< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Netflix, duyurdu: Hesap paylaşımı resmen sona erdi! (7. sayfa)
-
-
bulurum bende de iptv aboneliği var. yalnızca maçlarda donmayı sevmediğim için digiturk üyeliği alıyorum her yıl.
-
Hesap banlanana kadar devam ederiz. Banlarlarsa da uğraşamam hesap açmakla, izlemek isteyen alsın. Ek ücret kısmını aradım bulamadım.130 luk hesap 170 liraya çıkartıp 3 hane ye çıkarma var diyorlar ama nerden yapılır?
-
Bu övgüleri nereye bağlayacaksın diye baktım YOK! hangi kafayla hangi platformu kullanıyorsan paylaş bari bizde o kafada o platformu kullanalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İlhanCandan AC5H7 -- 21 Temmuz 2023; 15:12:2 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir kaç güzel dizi dışında disney'de içerik bulamıyorum ben ya. hep çoluk çocuk filmleri. ha netflix'de öyle ahım şahım değil zaten orası doğru.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Temmuz 2023; 15:13:6 > -
Konuya girdim baktım bir de ne göreyim. Bizler için zararlı bir durum olan uygulamaya bazı kişiler iyi oldu yazmış. Arkadaş siz nasıl insanlarsınız ya, bu nasıl düşüncedir böyle. Yazık olmuş diyeceğine iyi oldu falan filan yazanlar siz ne içiyorsunuz abi. Bu arada netflix de güzel içerik yok yazanlarıda anlamıyorum ki. Neyden hoşlanıyorsunuz arkadaş adamlar daha ne yapsın. Hemen hemen piyasadaki en kral diziler/filmler bu platform da bana göre. 4k izliyorsun internetin iyiyse donmuyor ve tam olmasada atmos ses alabiliyorsun. Bu uygulama kötü oldu umarım bi çaresi bulunur. Hemen hemen her konuda kavga, birbirine laf çakma vs gibi şeyler görüyorum ve üzülüyorum. Bizler nasıl bu hale geldik anlamadım, aslında biliyorum anlıyorum ama konuşamıyorum. Bizleri birbirimize bile artık dayanamayacağımız bir ortam oluşturan, maddi konuda bizleri sıkan olaylar neticesinde konulara doğru bile bakamıyoruz. Bu uygulama hepimize zarar veriyor ve öyle bir haldeyiz ki, artık biz bize kötülük etmeye başladık. Sözlerim herkesedir, birimiz bu ülkede bir zarar görüyorsak hepimiz görüyoruz bunu unutmayalım ve artık bilinçli bi toplum olalım lütfen.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Çok iyi olmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Lafı çarpıtmandan anlaşıldığı üzere anlatılmak isteneni anlamışsın. Tartışmayalım. İyi akşamlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
spotify aile üyeliğinde de aynı adreste olma şartı gelmişti aynı adresi girip aşabilmiştik, bunda da mümkün mü benzer bir şey? deneyen bilen haber versin.
-
Ya adamlar kisi basi 2 dolar bile kar etmiyor turkiyede. Abonelikde kar marjı cok yuksek olan bir sirket degil ona ragmen adamlar dijital bir devrim gerceklestirdiler. Cok yerinde bi karar sezarin hakki sezara. Disney prime bilmem ne netflixin alternatifi degil. Herkes tıpış tıpış abone olacak eninde sonunda. 2 paket sigara parasi bile degil adamlar milyar dolarlik yapimlari sunuyorlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .koter. -- 21 Temmuz 2023; 21:45:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
şimdi bende de göründü ve doğrulama istiyor, tam olarak "aynı internet ağını kullanan cihazlar girebilir diyor.
-
Kaç ekran paylaşılabiliyor şimdi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
milletin kalitenin ne olduğundan haberi yok
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X