Kendi içeriği son derece kalitesiz. Bir de istedikleri fiyat az buz değil. Orta paketi bile 31 TL. Üst paket 42 TL. Açıkçası internetten ücretsiz korsan siteleri üzerinden işimi görüp çıkıyorum. Kimseye de para ödemiyorum kafam rahat. |
Netflix'in büyüme hızında ciddi düşüş var (2. sayfa)
-
-
beni anti feminist, gaylere küfür eden, ömrümde hiç göremediğim siyahilere antipatiyle yaklaşmamı sağlayan bir yapıdır kendileri.
Dünyada o kadar dert varken iki elemanın birbirini düzmesi çok önemliydi. Olmadı amerikadan siyahi ithal edelim çok eziliyorlar belli.
-
kardeşim sen nerde gördün ingililtere kral kraliçe veya prensinin siyahi oldugunu .d Yada yunanlılar zencimi :D buna blackwashing denıyor biraz okumanı öneririm. Irkcılık ile alakası yok konuyu başka yerlere çekme. Tarihi dizi yaparsan böyle şeyler yapamazsın tarihe ihanetdir.. margaret of anjou the white queen. Kraliçenin lakabı bile teninden dolayı bu lakabı vermişlerdir. Asıl bu yapılan ırkcılıkdır avrupanın amerikanın zencileri hizmetçi köle yaptıkları karanlık dönemleri karartmadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi encuni -- 21 Ekim 2020; 21:6:25 > -
Siyahiler insan değil mi nasıl bir mantık
Lütfen siyahilerinde insan olduğunu hatırlayın
Yani bir film çekildiğinde tiyatro oyunu oynadığında başka ırktan biri o kişiyi canlandırmaz mi Bir Arap şeyhini bir Avrupali Amerikalı canlandiririsa hiç sıkıntı yapmazsınız ama nerede görülmüş Fransız Arap şeyhi
Sizin ırkçı kafanız bunu algılamıyor neymiş İngiltere kraliçesi siyahı değilmiş zaten siyahı diyen mi var İngiltere kraliçesi öldü onun için onu başkasının canlandırmak gerekiyor peki niye bu oyuncu beyaz olmak zorunda
Aslında siz sadece cild renginizden dolayı üstün olduğunuzu düşünüyorsunuz ama değilsiniz şunu Anlamanı lazım siz de siyahı olarak doğabilirdiniz
Şunu eleştirileri birazcık anlıyorum daha iyi bir oyuncu varken pozitif ayrimciliktan dolayı siyahı biri seçilmiştir oyuncunun oyunculuğu çok kötüdür eleştirisiniz ama beyaz birini siyahı biri canlandırıyor diye elestiremezsiniz bu eleştiri değil ırkçılık olur
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Merhaba, bugün yeni hesap ile aldım. İlk ay ücretli, 2.ay ücretsiz. Bu şekilde kullanıcı olarak artış olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Siyahi karakter görmekten neden rahatsızlık duyayım? Varolan karakter üstünde oynanmasına tepki gösterilir. Kızıl ve beyaz bi karakteri tamamiyle değiştirmeye gerek yok. Başka bir seride güzelce yerleştir yerleştirmek istediğin gibi.
-
Aynen öyle hocam. Bu devirde netflixe para veren kaldı mı ya...quote:
Orijinalden alıntı: Stand AloneKendi içeriği son derece kalitesiz. Bir de istedikleri fiyat az buz değil. Orta paketi bile 31 TL. Üst paket 42 TL. Açıkçası internetten ücretsiz korsan siteleri üzerinden işimi görüp çıkıyorum. Kimseye de para ödemiyorum kafam rahat.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben kullanıyordum iptal ettim,
Eşcinsel içeriklerin okadar göze sokulması rahatsız etti. Yanlış anlaşılmasın kim kiminle ne isterse yapar beni ilgilendirmez. Her insanın kendi seçimi, ve bu da benim seçimim.
-
Kütüphanenin yüzde 80'i gerçekten insanoğlunun vaktinine yazık. Geri kalan içerikleri kayda değer ve beğeniyorum. Ancak, maalesef bir çoğu önüne geleni izleyen mi, trend listesine aldanım izleyen mi, algoritmanın önüne sunduğunu izleyen mi. Etrafımdaki bir çok insan aboneliklerini böyle geçiriyor. Ne diyeyim vakit nakittir.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İzlemeye değecek içerik sayısı az. Diğer içerikleri de Türk dizileri gibi birbirine benzer boş yapımlar. Artık hiç kullanmamaya başlamıştım abonelikten çıktım.
Bir de gereğinden fazla sex sahneleri var, animasyon dışında aile ile izlenebilecek bir şey yok.
Amazon prime geliyor alttan alttan the boys ile dünyayı salladı ne gerek var almaya netflix falan
turnusol kağıdı niteliğinde yorum. 3-5 tane erkek kadın cinselliği koyalım ilk bölüme de izleyicinin eli alışsın diyen yönetmenler 2 tane de eşcinsellik koyalım oraya da yürürüz diye hesap yapıyor çünkü seks satar. ama yıllardır erkek kadın cinselliğine tek kelime etmeyen kişiler biraz da eşcinsellik görünce aşırı oluyor nedense. cinsellik en ilkel dürtülerden biri, onu denklemden tamamen çıkarmak eğlence sektörü için seçenek değil, aksine zenginleştirerek sunmayı tercih ediyorlar.
şu cinsellik olmasın benim en sevdiğimden olsun deme ilkelliği... kimse zorla da izletmiyor sanki ama bilemedim...
-
yobazlar netflix kötü diye şikayet etmeye başlamışşa bu netflix için güzel haber anlamına gelir.
aynı facebook gibi kalite yerlere düşmüş ve milyarlarca kullanıcıya ulaşmış demektir.
nasıl ki facebook yaşlı dedelerin teyzeler yalan haberler ile birbirlerini zehirlediği platforma dönüşüp düştüyse, netlixte yobazların bile şikayet edebileceği kadar milyarlarca insana ulaşmış anlamına gelir.( facebook'un ilk kullanıcıları harvard öğrencileriydi, çok kişiye ulaşıp geliri artırma hırsından daha sonra diğer öğrenciler kullandı şuan dedelerin birbirlerini çakma siyasi haberlerle zehirlediği platform haline düştü)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2DF0CD106 -- 22 Ekim 2020; 4:53:48 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Benden Netflix'e isim önerisi. Hem Kitlesine hitap eder.
Geyflix, homoflix, lezoflix, LGBTflix, Transflix, sexflix.
Hatta Türkçe öneri.
Erkekerkege
Slogan da hazır.
Kim olduğu mühim değil. Ne olduğu mühim değil. Dişi, erkek, at ya da damacana farketmez. YAPIŞIN!
-
Önce cihazlara adam akilli L1 seertifikasi versin
Saçma zenci karekter seçimleri ve hikaye tarzında ilerleyen saçma dizileri yüzünden izlemiyorum üyeliği aylar önce yenilemedim. Askeri temali birtane dizisi yok çatışma içeren , vampir dizis diyor bakıyosun polisiye roman gibi diziler çok ağırlıklı aksiyonsux
keyifle izlenen güzel içerikleri çabuk kaldırıyorlar.
-
Eşcinsellik + pıtırcıklar + sürekli kadınların güçlü olduğu propogandası + sürekli aynı içeriklerin süslenip, püslenerek önümüze sunulması.
Tamam millet eşcinsel içerikleri izleyip birbirini şaapmıyor ama bu tür şeyleri sevmeyip, para verdiği platformda da zorla gözüne sokulmasının sevilecek bir tarafı yok kanımca.Eee istemeyen üyeliğini iptal eder diyenler olacaktır e o zaman yükselişi düşüyor diye haber yapmanın ne manası var ki?Bana ne ki?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-2DF0CD106
yobazlar netflix kötü diye şikayet etmeye başlamışşa bu netflix için güzel haber anlamına gelir.
aynı facebook gibi kalite yerlere düşmüş ve milyarlarca kullanıcıya ulaşmış demektir.
nasıl ki facebook yaşlı dedelerin teyzeler yalan haberler ile birbirlerini zehirlediği platforma dönüşüp düştüyse, netlixte yobazların bile şikayet edebileceği kadar milyarlarca insana ulaşmış anlamına gelir.( facebook'un ilk kullanıcıları harvard öğrencileriydi, çok kişiye ulaşıp geliri artırma hırsından daha sonra diğer öğrenciler kullandı şuan dedelerin birbirlerini çakma siyasi haberlerle zehirlediği platform haline düştü)Netflixi babanızın platformu gibi savunmanızı anlamıyorum ayrıca insanlar içeriğin kalitesiz olduğundan dem vurmuşlar ki haklılar . Eleştiri yapmak her insanın hakkı daha kaliteli içerikler izlemek her insanın hakki. Şuan yaptığınız yorumla yobaz olan biz değil siz oluyorsunuz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X