Şimdi Ara

Netflix en çok izlenen içerik listelerini İngiltere için paylaştı: Hakan: Muhafız yabancı dil kategorisinde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Netflix en çok izlenen içerik listelerini İngiltere için paylaştı: Hakan: Muhafız yabancı dil kategorisinde
    Netflix, platform içerisinde yer alan içeriklerin ne kadar izlendiği ile ilgili bilgileri genellikle açıklamaz. Geçtiğimiz haftalarda 2019’un ilk çeyreğindeki kazançlar ve abone sayıları yayınlanırken haftanın en iyi 10 listesi duyurularının da yapılabileceği söylendi. An itibariyle “en çok izlenen listeleri” çok daha kapsamlı olarak Netflix İngiltere Twitter hesabından paylaşıldı.

Ayrıca Bkz.İnstagram hikayelerine "şarkı sözü etiketleri" geliyor

Her türden ayın en çok izlenenleri

Twitter’da paylaşılan listelerin hepsi Nisan ayındaki izlenme sayılarını yansıtıyor. Başta ayın en çok izlenen içerikleri olmak üzere, en çok izlenen filmler, en çok izlenen belgeseller, en çok izlenen yabancı dilde içerikler şeklinde uzuyor. Paylaşılan listelere göre Nisan ayında İngiltere’de en çok izlenen içerikler şu şekilde:

1. Our Planet

2. The Perfect Date

3. The Highwaymen

4. The Silence

5. Black Summer

6. After Life

7. The Spy Who Dumped Me

8. Riverdale

9. Chilling Adventures of Sabrina

10. You vs. Wild

Listelerin tamamına bu bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca ülkemiz yapımlarından The Protector (Hakan: Muhafız) dili İngilizce olmayanlar kategorisine 10. sıradan da olsa girmeyi başarmış. Netflix’in paylaştığı açıklamalara göre Çarşamba gününden itibaren bazı kullanıcılar haftanın en çok izlenenleri listelerini platformun içerisinde de görebilecekler. İngiltere’deki testlerin ardından yeni özelliğin diğer bölgelere yayılması bekleniyor.

Dili İngilizce olmayanlar tam liste: 

1.  Quicksand

2. The Ruthless

3. Osmosis

4. Ek Ladki Ko Dekha Toh Aisa Laga

5. Delhi Crime

6. Mirage

7. Bitter Daisies

8. A Fortunate Man

9. Burn Out

10. The Protector

• Icerken izliyorlardir herhalde . Serhos ...
  • Dizi güzelde 2. sezonda senaryo tam bir faciya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo hakikaten saçmalık dolu. Yazan hiç okumamış herhalde. Sırf 2. Sezon olsun diye çekilmiş bir sezon. Bu kadar emeklere yazık.

• ilk sezon çok iyi olmasada kötü değildi, 2. sezon ilk sezonun üstüne koyarak devam edebilselerdi potansiyeli olarabilirdi. ama 2. sezon ilkindende çok geride olmuş. senaryo kötü, mantık hataları hat safhada. sadık olanların bilge bayanı geliyor ki oyunculuk sıfır, karakterinde etkisi yok. sözde amir tarzı birşey.

neyse, bu muhteşem! 2. sezondan sonra protector biter, 3. sezonu görmez.

• Our planet gerçekten de süper bir belgesel. Tavsiye ederim.

• yine dünyaya rezil olduk anasını satayım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Our Planet olağanüstüydü gerçekten 1. sırada olmasına hiç şaşırmadım. Muhafızı da savunmuştum ama klişelerle dolu klasik türk filminden öteye geçemedi ne yazık ki. Zamanında trt'de yayınlanan Şubat dizisi bile muhafızdan daha fantastikti daha sürpriz doluydu.

• Lucifer yeni sezonu netflixte izlenmeyip bu hakan muhafız izlenmişse reklamdan dolayıdır. Arka sokaklar kalitesinde dizi çekmiş adamlar.

• Şu diziyi bir tek ben izlemedim galiba.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Twitter’da paylaşılan listelerin hepsi Nisan ayındaki izlenme sayılarını yansıtıyor.

Lucifer mayıs ayında çıkış yaptı, yorumdan önce haberi okusan keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MPT-76

quote:

Twitter’da paylaşılan listelerin hepsi Nisan ayındaki izlenme sayılarını yansıtıyor.

Lucifer mayıs ayında çıkış yaptı, yorumdan önce haberi okusan keşke.
    Evet 8 inde çıktı. Ben listeye göre yorum yapmadım zaten. Genel olarak dizinin kalitesizliğinden dem vurmak adına yazdım.

• Netfilix'in uyduruk bir ton dizisinden iyidir..

• İngiltere de ki Türkler izliyordur.İngilizin açıp izleyeceğini sanmam.

• Oxford'un ekonomi profesörleri hakanı izledikten sonra bize gömlek değil çip takacaklarmış! yaşasın swap kardeşliği! şimdi dolar düşünsün!

• Kim izliyor bu diziyi anlamiyorum mi abi....
  • İkinci sezondan sonra bırakırlar izlemeyi.
  • Öyle bir dizi mi varmış?

• Çok iyi değil muhafız ama çok kötü de değil

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.