|
Bildirim
Netflix kendi sonunu hazirliyor tam gaz.
|
İçerik kalitesi her geçen gün daha da kötüleşirken bunu başaramaz. Şifre paykaşımını engellediği aynı zamanda kullanıcıları daha fazla para ödemeye yönlendirecek kaliteyi de sunmak zorunda.
|
tarih öncesi filmler, kalitesiz diziler ile doldurmuşsun. vizyon filmlerin yok. kendi kendine filmcilik oynayarak bir iki çalışma yapıyorsun. bırak izleyelim işte. yok şifre paylaşma yok para isteriz. evimde iş yerimde izliyorum diye benden ekistra para talep edersen iptal ederim. sonuçta beleş izleme seçeneğimiz var. biraz rahat bırak.
bence netelifiks şansını zorluyor. |
Müşteri kaybı yaşamasının nedeni hesap paylaşımı değil içeriklerin boktan olması. Kafayı süper kahraman ve süper güçler ile bozmuşlar.
|
Ben 4 kisi kullaniyorum hesabi. Bu sekilde odedim para bile fuzuli geliyor cunku izleyecek pek birsey bulamiyorum artik. Duruma gore byby diyebilirim.
|
Bu kadar aç gözlü bir platform olamaz.
|
Hiçbir platform sonsuza kadar büyüyemez. Belli bir noktadan sonra sabit pazar payını koruyup aynı gelir miktarı ile kaliteden taviz vermeden hizmet vermesi gerekir. Ama kapitalizmin açgözlülüğünün buna her daim alerjisi var. Bunun sonu yok ve yapmaya çalışırken yok olmak çok daha olası.
|
İyi hala kullanan aktif üyeler var forumda ilginç ben zamlanmaya başladığı gibi kapatmıştım zaten ayda yılda 1 kere giriyodum içerik yok diye aynı şekilde turknet belasındanda zam olayı yüzünden kurtulmuştum ney ard arda zamlanıyosa bırakıyorum alternatiflere yöneliyorum kullandıkça şımarıyorlar çünkü
|
Beleşçiliğe son
|
|
|
|
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Klasik gayflix. Abone kaybını şifre paylaşımına bağlamış. Demiyor ki bizim yapımlarımız boktan. Içeriğimiz çöpe döndü. Koca platformda 5 tane düzgün yapım yok. Kendi yapımlarını geçtim, satın alarak ele geçirdikleri güzel yapımlarında içine ediyorlar. En basiti La Casa ve Black Mirror. Ne yapacak çok merak ediyorum. Diyelim ki yazlıkta kullandım. Ne yapacak ? Para mı isteyecek Zenci gay fantazisine ve akrabaların şifre diye yalvarması sonrası almıyordum zaten yıllardır. Yine almam. En güzeli torrent. |