkışlı F8000'i kesmiş bile. Geçen smart hub güncelledi gayflix gitmiş Netflix, belirli iPhone modellerine desteği kesecek  Zaten kullanmıyordum Netflix, belirli iPhone modellerine desteği kesecek 

• 60 inç Sharp TV' ye sadece 5 sene sonra Youtube desteğini çekti.

Ben de yok pahasına satıp LG aldım...

• Sadece güncelleme gelmiyor dostlar. 13 yıllık ipad 2'nin desteğini daha 8 ağustos 2024'te yeni kestiler. Güncelleme gelmesi o kadar mühim değil düzgün çalışsın yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.